Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szívó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dohai reptér éles ellentétben áll a katmanduival. Rengeteg üzlet van a szokásos Toblerone csokival, Tag Hauer órákkal, meg nagy „Nyerje meg” táblás luxus sportkocsikkal, amiken azért volt apró betűs „egy hétre” felirat is. Bíztunk benne, hogy lesz wifi, és…..
Reggelinél a megbeszéltek szerint találkoztunk, immár öten. A papírmunkát rögtön el is indítottuk, ehhez kellett néhány fénymásolat meg nyomtatvány, és három fénykép. Valahol Indiában kell lennie egy baromi nagy fotóalbumnak a képeinkkel. Aztán az is lehet, hogy más…..
szívó 2010.04.24 23:16:25
A közlekedés nem egyszerű Delhiben. El akartunk jutni a Qutb Minarhoz, ami elég messze van, így gondoltuk legalább egy darabon metróval megyünk, mert autoriksával iszonyatosan lehúznak. Elméletileg ugyan idén elkészül a metróvonal meghosszabbítása a Qutb Minarig, de ez…..
Szállásunk ugyan egy nyugodt, tiszta hely volt, mégsem volt az álom. Például a recepción minden reggel úgy köszöntek, hogy „Kijelentkeznek?”, egyébként meg nem köszöntek egyáltalán, pedig jó néhány napot eltöltöttünk nálunk, igaz nem azért, mert annyira akartuk,…..
Az út hosszú volt, szerintem nekem még hosszabb, mert én is hosszú vagyok. Sokat nem aludtam, legalábbis nem rémlik, vagy lehet, hogy csak a rémálom volt pont olyan, mint a valóság. Tény, hogy nem a legjobb helyet kaptuk a buszon, alig fértem el. A komppal lecsippentettük a…..
szívó 2009.05.14 23:25:07
Reggel első utunk a Kék mecsethez vezetett. Nem érkeztünk túl korán, vagy inkább elég korán, mert már sorba kellett állni a bejáratnál, és megküzdeni a turistacsoportokkal. Igen, azt hiszem, súlyos hátizsákos sovinizmussal vagyok megáldva. Igazából két bajom van velük, az…..
szívó 2009.05.12 23:13:36
Az iráni vízum mizéria természetesen nem ért véget. Megjött a visszaigazolás a visszaigazolásra, valamint instrukció a díj befizetéséhez. Mivel a vízumkiadás az elmúlt hónapban szünetelt, most egy kicsit feltorlódott a munkájuk, de nem tudom mit vártak. Szóval kénytelenek…..