Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fura Sárga

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..
Kötelező gyakorlat volt mára: Persepolis. Ez tipikusan egy olyan hely, aminek sokkal nagyobb a füstje, mint a lángja. Ez is Nagy Sándor hibája. Két okból is: ha nem gyújtják fel a katonái, akkor egyrészt nem lenne híres, másrészt lehet, hogy lenne mit nézni rajta. Makedón források…..
Tudom, Olympos Görögországban van, meg a spájzban az ecet mellett, de itt is van egy. Egyrész hátizsákos gettó – mert ilyen is van -, másrészt ókori rom. A hátizsákos gettó pont olyan, mint a turistagettó, de itt csak hátizsákos turisták vannak, azok viszont sokan. Bár még…..
Reggel első utunk a Kék mecsethez vezetett. Nem érkeztünk túl korán, vagy inkább elég korán, mert már sorba kellett állni a bejáratnál, és megküzdeni a turistacsoportokkal. Igen, azt hiszem, súlyos hátizsákos sovinizmussal vagyok megáldva. Igazából két bajom van velük, az…..