Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Professor Furz

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[Elnézést, hogy mostanában megint ritkábban voltak posztok. Mint korábban jeleztem, olyan változások jönnek az életemben, amelyek miatt ez előfordulhat a későbbiekben is, kérném megértéssel kezelni (most éppen gyerekszobát kellett csinálni, ami életem legnagyobb takarításába…..
Professor Furz 2013.03.19 16:09:57
@Karvaly: Gilbert abban már nem volt benne, a DotT Schafer játéka volt, illetve az említett Grossmann volt a másik kreatív ember.
Budapest pozitív címmel nyílt az a kiállítás a Mai Manóban, ami alapvetően azt próbálja bizonyítani, hogy a főváros tökéletesen élhető. Kutyaszarral, béna tömegközlekedéssel, lerobbanó részekkel együtt. Jó a kiállítás is, jogosan kérdezhetnétek, hogy miért nem írtunk…..
Angol cím: Stewie kills Lois (1.) Magyar cím: Halál Lois-ra! Leírás: Peter és Lois elutaznak egy hajóútra, a családot pedig otthon hagyják. Stewie sértettségében bosszút esküszik. Mivel Brian azzal cukkolja, hogy úgysem mer semmit sem tenni, Stewie felszökik a hajóra és nekilát…..
Végy egy adag Jurassic Parkot, keverd össze a Szerencsekerékkel és Schobert Norbi tetszőleges dvd-jével, adj hozzá egy csipetnyi szadizmust, és megkapod a Treadmillasaurus Rexet. Egy jobb sorsa érdemes dinóval kell a pokoli futópadon minél több energiát elégetni két…..
Professor Furz 2010.08.30 18:39:22
Subba A kommentgép 2010.04.28 15:35:59
Nem tudunk eléggé örülni annak, hogy ránk ez már nem igazán vonatkozik.via..
Professor Furz 2010.04.28 17:53:48
@Görbe Ádám: Miért kellene kicenzúrázni? Csak belinkeltem a képregény eredeti helyét, ahol először megjelent.
Az útépítésből ismert hárman ásnak egy ásóval egy gödröt formáció a Komjádi uszoda alkalmazottainál is működik. A naiv ügyfél a töküres medence partján szembesült azzal, hogy ma bizony itt nem lesz vizes, a bejáratnál ücsörgő három jóemberből ugyanis egy sem vette a…..
Professor Furz 2010.04.27 12:55:21
Bocs, a prolival senkit nem akartam megsérteni, Sluck Ödön értette, mire gondolok.

@GiaMarie: Sajnos az nem jöhet szóba, mindenféle ízületi gondok miatt kimondottan úszás kell.
Definíciója A bélgázképződés (orvosi nevén flatulencia) az emlősök emésztésében jelentkező természetes, az embernél is jól megfigyelhető folyamat, mellékterméke a bélgáz (orvosi nevén flatus), amit a szleng fingként ismert. Keletkezése A bélgáz keletkezésének két…..