Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scsaba78

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
Bandroid Megyek bele az erdőbe 2010.04.03 10:37:00
Az első alapprogram, amely megy ki oldalra, egy eldugott képernyőre, a Google Maps. Le lett cserélve kegyetlen módon. Töltögetett mindig, amitől megszédült az ember, de a vendéglátó elvárásainak meg kell felelni, legyen még egy kupicával. Eddig.Nodenode most. Helyette Maverick.…..
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
Miközben egymást érik az új iPhone-nal kapcsolatos pletykák, van két mobil, ami szintén izgalomban tartja a világot. Az egyik a Palm Pre, amiről szinte már minden fontos részletet megtudhattunk az elmúlt hetekben, a másik pedig a világ első Google androidos mobiljának a frissített…..