Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ex Sea Org tag

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzetközi hírnévre teszünk szert lassan, most hallottam, hogy Koppenhágában is olvassák a blogot. Micsoda dolog ez, nektek szabad? Ez nem mókuskodás? De ha már itt tartunk, esetleg megmutathatnátok M-nek is. Nem csak elmesélni neki, hogy a fiam most micsoda C típusú bajforrás lett.…..
Ex Sea Org tag 2007.04.15 12:33:39
Sziasztok!

Translator. 10 pont oda. Teljesen jogos. Bár kicsit szűkszavú voltál. Odaírhattad volna, hogy ez a Szcientológia hittételei és kódexei közül "A Szcientológia Egyház Hitvallása". Tehát Translator azt akarta megmutatni, hogy ez egy olyan tétel, amit most kihagynak Koppenhágában, pedig ez egy alaptétel.:) Egyébként Translator potenciálisan ellensége az egyháznak, méghozzá a nehezebb dió.

Nagyon fontos információ, amit most anafeb megosztott velünk. Valószínű, hogy nem az egész koppenhágai szervezet olvassa ezt a blogot, hanem csak a "szakértők".

A Tanulói Kalap nem tartozik az EPF tanfolyamcsomagjába. A lány azért van ezen a tanfolyamon, mert ezt már a sea org-ba vonulás előtt elkezdte és le kell zárnia, mielőtt elkezdi az EPF tanfolyamait. Na most a Tanulói Kalapról tudni kell, hogy iszonyú hosszú tud lenni. Legalább 3 hónap alapból és még ráadásul vissza is küldték az elejére. Így az EPF hossza számára lehet még 6-10 hónap is. Ez irdatlan hosszú az EPF-en, mert ott aztán pörgés van. Kábé olyan kemény nyomás alatt vannak, mint az idegen légióban.

Tehát sajnos a lányt nem kezdték el etikailag kezelni. Ez nem jó hír, mert még nem ébredt rá, hogy nem jó helyen van. Nem kezdte el semmilyen szinten a kilépését a sea orgból. A tanfolyamon elakadás azért jelez valamit. Azt, hogy nincs teljesen ott a figyelme a tanfolyamterembe, de ez még kevés.

Amit most fogok írni, azt igazából a sea org-ban lévő olvasóknak ajánlom. Lesz benne egy pár szcientológia szakszó, amit megmagyarázok az itteni olvasóknak is, de lehet, hogy érthetetlen lesz. Szóval:

Mi a baj ezzel az egésszel?

A Sea Org eredetileg OT-kból álló csapat lenne. (OT: Igen magas szintű létezési állapot. Nagyon drága oda eljutni és ezért kevés is van belőle.) Így volt eredetileg. Csak azok mehetnek oda, akik hivatalosan tanúsított OT-k. Elvileg egy OT már nem görcsöl ezeken a dolgokon. Ő ha eldönti, hogy a sea org-ba megy, akkor az úgy is van és nem hagy maga után ilyen porfelhőt. Mivel kevés az OT, ezért felvesznek olyan embereket is, akik még a Clear szintet sem érték el, vagyis tele vannak problémákkal és hamis célokkal. Az életben hullámoznak és igen csak instabilak.

Na most ez a csapat jelenleg a sea org csapata, akik megpróbálnak OT mércével élni és gondolkodni. Ez olyan, mintha egy nagymamát akarnál beilleszteni a delta force különleges egységébe.:) Meg is látszik, hogy ez a társulás széthullóban van. Képtelenek felfogni a saját szabályaikat. Ilyen emberekből áll össze, mint ez a lány, akinek mossák az agyát. Egy átlagember belekerült egy lehetetlen szituációba és egy űzött vaddá válik, aki később szintén űzni fogja az idecsöppent átlagembereket.

Pontosítok. Ha olvasta valaki közületek (sea org) az "LRH: Ember Állapota" nevű OT irományt, akkor ismerné a folyamatot, amit egy átlag ember él át ilyenkor. Ha nem, akkor most leírom, de érdemes utánanézni a referenciának. Van egy szép célja egy embernek (mondjuk jobbá tenni a Földet). Emelett még van ezer minden célja, de van egy kis ilyen célja is. Beleteszed egy olyan csoportba, ami erre a gondolatára erősen rákattintja. Most már ez a főcélja. Megmenteni a bolygót. Miután fellelkesül és elkezd dolgozni a célon a csoport teljesen felpörgeti (40-es tónus, azaz mint a puskagolyó, úgy halad a célja felé és minden akadályt ledönt, ami elé áll). Csinálja a dolgát mérhetetlen iramban. Csak előre néz, amerre a cél van. "Megmenteni a bolygót. Minden lény élete az én lelkemen szárad. Én vagyok a felelős." A felelősség nagy, így azt hiszi, hogy ő egy nagy lény, hatalmas erővel. Ezért tud emberfeletti dolgokat megcsinálni. Azt hiszi, hogy tudása is nagy, de ez téves. Ezért óriási hibákat követ el, ami késként hasítja a körülötte élőket. A lány csak megy előre. A szüleit elhagyja (főbűn), a kedvesét elhagyja (főbűn), a barátait elhagyja (főbűn), engedi, hogy elvegyék a saját céljait vagy megborítsák a józan eszét (főbűn). Ami csak gyűrűzik tovább. Jelentős számú baklövést halmoz fel ezekben az általam nevezett főbünök nevében ahogy megy az idő előre.

Eltelik egy pár hónap vagy év, aztán a lány megáll, mert még mindig messze van a nagy célja (megmenteni a bolygót). Megáll egy kicsit pihenni. Megnézi a saját testét, ami ütött és kopott. Liheg és azt gondolja: "Hú de elhanyagoltam magamat mostanában". Aztán ahogy ott áll és még mindig a cél felé néz lihegve ... egy kicsit megfordítja a fejét és hátranéz, hogy megnézze mennyit jött. A látvány mélységesen megdöbbenti. Térdre esik és látja a csapásirány mentén elhullott áldozatait, amiket nem vett figyelembe, mikor puskagolyóként tört előre. Minden főbűn és baklövés, amit eddig elkövetett egy sziklaként fog most ráesni. A súly elviselhetetlen. "Cserben hagytam a szüleimet, elhagytam a kedvesemet és elhagytam mindenkit, aki számított."

Ez az a pillanat, ahol egy emberi lény összeomlik és képtelen saját magával együtt élni. Vagy megfordul és megpróbálja helyrehozni a szétzilált életét, vagy visszafordul és mint egy droid megy a nagy célja felé. Már nem belőle jön ez a cél. Látni se akarja önmagát. Ez már csak egy droid. A droid tapsol, a droid lelkesedik, a droid működik program szerint. Egy idő után a cél is eltűnik. Csak a jelen van. A program, ami ketyegteti. Lelkiismeret csak annyi van, amennyit a program megenged.

Kedves sea org-osok, kik olvassátok ezt a bejegyzést. Engedjétek el a lányt! Engedjétek meg neki, hogy tegye rendbe az életét! Én már tudom, hogy ti már túl vagytok az összeomláson és elszámoltatok a saját lelkiismeretetekkel. Utoljára tegyetek valami olyat, amit tudjátok ott legbelül, hogy JÓ és nem szabályos. Engedjétek meg lánynak, hogy hazajöjjön és átölelhesse a szeretteit és a kedvesét! Nézzetek rá a lányra! Lássátok, hogy ha éppen nevet is valamin olyan összetört és sebzett mint még soha. Ne kérdezzétek semmiről csak engedjétek, hogy elmenjen!

Mindenkinek szép napot!

Ex Sea Org tag