Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonger

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik tavalyi sztrájk alkalmával Érd felsőn vártam a vonatot. Üldögéltem a padon, amikor befutott egy vonat Székesfehérvár felé. Nekem ugye ez nem volt jó, csak távolról néztem, milyen kevesen ülnek rajta. A vonat indulása előtt az előtérben megjelent egy 50 feletti kabátos…..
tonger 2009.05.13 19:21:13
@feherhollo:
Bocs de számomra marha nagy szégyen, hogy meg akar csókolni egy ilyen ember. nem tudom neked mi a csók, de ha arra ébredtem volna, hogy a nyelve a számban van akkor azt mondom megcsókolt, de én arra ébredtem, hogy megpróbállta, ergó egy nyálas pofa rátapadt a képemre, amiből azért nem lett csók mivel felugrottam, illetve ültem. de Isten bocsájtsa meg hogy nem óhajtok visszaemlékezni a részletekre, örülök hogy az első másodperc töredékében még szundikáltam. ha ezek után is megkérdőjelezed tedd csak, nem érdekel, pontosabban de érdekel mert bánt, hogy hazugnak hisz egy ismretelen, bár igaz bizonyítsa ha tudom, na ezért nem mondtam el elsőrew a páromnak, mert utólag bizonyítani hogy fogom?
tonger 2009.05.13 19:25:04
@feherhollo: ok semmi gond csak érzékenyen érint a téma, de nem az hogy cigány volt, hanem az hogy mit tett. Kezdem megérteni miért van egy életre lelki hatással a nemi erőszak a nőkre. Röhejes de én szégyenlem azt amiről nem tehetek.
tonger 2009.05.14 14:12:10
@cubalibre:
Tájékoztatnálak, hogy nem voltam falatnyi ruhácskában, konkrétan fekete farmer felette egy sima ujjatlan felső amin egy hosszú kardigán begombolva! ergó semmim nem látszott ki semerre, nem lehettem vonzó látvány a táskámra dőlve fél arcomon kötéssel. Látom még mindig van olyan aki azt hiszi csak azért tettem közzé a törénteket mert cigány művelte, hát nem. Akárki lett volna még ha maga a megtestesült ői ideál is lett volna akkor is felháborított volna a dolog, mert it maga a tett az ami borzalmas. Esetemben egy cigány volt, erről nem én tehetek, hogy nem néger vagy más emberféle tette volna ezt, de nem ez érdekelt milyen nemzetiségű volt az illető. de a korábbi kommentjeimben ezt leírtam. összegezve egy legkevésbé sem kihívó ruhába öltözött nőt zaklattak, hanem egy sima egyszerű utast aki elaludt.