Regisztráció Blogot indítok
Adatok
randa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha megnéznék ezt  a kisfilmet, talán a H. Péter-féle megélhetési taplók is megértenék, miért nem állunk rokkantparkolóba. Ezt még az olyan szánalmas alakok is felfogják talán, mint azok, akik azzal védekeznek, hogy csak két percre álltak meg. Meg hogy egyébként sincs annyi…..
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Baleno költségszámításait hadd kezdjem a kedvenc kommentemmel, amit valami használtautós cikkemhez írt be valaki. Aszondja: azért jó a regadó, mert a használtautóknak van ára. Hát van, csesszék meg! Nálunk minden használt kocsi annyival drágább bármely más országhoz képest,…..
Egy kavicsfelverődés vagy fólia miatt nem kell rögtön a korrupcióhoz nyúlni, mindkettő lehet legális. De miért kell halálra kínozni a dízeleket? Vélemények az azonos című írásunkról...
randa 2011.03.14 09:23:17
A 2003-ban alakult KSK legfőbb célja, hogy minden fórumon hangsúlyozza: attól, hogy valaki 30-cal vezet sapkában/kalapban Suzukit, még nem kell őket utálni.  A Köcsög Suzukisok Klubja tegnap tartott tüntetést a Parlament előtt, mert végkép elegük lett abból, hogy ha egy autó…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..
  Hogyan ocsúdott a 168Óra az első Orbán-kormányra? Mekkora esernyőt nyitott az ÉS a ’98-as barna eső ellen? – bár tök nyilvánvaló, hogy más volt a helyzet, hiszen nem kellett olyan állam- és életellenes fogalmakat megjegyeznünk, minthogy kordonbontás, és még nem…..
Belsőség A három puruttya 2010.04.25 06:55:58
  Kicsit nagyobb, kicsit egyénibb és kicsit kulturáltabb megoldásokat kerestünk, mint egy régi Swift, szigorúan félmillió körül. Nagyon-nagyon nem könnyű, és inkább csak másfajta kompromisszum. Vélemények az azonos című írásunkról...
Norah fantasztikus lelete a fenti szabadkézi hirdetés Dömsödről. A cucc első olvasásra elég vicces, de az olvasó joggal kérdezheti, hogy mire föl ez a mindenidőközés. Hát arra föl, hogy ha jobban megnézi az ember a táblát, úgy tűnik, mintha valami kosz vagy árnyék lenne az…..
    Gépkocsi szerzési támogatást kérhet az a súlyos mozgássérült személy, aki érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik! A gépkocsi szerzési támogatás egy maximum 300 000Ft nagyságú összeg, amit a mozgássérült saját maga számára gépjármüvásárlásra…..
randa 2009.09.30 20:11:20
@pokamexico: Visszakell fizetni gépkocsiszerzési támogatást.
randa 2009.09.30 20:09:23
@zsolt0101: Szia ha elmult legalább 10 éves a másik ez önkörmányzat függö de nekem ezt mondták.Az enyém 25 éves.
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..