Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitblueduck

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, lehetett sejteni, hogy sok már nincs a sorozatban, ami sztárt csinált Rami Malekből. A 2019-ben érkező záróévad a kasza miatt nem 12, hanem tízrészes lesz (az első és a harmadik 10-10 részt kapott a USA Networktől, a második 12-őt). A történet egy hackerről szól, aki civilben biztonsági…..
Egy vezetőnek feladata, sőt kötelessége, hogy a cég életében felmerülő problémákra megoldást találjon. Az igazán jó vezető alkalmassága leginkább a válságos időkben mutatkozik meg, mivel az ilyen helyzetek nem hogy blokkolják vagy bénítják döntéseiben, hanem éppen ellenkezőleg, inspirálják,…..
bitblueduck 2017.11.21 11:49:53
"egy nem kellően hatékony, illetve versenytársaitól elmaradó piaci szereplő vagy nem is érné el ezt az árbevételt, vagy rövid időn belül elveszítené" vs tfl.gov.uk/corporate/about-tfl/how-we-work/how-we-are-funded
lehet hogy az sem hatekony de vannak dolgok pl egeszsegugy-tomegkozlekedes, amit nem lehet (csak) piaci alapon nezni. mas orszagokban is reszben kozpenzbol uzemeltetik. ettol fuggetlenul nyilvan vannak durva problemak. de szivesen latnek peldakat ahol nullszalados, vagy profitot termel. az egy jo ellenpont lehetne.
A Való Világ legutóbbi szériájának legostobábbnak tűnő versenyzője (pedig elég nagy volt a konkurencia, ugye) a tévéműsortól megkapta a neki járó 15 percet, de élni nem nagyon tudott vele. Pár fotózás, reklámkampány, vidéki hakni belefért a dologba, de utána elfogyott a lé, és valamihez kezdeni…..
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
bitblueduck 2016.03.20 10:27:29
@grundigg: ajánlom a vágatlan verzió megnézését is, mert a hozzászólásod alapján nem láttad (ha igen akkor úgyis mindegy mit mondok neked). Itt úgy vágták össze, mintha lekurvázta volna a nőt mert a vagyonáról kérdezett, miközben riposzt volt arra a bunkó kérdésre, ami azt sugallta hogy füvet termeszt+árul.
Fölösleges „milliárdokat pazarolni” rákkutatásra, amikor ez a legjobb módja a halálnak. Mielőtt nekünk esne mindenki, gyorsan leszögezzük, ezt nem mi állítottuk, hanem egy neves orvos, a British Medical Journal volt főszerkesztője. Szögezzük le rögtön az elején: (a belső…..
bitblueduck 2015.01.04 23:24:19
@Void Bunkoid: Ha a szokásos módon nem fenyegetné az embereket a halál (öregedés, betegségek) csak mondjuk balesetek útján, és az utódok helyett önmagát tökéletesíthetné az nem lenne megfelelő alternatívája az evolúciónak?
comment:com Hírek kávé mellé 2014.01.10 09:30:00
A NYT elképzeli, mi lenne, ha a Chris Christie-botrányt Olivia Pope és társai kezelnék a Scandal című sorozatban. Vicces lenne. Hayao Miyazaki előtt tiszteleg a Simpsons. Így. TCA-Tour téli kiadás: Mike Judge a Silicon Valley című sitcomjáról beszélt. Új trend a tévézésben:…..
Kérdéseim nem a munkahelyi-, hanem a munkahelykeresési terrorhoz tartoznak. Lehet, hogy csak költőiek, de hátha kapok rájuk választ.   Azt tapasztalom a környezetemben, hogy - míg itthon egy diplomás, nyelveket beszélő ember 200-400 elküldött CV és 1-2 év felett is simán…..
bitblueduck 2013.11.19 22:45:55
@Kovács Nóra Anna: első munkahelyemet 3 cv elküldése után találtam meg. Az első helyre felvettek relatíve gyorsan, amikor a másik kettő hívott - mert felhívtak ők is - már vissza kellett utasítanom az interjút. 3 év után váltottam, 1 cv-t adtam be, mert szerettem volna oda menni. Most ott vagyok. Programozást tanultam, 1 nyelvvizsgám van, középfokú angol.
Lehet, hogy csak szerencsém volt, de az ismerőseim körében sem hallottam ilyen esetről.
Egy kínai pár állítása szerint, a kormányhivatalnokok erőszakkal és zsarolással vették rá arra, hogy beleegyezzen hat hónapos gyermeke elvetetésébe. Liu Xinven és Zhou Guoqiang azt mondja, a múlt héten törték rájuk a lakásuk ajtaját és vitték el Liu-t a helyi kórházba,…..
Vajon milyen érzelmi és fizikai hozadéka lehet, ha a köldökzsinór és vele együtt a placenta is a babához kötve marad a megszületés után 3-10 napig? A Daily Mail cikke szerint a szülők egyre növekvő csoportja dönt így, a nőgyógyászok szerint viszont komoly fertőzésveszélyt…..
bitblueduck 2013.10.01 17:35:11
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Justin Bieber tudatosan építgeti rosszfiú imázsát: egyszer Bill Clintont kurvaanyázza egy véletlenül kiszivárgott videóban, máskor a rajongóit köpködi, most meg drogokkal buktatta le magát a kanadai határon. A határőrök Detroitba menet állították le a tinisztár turnébuszát a…..
bitblueduck 2013.07.30 17:39:43
@Siri Keeton: a kifogasolt jelzo nem a testalkatara vonatkozik, hanem a zeneben elert sikereit meltatja.
bitblueduck 2013.07.30 18:57:01
@Siri Keeton: ha nem ilzen lenne a zeneje akkor sem hivnak igy 99%.
Silent Bob : az, hogy sok penze van meg nem emeli sokkal a szinten sikeres iphone fingos app fole.
Jobbegyenes A valóságtól távol 2013.04.23 09:33:58
A magyar bűnüldözés és igazságszolgáltatás kritikáját már sokan sokféleképpen megírták, de talán még a legnagyobb bírálóik sem gondolták soha, hogy brutális sorozatgyilkosok fütyörészve sétálnak majd ki a börtönből azért, mert négy év alatt sem sikerült az…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Nem régen néztem meg a Trónok harca című sorozat első évadját, ami engem ismerve igen nagy szó: nem vagyok egy született sorozat junkie. Viszont találtam benne egy nagyszerű analógiát az agilis termékfejlesztésre, amit gondoltam érdemes megosztani veletek is. A sorozat egy 7…..
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
Nyilvánosságra került az oslói ámokfutó, Anders Behring Breivik bő 1500 oldalas jegyzete, ami egyszerre zavaros ideológiai fejtegetés arról, miért, és hogyan kellene a bevándorlókat kiűzni Európából, másrészt egyfajta napló is arról, hogyan készült a mészárlásra. Ebből…..
Édesanyám évekkel ezelőtt tüdőrákkal feküdt a deszki kórházban, egy jól sikerült műtétet követően. Ami velünk ott megesett, az felér egy rémálommal. Már hazaengedték egy kemoterápiás kezelést követően, amikor újra be kellett mennie egy hétvégére, hogy vérképjavító…..
bitblueduck 2011.01.15 20:41:32
@jágör68: Aki orvos vagy nover es penztol fuggetlenul nem akarja osszetorni magat a meloban, ha szukseg van ra, annak szerintem bortonben a helye gyilkossag vagy annak szandeka miatt.
"Miért nem megy el polcfeltöltőnek a tescoba? Kicsivel többet fizet ha jól tudom." <-- ott a pont
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
 Meghallgattam az online Orbán-beszédet. Az elmúlt napok minden pletykája igaznak bizonyult. Különadót kap az energiaipar, a távközlés és a legnagyobb üzletláncok. Ám a beszédnek, mint valami elmés népmesének, valódi tanulságai is vannak. Hogy mi, az most következik.…..
bitblueduck 2010.10.13 20:10:25
@RAMBO: Erről csak az jut eszembe, amit egy magasabb beosztású MNB-s szakember mondott: magyarországon irreális hasznokat zsákoltak be a bankok, és hihetetlen mértékben növekedett évről évre a bevételük. Nem olvastam a Hitel c. könyvet, de nem hinném hogy arról szólt hogyan kell a bankokat legjobban hízlalni.

