Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laylaaa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lara Stone nevével fémjelzett online shop-ban a kultikus Not Just A Label-ben is lehet kapni a Je Suis Belle különleges fából és aranyozott rézből készült ékszereit. Az őszi-téli kollekcióhoz készült kiegészítőket Molnár-Megyeri Györggyel közösen készítette a csapat. Nem…..
Laylaaa 2009.11.05 16:06:17
Amikor anyagot gyűjtök a bejegyzésekhez és a Louis Vuitton márkanevet olvasom, valamiért azonnal elkezd a fejemben villogni a jellegzetes formájú LV monogram, és a virágok/csillagocskák hada. Nem szeretem ezt az érzést. Most megláttam ezeket a csodálatos ékszereket,…..
Na vajon kinek a fejéből pattant ki ez a design boxer? Hát persze hogy Alexander McQueen zseniális álmainak materiális megfelelőjét látjuk. Az ártatlan lányoknak többé nem kell felniük a sötét utcán, hiszen támadójuk arcára egykettőre koponyákat és virágcsokrot…..
Hatalmas innovációként hirdeti a Redfoot összecsukható/összehatjható férfi cipőit, amelyeket november 19-től lehet megvásároni az internetes honlapjukon. A cég szerint ez mindenre megoldás, hiszen a cipőket egy kis tokba helyezve, akár a férfiak a farzsebükbe is helyezhetik.Ez…..
Laylaaa 2009.10.31 10:29:18
OurFashion Party all the time 2009.10.27 22:30:00
Kissé eltűntem az utóbbi időben, más indokok hiányában a rossz időre fogom inaktivitásom. Suli, időhiány, programok, blablabla. A bulizást sem vetem meg mostanság, ez is oka lehet hogy nem jelennek meg egy ideje posztjaim. De ne aggódjatok, nem hagyom el a blogot, hiszen örök…..
Az érzékeny lelkivilágúak innentől ne olvassanak tovább, mert a nyugalom megzavarására alkalmas mondatokat fogok leírni.Szerintem ez a táska olyan, mintha a meggyilkolt Marilyn Monroé lett volna és véres kézzel még megmarkolta életének utolsó pillanatában. Vagy talán megártott…..
Dina Goldstein Fallen Princesses című fotósorozata egy csapásra bejárta az internet világát, ugyanis elképzelte, hogy milyen lenne a Disney hercegnők élete most, a 21. században. Jázmin harcolna a Közel-Keleten, Belle-t plasztikáznák, Hófehérke pedig a törpék után négy…..
Ijjjajjjj úgy élvezem én a strandot hangulatom lett a ragyogó napsütéstől, így most mutatok nektek pár igazán kánikulahangulatú kiegészítőt a szezonra.Ti melyik darabot kérnétek a válogatásból?Elsőként a Louis Vuitton Ipanema nevű törölközőjére hívnám fel a…..
OurFashion Kalózkincs 2009.05.18 23:49:00
Megint izgalmas ékszerekre akadtam az internet sűrű erdejében, amiket azt hiszem érdemes megosztanom a nagyérdeművel. Igazán bátran bánnak a Dannijo tervezői a fémek halmozásánál, de ha még ez sem lenne elég, megspékelik hol néhány 50'es évekbeli afrikai pénzzel, hogy néhány…..
Sokan nem tudják, hogy az angol beige szót sokkal tágabb értelemben használják, mint mi itthon a bézst. Hogy miért írom ezt le? Azért mert idén ez a jolly joker szín. A beige néha barnás, néha szürkés, sőt van amikor bronz vagy arany hatása is van. A tágabb értelembe vett bézs…..
A Chanel Fiole-t egy dél-koreai származású dizájner, Jinyoung Jo tervezte. Az ikonikus Coco Chanel munkásságát idéző autót a vonalvezetés egyszerűsége, áramvonalassága és a klasszikus fekete-fehér színek teszik különlegessé. Árad belőle az elegancia,…..
