Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libikóka

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet legújabb sztárja a rettenetesen szomorú kutya, akit egy San Fransisco-i kávézó előtt kaptak lencsevégre, amint éppen szürke pulóverben szomorúan nézett. Chris Michael készítette a fotót, aki a Sunnak azt nyilatkozta, hogy megpróbálta ugyan felvidítani az állatot, de…..
"Szeretném bemutatni Sörbo kutyát, akit 2 hónaposan hoztunk el egy menhelyről. A képeken 3 hónapos, azóta közel 30 kilós kamasszá cseperedett, viszont cuki ismertetőjele, a foltos nyelve azóta is ilyen. A képek egy balatoni pihenés alkalmával születtek, a meleg miatt a…..
Gerinctelen férfiak, szevasztok! Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!) Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius…..
Most már tudjuk, hogy a bizalom kenőanyaga a joghurt (részletek az alábbi sztoriban, több fajta ízben) egy leleményes fiú gondolatait olvashatjuk, akinek nagyon kell egy bizonyos lány. És ha nagyon akarsz valamit, ne félj, megkapod!   A történések idején 18 éves voltam, hívjam…..
Biztos vagyok benne, hogy blogunk olvasói közül sokan feltették már magukban, hogy ők bizony nekiállnak és megtanulnak rendesen oroszul. Vagy azért mert a nyelvet csak nagyon hiányosan ismerik, vagy azért, mert szeretnének még többet tudni e nyelv szépségeiről. Nekik gyűjtöttem…..
Ezúttal semmi fika vagy piszkálódás, csak egy jól elkapott fotó a fülbemászó nevű I\\/I4R[ł-tól, akinek baromi sok jó képe van a témában. Amúgy meg töltsetek fel urbanista cimkével képeket az Indafotóra, és egyből idekerültök a jobb…..
Libikóka 2009.09.22 18:36:56
Gábornak olyan, mintha velem kötött volna szerződést internetszolgáltatásról: nagynéha felveszik neki a telefont, de csak megnyugtatónak szánt hazugságokat kap, sávszélességet semennyit. Én olcsóbb lennék, mint a Fibernet, és arra én is képes lennék, hogy szeptember 9. óta ne…..
-Apám, ezt nem hiszem el, ma megint felvonulnak ezek a majmok, nem is értem, hogy mit képzelnek magukról. Én bazmeg, mint normális adófizető állampolgár - nem elég ám az szja meg a tébé: súlyadó, regisztrációs adó, még a hetedik bőrt is lehúzzák az emberről - próbálok…..
Számos kritikus, néző szembesülhet manapság azzal a ténnyel, hogy a színész, annak ellenére, hogy tucatnyi filmben vállal szerepet, nehezen értékelhető alakításokat mutat a nagyközönség számára. Ennek egyik lehetséges oka lehet a trauma, ami 1998-ban érte a színészt. Ugyanis…..
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
Cigányokat védett a Gárda Galgagyörkön, szól a hír, amiből mindenki mást olvas ki. Akinek a Gárda eddig is szimpatikus volt, az most kétszeresen igazolva látja magát: egyrészt azért, mert hogy a cigányokkal megint baj van, másrészt azért, mert hogy lám, nem is olyan gonoszak,…..
"Nem tudom, átmegy-e ez a kép cukiszűrőtökön (mert annyira elbújt rajta a lényeg), de nekem az elmúlt két hét fénypontja" - kezdte levelét Anna még márciusban. Az első képet elnézve átmenetileg ugyan fönnakadt a szűrönkön, de végül egy kis nagyítást eszközölve…..
A londoni állatkert legújabb ázsiai oroszlánjait most először láthatta a közönség. A három hónapos Gabrielt és Alit édesapjukkal, a hatéves Luciferrel fotózták. A veszélyeztetett ázsiai oroszlánból az egész világon összesen 300 egyed él vadon, így a kölykök születése…..
Hatalmas káoszt okozott a főváros közlekedésében, hogy a tervezettől eltérően mégsem indult el ma reggel a 4-es metró már utasokat is szállító próbaüzeme Dél-Buda és a Kálvin tér között. Az első napon ugyanis hét szerelvény ki sem tudott állni a kocsiszínből, további…..
Imádjuk a sagákat, úgyhogy minden folytatást örömmel fogunk venni a jövőben is. A kép innen Kedves szakítosblog 2009 aug 31-én raktátok ki egy szakításomat. Annak a történetnek a végén jeleztem, hogy elkövettem egy hibát, esélyt adtam annak, akinek nem kellett volna. Ez…..
Azok után, hogy úgy általában Suri Cruise-t szokták a világ legjobban öltözött gyerekének nevezni - ami egyébként nem igaz, csak a lányom nem kap elég nagy nyilvánosságot -, már nem is csodálkoztam rajta, hogy olykor az anyja őrült cuccokat aggat a gyerekre. Vagy legalábbis…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Egy újabb kis szösszenet a magyar cocialista mindennapokból. Nem kell senkinek bemutatni a régi cocialista TSZ vezető módszert: Megjön az infó, hogy pár nagyfejű jön le vidékre szemlét tartani, hát mit ad Isten, pont előtte törik el pár birka lába, muszáj pörköltet főzni…..
Volt már történetünk pincérnőről, aki túl vastagnak találta a borravalót. Félreértésre gyanakodott, helyesen: visszaadta az elnézett tízezrest, így csillagos ötössel végzett a jófejség-vizsgán.   Jöttek akkor olyan hozzászólások, hogy az eset már nagyon régen volt,…..
A minap tanúja voltam egy keményen rasszista kijelentésnek, ami az iskolában hangzott el. Ráadásul egy tanórán történt, történetesen olyanon, amit én tartottam. Tanúja voltam, ahogy a többi jelenlevő is, és nem csináltam semmit.    Történt ugyanis, hogy egy igen…..
A MÁV profi a diszkrimináció terén. Régen lehetett állni másodosztályú jeggyel az 1. osztályú kocsiban. Most nem lehet. És a jófej kallerek nyírják is ezért az utasokat. Az már lényegtelen, hogy a szardíniásdoboz kong az ürességtől ahhoz képest, hogy a 2. osztályú kocsik…..
α-tól ω-ig Hírek a jövőből 2009.09.19 14:00:00
Mindenki számára ismert a Terminátor filmek által felvázolt jövő, mely szerint a Skynet öntudatra ébred és kitör a háború emberek és gépek közt. Az Ítélet Napját követően a lázadók számára az utolsó reménysugarat jelentheti John Connor. Számos alkalommal, eltérő…..
Libikóka 2009.09.19 16:08:36
Backdoor Te Sátán! 2009.09.18 07:00:00
Vicces társasházi kép. Adott a rongáló, meg a figyelő lakók, akik agresszívak, még belet is taposnak, ha kell. És hogy kifakadnak a végére! Apropó falivakolat, van nem fali is (estleg plafoni)? Nem tudom, én simán csak vakolatnak mondom.Köszönet a képért eszleny-nek...
Libikóka 2009.09.19 15:13:14
A Michael Jackson életének utolsó napjairól és világkörüli koncertturnéjának próbáin rögzített felvételekből This Is It címmel a Sony készített dokumentumfilmet, amelyet 2009. október 28. és 2009. november 11. között vetítenek világszerte a mozik. Az Intercom bejelentette,…..