Regisztráció Blogot indítok
Adatok
godfather

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
   Az internet számos dolgot kínál ez a legjobb...Leírom a lépéseket:regisztrálsz a banneren keresztül:ha nem jönne be akkor a lap tetején: "Create A Free Acount" Itt kitöltjük a mezőket, latin betűkkel, ékezetek nélkül. UserName-ID- ami…..
Tudom régen írtam bejegyzést de elég sok a dolgom.....Remélesm sikeresen használjátok a stratégiát...A következő bejegyzésem is érdekes lesz.Sziasztok.. ..
Az internet világa számos módszert tartalmaz a pénzkeresésre.Ez az eggyik..Mi ez?A rulett.Bővebben lent.A kezdőtőke 50-60 euró.Ennyi szükséges hogy elkezdjük.Ez a rulett stratégia 300€-t hoz naponta.Ne haggya abba az olvasást nagyon értékes információt sajátíthat el…..
Bár nem klikkelt senki a képekre nem baj.Én ismertetem.Az első lépés:Vegyünk egy darab részvényt.(bármilyet)Második lépés:Tüzzünk ki egy célt, a cél legyen 40dollár(de lehet olyan cél amit mi tűzünk ki)Ha ezt elérte adjuk el.Ha veszteségben vagyunk akkor is 40 dollár…..
Én ingyen közlök veletek egy jó pénzkeresési dolgot....A legjobbat ami nem más mint a tőzsde!A tőzsdén belül is a forex(deviza kereskedés).Kifejlesztettek a tudósok egy olyan matematikai alapú tőzsdei stratégiát amivel csak nyerni lehet. A tőzsdén napi 3 Trillió Dollár cserél…..
A nemzeti légitársaság rendbetétele három év alatt legalább ötvenmilliárd forintba kerül majd - írta keddi számában a Népszabadság pontosan meg nem nevezett szakértőkre hivatkozva. A napilap szerint ha valaki figyelmesen végigolvassa a társaság éves jelentéséhez mellékelt…..
Havi másfél milliós fizetés jár nem csak az aktív, de a hivatalából visszavonult köztársasági elnöknek is. Az augusztusban hivatalba lépő és a leköszönő államfőt is állami rezidencia, valamint gépkocsihasználat illeti meg. A június 29-i szavazáson két személy közül…..
Adjon az Isten!Az integrációra vágyó cigányság hangja: "Ma még egy magyart megölök!"  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság garázdaság miatt vett szerdán őrizetbe egy 45 éves férfit, aki egy tiszalöki kocsma előtt, majd bent is egy bottal hadonászva azt…..
A Nemzet blogja Adjon az Isten! 2010.06.10 16:11:00
Adjon az Isten!A blog létre jött.Reméljük hogy a nemzeti oldalak(bar!kád,kuruc info stb.) között elsőkleszünk.Szebb Jövőt!   ..
smack down blog Üdv 2009.05.24 13:52:48
A blog most készül és még egy kis ideig készülni is fog.Addig is üdv:godfather..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.12 23:12:00
Végre tudok most már jobban foglalkozni új videóval. Már hiányzott... :(És szépen kérek mindenkit, olvassa el a "Gyakran Ismételt Kérdések" rovatot, mert nap mint nap kapok olyan kérdést e-mailen, amelyre már ott a válasz. Időt spórolhat mindkét félMajdnem végigvittem…..