Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dave01

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan nem telik el nap anélkül, hogy Palvin Barbarának ne jelenne meg újabb képsorozata, táncos videója vagy éppen címlapfotója... itt is van a legfrissebb anyag a L'Officiel Paris magazain decemberi/januári számából. A fotósorozatot Romain Gavras készítette "Christmas break"…..
dave01 2014.12.01 12:27:33
Hát ez a durva, nem a medve. Akárhogyan nézem, eddig még soha nem írtam a blogon arról, hogy akkor végül is hány Deloreant is gyártottak. Sőt, a delorean.hu-n sem végeztem összegzést, azon kívül más információkat is találtam, szóval itt az ideje, hogy végre egy kicsit kibontsam a témát. Először is…..
Nyílt levél Morvai Krisztinához     „aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan”   Kedves Krisztina!   Az ember időnként bűnbe szokott esni. Mikor Isten szabad akarattal ajándékozott meg minket, megadta a lehetőséget arra is, hogy döntsünk a…..
Láttam, hogy foglalkoztatok a blogoldalunkkal, s ennek kifejezetten örülök.   Sajnálattal közlöm veletek, mi nem Fideszesek vagyunk, nem Orbán bérelt fel minket!   Néhányatokkal még baráti is volt a viszonyunk. Azért nem merek nyíltan színt vallani, mert ismerlek…..
Csak a Jobbik! Legjobb kommentek 2009.06.03 12:24:27
Kedves Bajtársaim! Alakul a honlap, egyre több emberhez jut el az igazság, a visszajelzésekből érzem, hogy jó úton járunk!Pártunkat meg fogjuk menteni a liberális melegvédő Morvaitól, tissztességes Jobbik lesz! Kurucos barátaimnak üzenem, hogy titkosszolgálati…..
„Összességében azt a képet kaptam, hogy jól képzett, széles látókörű emberekkel van dolgunk” (Bencze Józseffel ORFK és Tóth Gáborral (BRFK) való találkozóról) Magunkfajták 2008 szerző: Morvai Krisztina   Két hétig látszott a lövedék nyoma a hátamon…..
dave01 2009.05.27 17:36:09
Az LMP első választási megmérettetése előtt áll. Még ott a tojáshéj a fenekünkön, de már mérhető a támogatottságunk, sőt a Gallup szerint előzzük az szdsz-t. Tetemes mennyiségű kopogtatócédulát gyűjtöttünk össze teljesen tiszta módon. Van egy minőségi EP programunk,…..
A Lehet Más a Politika + Humanista Párt összefogás csütörtökön és pénteken leadott összesen az Országos Választási Irodánál 27500 ajánlószelvényt. Körülbelül negyven kiló volt. Más pártok cédulagyűjtésben járatos emberei egyöntetűen azt mondták, nekünk nem fog…..