Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2-es tankör

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A honimereti kör emblémája:           A méntelki találkozót Papp Andrissal és Szilvási Csabival szerveztük 1983 áprilisában.A találkozó Kecskeméten és a közelében levő tanyán, Méntelken volt. Ez a tany egyébként hajózási…..
  Miért ne jelenhetne meg az állam a piacon mint szereplő? Kezdek egy szemléltető példával. Az OTP Bank 2008 első 9 hónapjában 298,3 milliárd adózott nyereséget ért el, de a válsággal sújtott 2009-es évben sem nagyon úszhatja meg 150 milliárd alatt. Úgy alles zusammen a…..
2-es tankör 2009.12.22 21:04:16
1977 aug. 29- 1978.júl.31Kalocsa Gábor áron laktanya 4. századszd. parancsnok: Kozma József hdgyezred pk.zászlóalj pk.: Banya Kálmán fhdgy      Balázs Péter autó Balla Béla anyagmozg Borsi Attila vasút Braun Zsolt autó…..
OFApu ígéretéhez híven meghívta a csapatot balatonfelvidéki házába Szentjakabfára.Emlékezetes és vidám délutánt, estét töltöttünk. Köszönjük Karcsi, nagyszerűen sikerült!De lássuk a részleteket, Karcsi jóban van az időjárás felelőssel, mert olyan napsütéses, meleg…..
 2009 május 23.-án sikeresen összejöttünk. Egy pár képet itt közlök.Juci ..
Kedves Manó Ernő és Többiek ! Nagyon jó volt Veletek, én is benne vagyok egy őszi bográcsozásban. Helyszínként javaslom szerény Szentjakabfai birtokomat a Balatonfelvidéken. ....Sándor Tibinek üzenem nősüljön meg, ne bolondítsa a csajokat. Szeretettel üdvözöl…..
Tanár urak, kedves Kelemen tanár úr és kedves Kurutz tanár úr! Igazán nagyon megtisztelő volt számunka, hogy jelenlétükkel emelték a találkozónk fényét.Azzal, hogy eljöttek közénk a tanár diák kapcsolatot egy olyan magas szintre emelték, amelyről más hallgatók talán…..
Szevasztok fiúk!Klassz volt veletek, régen nevettem ennyit.Érdekes volt látni honnan, hova jutottunk és érdekes volt az is, hogy talán nem csak a múlt válik egyre fontosabbá, hanem mi magunk is fontosak vagyunk még egymásnak. Most csak egy találkozó erejéig tartott, amit követhet a…..
Képet nem sikerült találnom, csak emlékképeim vannak. A Bartók kolesz azon termében jöttünk össze, amelyben a Bartók Honismereti Kör előadásai is voltak hajdanán. Az étterem szintjén, kicsit hátrébb. Az étteremből időközben díszterem lett, ebből a teremből meg…..
Az 1982-es Spanyolországi foci VB-re kijutásért Magyar Ifjúság Kupa címmel kispályás focibajnokságot hirdettek. Lehet, hogy több egyetemi csapat is indult, meg lehet, hogy jobbak is voltak nálunk, de lelkesebbek nem nagyon. Ernő gründolta össze a csapatot, és miatta is esett ki a…..
Ilyenek voltunk 1983 májusában.                Másik kép is van, igaz, csak hármunkról. ..
.... Persze vannak nosztalgikus emlékeink a Hangulat borozóról, a Mária utcai bulikról, ifj Gazda István előadásairól (amiért aztán feljelentették), pénteki Közlek-Lik a Zsil utcában - Hati, emlékszel? -, E-Klub, Drönk ivászatok és zsíros kenyér (Joe bácsi volt a pultos /1.…..
 A részletes program: Fakultatív:14:00 Hangulat borozó, Mária utcaBakony étteremKinizsi utcai épület Találkozás:16:00 BME Központi épület K.mf.65. számú terme (oktatói klub)itt találkozunk azokkal a volt tanárainkkal, akik kíváncsiak ránk egy pezsgős koccintás…..
Kedves Kollegák!Sajnos továbbra is azt kell mondanom hogy nem tudok jelen lenni - pedig jó lenne de munkám ide köt, mármint Londonba. A blogot figyelemmel fogom kísérni és remélem készül néhány kép ami felkerül.Érezzétek nagyon jól magatokat, és remélem lesz még ilyen…..
Szia Manó, Tisztelt Tanár úr, Kedves Mindenki!Nagyon örülök, hogy létrejön ez a kissé „halasztott”  találkozó. Gondolom, ahogy én is – vegyes kíváncsisággal és előbújó lelkesedéssel – fogadja mindenki.Az időpont közeledtével egyre inkább hatása…..
érdekes, hogy nekem nem sok minden maradt meg az előadásokból, szinte semmi. Amire emlékszem azok inkább apró de fontos töredékek, mint, amikor Cucu és Tamás keresztrejtvényt gyártott, vagy, amikor Hati kilépett a K épület tetőtéri ablakán és bejött a másikon, vagy, hogy…..
Aki tudja, írja meg :)No és a tablóról le ne maradjon ez a jóvágású arckép ....üdv. tdanos     ..
Ernő az index alapján összeszedte a tanáraink nevét, emlékeztek rájuk?Bándy Alajosműsz.ábrázolás dr. Kurutz Károlyirányítástechnikadr.Bartha Lajospszichológia Legény József?közl.techn.tervezésdr.Benedek Zoltánrep.hajózás dr.Lipovszki György+szerk.anyagok…..
Álljon itt a névsor a biztonság kedvéért.Gyenes Károly osztályfőnök - aki mára már dékán helyettes lett, gratulálunk!és az tankör:Borsody AndrásDános TamásDoszkocs LászlóErdei IstvánGolhovics GyörgyHatvani LászlóHollókövi BélaIgnácz CsabaJuhász LászlóLangó…..
Ernőben lehet bízni...25 év után ujra összeszedett mindenkit, hogy találkozzunk, anekdotázzunk a múltról és megtudjuk ki hogyan élte meg az elmúlt negyed századot, kivel mi történt, hogyan alakult az életünk.Kiváncsian várom, habár a fejem már nem a régi, de biztosan…..