Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lampionos

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fejvadászként már megszoktam, hogy a direktben kontaktált nem álláskereső jelöltek néha gyanakvóak az első telefonhíváskor. Logikus. Ilyenkor van pár bevált dolog arra nézve, hogyan vegyük fel a kapcsolatot az illetővel úgy, hogy még akkor is kényelmesen tudjon válaszolni ha…..
És sajna nem én nyertem el, pedig nagyon szívesen alakítottam volna át a blogot korallzátonyos, búvárkodós, tengerparton sütkérezős élménybeszámolóvá. Az ausztrál kormány nagyon ötletes marketinghúzása volt, hogy meghirdetett egy "állást", a régió turisztikai…..
Kerékagy Bicikli hajtotta a Tilost 2009.05.19 11:41:00
Előre bejelentett áramszünet miatt kényszerszünetre lett volna ítélve a Tilos Rádió szombat reggel 8 és délután 2 között, azonban a rádiósok a Green Bikes for Peace bringaerőművével pótolták a szükséges energiát. Beszámolójukban azt írják, hogy az átállás 7 percet…..
Lusta vagyok és kényelmes, főként ezért járok autóval. A VRaptor által is dokumentált helyzetek azonban már engem is bosszantanak, egyszerűen nem hiszem el, hogy olyan marha fárasztó néhánytíz métert sétálni egy szabályos parkolóhelytől a boltig... Egyszer már megjelent egy…..
AUTÓSKÁRTYA Nápolyi morzsák 2009.05.18 16:53:00
Most jártam először Olaszországban, így a forgalomról, közlekedési szokásokról is csak másodkézből voltak információim. Ebben a postban a saját, pár nap alatt Nápolyban és a Sorrentói félszigeten összeszedett tapasztalataimat írom le. A kicsi szép, a kicsi jó. A legtöbb…..
A ma reggeli posthoz nincs hozzáfűznivaló. A cím magáért beszél. Hello. Az én történetemben nincsen megcsalás, itt egyszerűen a pénzről van szó. A történet tavaly Májusban történt. A volt barátnőmmel akivel fél évig voltam együtt rendszeresen vettünk lottót. Majdnem…..
Autófília Nem találok szavakat 2009.05.19 09:00:00
Az emberi hülyeség határtalan. Ki lehet ennyire fáradt? :)..
lampionos 2009.05.19 15:23:20
comment:com A trutymó titka 2009.05.19 14:05:00
Miből készül az igazi halászlé? Mélyhűtött halból, paradicsomból, hagymából, meg fűszerpaprikából, de nagyon fontos, hogy a paprikát csak a legvégén rakjuk bele, mert ha főzés közben keverjük bele, akkor megkeseredik (!!!!). Kedves kommentelők, a sokszor és rítusszerűen…..
Update: Időközben érkezett egy korrekt, udvarias levél az Erste Bank kommunikációs szakértőjétől, miszerint csak ennek az egy bankfióknak a partizánakciójáról van szó, ilyen reklámanyagot egyetlen más fiókban sem helyeztek el. Semmi okom ezt kétségbe vonni, bár a posztban…..
lampionos 2009.05.19 15:07:20
@HGM: engem is zaklattak ilyenekkel, csak amikor próbáltam udvariasan megértetni, hogy köszönöm, de most nem lépek át sehova, akkor a call centerese teljesen sértődött hangon közölte, hogy Tudom-e, hogy az X.Z. magánnyugdíjpénztár, amiben én vagyok, az egy süllyedő titanic, és amint tudom, hagyjam el... Na én itt csaptam le. nagyon alja módszer, de másért se mennék át, ezért meg pláne nem
Teszkózások: a férfias szintidő nettó 11 perc, céltudatos vásárlás, profi fizetés, lehető legközelebb parkolni sikerülés. Egyetlen szépséghiba, hogy százasod nem levés, de pillanatokon belül szembe valaki jövés, 200 Ft adással rajkodás, ennek hiánya esetén elhagyott üres…..
István kirándult, aztán megszomjazott, betért egy cukrászdába és Traubit ivott. Eddig hétköznapi a sztori, az viszont már kevésbé, hogy olvasónk felségjelzés nélküli, törvénytelen üdítőt vásárolt. Külön pikantéria, hogy a címkementes terméket az eredeti palackba…..
Rita azt gondolta, az online vásárlás már a Pannon GSM-nél is gond szerint működik, de úgy tűnik nem volt szerencséje. Hetekig hiába várt a kifizetett telefonjára, mostanra pedig már törölték is a megrendelését. Március 31-én Bónusz Program keretében rendeltem a Pannon…..
Lettország és Lengyelország példáját követően Magyarország is elkezdte kidolgozni területi és pénzügyi követeléseit. A külügyminiszter elé holnap kerülő tervezet egyenlőre szigorúan titkos, mégis kiszivárgott. Olvasóink exkluzívan itt olvashatják a lista munkaanyagának…..