Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wahquarch

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van mobilod? Nagy a számlád? A mobiltelefon kiadást jelent és nem bevételt? A Mobilpont erre nyújt megoldást. Mobiloddal pénzt kereshetsz! Kibővített szolgáltatásunkban az e-mailedre, postai címedre fogadott reklám üzenetekkel is egyre több pénzed lesz. Fontos azonban tudnod,…..
Jön a hátrafutás! Próbáld ki Galla Miklóssal együtt, milyen hátrafelé futni!Lesz majd koncert - fellép GM és több mint 49 együttes -, és lehetőség lesz majd Galla Miklóssal fényképezkedni. Aki időben érkezik, ajándékot kap, aki pedig sokáig marad, sorsoláson vesz részt,…..
Idén második alkalommal gyűjt lakóhelyek szépítésére A közösség szíve (köszi) program. A CBA és a Procter&Gamble közös kezdeményezése, amely már több tízmillió forinttal támogatott helyi közösségeket, 2009-ben "Szívvel-lélekkel a lakóhelyünkért" mottóval…..
Ingyen cuccok A közösség szíve 2009.09.23 14:29:00
Nem egyéni nyereményről van szó, hanem közösségek, önkormányzatok nyerhetnek.  - Játszóterek  - Parkok  - Sportlétesítmények felújítására pénzt. Vagy Graffitik eltűntetésére, és ezzel szebbé tehetik a környezetüket. Link: akozossegszive.hu/..