Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunnylondon

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paranoid Android Schmitt Pál lelke 2012.03.31 09:37:52
  Beteges hajlamaim ellenére most nem gúnyolódni szeretnék, hanem megérteni, illetve megértetni valamit. Ritkán fordul elő ugyanis, hogy alkalmunk van felfogni, (egy szituáció áttekintő megismerése kapcsán) egy másik ember cselekedeteinek valós mozgatórugóit. A tegnap esti…..
sunnylondon 2012.03.31 19:47:47
@salamander:
Elsodlegesen az felelos aki mastol lopja az egesz disszertaciojat. A bizottsagnak nem az a dolga, hogy lenyomozzon mindent, hanem hogy amit benyujtott milyen szinvonalu, mennyire uj (Georgiev francia nyelvu keziratat nyilvan a kutya sem olvasta, a tobbi testepito szakos dolgozathoz kepest magas szinvonalu is lehetett amit Pali osszeollozott masok munkajabol). Hogy a temavezeto mennyit foglalkozott vele ki tudja, nem is kulonosebben erdekel. Nyilvan Schmidt elolvasta azert amit osszehozott, es megvedte szoban is, hogy ez 3 oraig tartott erosen ketlem.

Az egyetlen dolog amit megbant nem az amit csinalt, hanem hogy kiderult.

Ezzel a torvenyes eljarassal szerzett doktorival meg ne rohogtess mar, attol hogy akkor nem derult ki a lopas meg nem lesz az.
sunnylondon 2012.03.31 19:49:27
@sunnylondon: Schmitt
Folyékony Kenyér Euston Tap 2011.08.11 10:15:00
Miközben a real ale grál-lovagjai elkeseredetten harcoltak a kontinentális láger sötét erői ellen, egyik hősies győzelmet aratva a másik után, a végső győzelem leghalványabb reménye nélkül, pár évvel ezelőtt egyszer csak megváltozott körülöttük a világ. Partraszálltak az…..
sunnylondon 2011.08.11 22:18:30
Pedig van jopar nagyon jo amerikai sor, es meg csak nem is edesek, Sam Adams, Killians, Brooklyn sorok, Sierra Nevada, Yuingling (lager, allitolag Obama kedvenc sore, nekem is az volt 10 eve, mikor 7$ volt agy 12-es doboz belole), DeGroens egy remek nemet stilusu sor volt amig meg nem szunt (Marzen, Weisse), DuClaw
www.duclaw.com/beers.aspx
most eppen egy San Francisco-i sort ittam (Anchor Steam)
www.anchorbrewing.com/beers/
(sajnos csak ez az egy fele van itt belole, pedig a porter is nagyon korrekt)
most nyilt a kornyeken egy sorkereskedes ott talaltam:

www.thebeerboutique.co.uk/

nem eppen olcso, kb 3£ egy kis uveg sor, ami kocsmaban meg hagyjan, de boltban azert eleg goromba. Persze holnap megyek megint. Van sok belga, nemet, angol, meg nehany amerikai soruk, sokat meg nem lattam sehol.

Sosem gondoltam volna, de mostanaban kifejezetten izlik az amerikai Budweiser is, legalabbis amit Londonban csinalnak,

www.thepublican.com/story_attachment.asp?storycode=67310&seq=2&type=P&c=1

valahogy megoldottak hogy a szokasos hanyas utoiz nincs benne, fulledt nyirkos idoben kifejezetten kellemes.
A k-európai sörbloggernek fel kell kötnie a gatyáját, ha Londonba készül. London a sör halálcsillaga, a sör múltjának feneketlen mélységei tárulnak fel benne, pláne, ha a Great British Beer Festivalra indul, ami a világ egyik legkomolyabb sörfesztiválja. Forráskiadás…..
Handrás természetesen titkos T-Mobile-os forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy még szeptemberben, vagyis e hónap végén érkezik az iPhone 4 Magyarországra.A dolog nagyon is elképzelhető, a rémületes októberi céldátum tehát egyre kevésbé tűnik valószínűnek. Az érdekes…..
sunnylondon 2010.09.03 09:30:28
@Külföldi:
Ha Szolvakiabn 690, az csak 90 Euro kulonbseg, ennyivel biztos elkoltesz tobbet a jegyre, utazasra a repterrol, foleg ha Easyjet, Malev, Wizzair mind Gatwick, Luton Stansted, meg nyugodtan lehet 20-40 £-ot hozzaadni a jegy arahoz, de ha mast is akarsz venni/ csinalni itt 1-2 napig (vasarlas szempontjabol Anglia az egyik legolcsobb hely lett Europaban mostanaban). Az Apple UK oldalon van egy telefonszam, megmondjak van e nekik raktaron, voltam 2 hete egy Apple boltban, kulonosebb sor nem volt, bar nem tudom iPhone volt e eppen, csak egy car chargert vettunk
sunnylondon 2010.09.03 09:31:34
@sunnylondon:

ez kicsit sietos lett, kimaradt par szo, remelem ertheto azert
w A legszebb öröm 2009.05.12 04:30:00
Gyászba öltözött a magyar baloldal. Legyünk velük megértőek és kedvesek, nehéz napokat élnek át most. Pécs eleste velőtrázó fájdalom. Mert ha Szili ekkorát bukott Pécsett, akkor ki állhat meg? Hol marad egy talpalatnyi menedék nekik? Pedig akár örülhetnének is, ha…..
sunnylondon 2009.05.12 20:07:35
@egysegelem:
"2. viktor nem volt rajta a szavazocedulan (ot meg mindig nem szeretik elegen)"

Meg nem is lesz, ugyanis, ha jol emlekszem, Viktor egyetlen egyszer sem merette meg magat egyeni valasztokeruletben.

De, 94-es valasztason a Fehervari belvarosi korzetben indult, harmadik helyre sikerult is befutnia az MSZP es az SZDSZ jeloltjei mogott. 98 utan jol le is szarta a varost, foleg mert a szemet polgarok a szocialistakra szavaztak, milleniumi (kormanyzati) unnepsegek idejen sem volt fontos a varos, mert ott csak a koronazas volt, nem ugy mint Alcsuton...