Az Adidas edzőcipő kampánya elég figyelemfelkeltő - de egy pillanatig sem a tornacsukákat nézi az ember. A hibátlan testű Tim Roders ugyanis a cipőket leszámítva teljesen meztelenül szerepel a minimalista hátterek előtt - persze az összhatás maximum…..
Ha gyerekeket szeretne valaki riogatni, vagy védekezőezközt magán viselni, akkor is fantasztikus kiegészítők lehetnek Antonio Palladino tengeri állatait, vagy hüllőit mintázó ékszerek. Hiszen csak egy jól célzott jobbegyenes, és az ellenség arcán máris ott díszeleg egy több ezer…..
Laylaaa 2009.05.18 14:40:19
@Hyden: jó lehet hogy a polipos meg a gekkós vagy krokodilos vagy mit tudom én hogy milyenes kiegészítő kicsit túlzás de a gyűrűk nagyon tetszenek. (:
És nem gilisztáról meg fülbemászóról van szó mert az tényleg elég, hogyismondjam...lenne :D
Mindig mindenki kollaborál mindenkivel, úgyhogy nem meglepő, hogy ismét közös alkotás született, kivételesen olyan, ami nekem is tetszik. A Hermés és egy holland bicikli gyártó cég, a Batavus ült össze egy igazán trendi bicaj létrehozásához. Valódi fapapucsos forma,…..
Laylaaa 2009.05.17 10:26:13
@Zsuuli: Tényleg nagyon szép az amit kinéztél magadnak és majdnem pont ugyan olyan mint a Hermés csak sokkal olcsóbb... :D
OurFashion Coco on the Lido - 2010 2009.05.16 00:06:47
A Chanel divatház nem éppen bevállalós és vad megoldásairól híres, most mégis olyat mutatott, amire én már réges rég óta vágytam. Kihozta divatbemutatóját a zárt térből a szabadba, olyan atmoszférát teremtve ezzel, ami még a legrosszabbul sikerült ruhát is tündöklővé…..
A Saks Fifth Avenue csapata úgy döntött hogy love, amikor beválasztották ezt a Marc Jacobs fodros fürdőruhát az idei nyár 15 legtrendibb cucca közé. Nekem a fazon szerelem volt első látásra, hiszen kislányos de közben szexi és remekül lehet benne lebarnulni. Azonban a lelkesedésem…..
Napszemüveg terén szinte sosem újítok: közepesen nagy, fekete kerettel rendelkező, viszonylag szögletes modelleket szerzek be évről évre. Volt egy klasszikus Ray Ban darabom, ami nagy kedvenc volt, de sajnos nem tudok vigyázni a napszemüvegeimre. Korán halnak, így rájöttem, hogy…..
Laylaaa 2009.05.14 18:11:24
@Hyden: így most vaktában szerintem a Dior a legjobb, de nem tudom, hogy az neked hogy állna :D
Kevés divatimádó nő van, aki ne szeretne egy Manolo-t. A cipőkirály nagyon különleges darabokat tervez, tökéletesen ötvözi ugyanis az eleganciát a találékonysággal, a klasszikus vonalakat az új ötletekkel. Idén sem tett másképp, úgyhogy következzen most pár modell a…..
      A USE- unused tervezőcsapat nevét egyre többen ismerik az országban és a világon egyaránt. A  márka képviselői Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András 2004-ben végeztek az Iparművészeti Egyetem öltözéktervező szakán, de ebben az…..
Miután a héten életem első print lapzártáján vagyok túl, én is úgy érzem magam a felszabadultságtól, mint aki felhők között jár. Hasonlóképpen érezhetett Stella McCartney amikor megálmodta a felhős "mini kollekcióját". Első ránézésre én azt hittem, hogy ezek…..
OurFashion Táskakörkép vol.3 2009.05.13 11:50:00
Folyamatosan jelennek meg a szebbnél szebb táskák, alig győzök velük lépést tartani - most egy újabb csokornyi következik a legszebbekből, előttetek pedig a döntés lehetősége: melyik a kedvenc? Az első darab ez a kristálymintás Alexander McQueen estélyi táska,…..