@Ratius: "a kormány adóbehajtónak használja a legfontosabb, tulajdonképpen nélkülözhetetlen szolgáltatásokat nyújtó közüzemi vállalatokat."
Szerintem a bankok, telekommunikáció, TESCO és tsai nem ez a kategória. Az energiaszektor is vagy nyereséges, vagy túl sok megy zsebbe mindkét esetben van miből elvenni. Sokan túl sokat keresnek Magyarországon. Én szeretem az ilyen lépéseket, nem vagyok az ész nélküli liberalizmus, lopásnak minősülő haszon és monopol/kartellezés híve.
Már csak az kellene, hogy megakadályozzák ezeknek az átlagemberekre terhelését.
Subba Dopeman kiakad 2. 2010.09.17 11:33:00
Beszélgetés egy "torrentbetyárral". Dope már mindent tud, címet, nevet, telefonszámot, csak az msn hangot nem tudja kikapcsolni : A "torrentbetyárok" válasza, ha valakit nagyon érdekel: Dopemanék házhozszállítják az 500. megrendelt Tirpa CD-t. Dopenak ez…..
A videómegosztó közösségeket világszerte sokkolta egy felvétel, amelyiken egy piros kapucnis tinédzser lány egy műanyag vödörből dobál néhány hetes, nyüszítő, élő kiskutyákat egy festői szépségű, sebes folyású folyóba. A lány végig jókedvű, nevetgél, mintha mindezt…..
bitblueduck 2010.09.02 21:48:59
@Desmond77: Nyilván azt, amit a túléléshez tennem kellene, max nem lesz szerencsém. De engem nem fog ériteni várhatólag. Addig kb pont kihúzza a bolygó, amég nekem kell.

@hamming és tsai: AKCIÓN KÍVÜLI ÁRAK Szuka kutya 26 000 Ft Nőstény macska 12 500 Ft Kan kutya 14 500 Ft Kandúr macska 6 700 Ft
Ha valakinek ez nem pénz, van 6-10 macska a környékünkön. Nem mind a miénk de baszni átjárnak. Vállalom hogy összeszedem és elviszem dokihoz. Különben marad a zsák vagy az elásás ;)
bitblueduck 2010.09.02 22:02:47
@Desmond77: ivartalanítás
A negyedik generációs mobilkommunikáció (LTE) lehetővé teszi az összes hívás Internet-alapú továbbítását, ami így adatforgalmi költségként jelentkezhet az előfizető telefonszámláján, és mint ilyen, jóval kevesebbe kerül. - írja egy iparági véleményt ismertetve a…..
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..