Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wirwil

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nők Lapja, minden nő ezt kapja / Ha szőke a haja, ha barna a haja / Ha akarja, ha nem akarja / Mindegyik ezt kapja. Ezek a sorok a magyar popzene klasszikusai közé kellene, hogy tartozzanak, ezzel szemben nekem már az is beletelt egy kis időbe, hogy a zenekar nevét kiderítsem. Ők voltak a…..
2008.07.02. szerda Gézu 14.00: Most már biztonságban vagyunk. Találkoztunk dánokkal, akik ajánlottak nekünk szállást, de az tele volt, onnan tovább küldtek, de ott nem engedték be a bicikliket, így ismét tovább küldtek. Ez a hely viszont szuper, a bicikliket is beengedik,…..
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
ayahuascareality Kommentár 2012.01.18 03:29:53
Valamit azért én se értek.....Anno amikor indult az oldal, és elkezdte viszonylag sok ember olvasni, egész jó kis szellemi élet alakult itt ki, sok kommentár a cikkek végén, beszélgetések....amikor ezek kezdtek elmaradni azon gondolkodtam, hogy vajon már nem szeretitek annyira az…..
wirwil 2012.01.18 20:11:23
Ezen a meglehetősen dmt-hangulatú (az ayahuasca látomáskeltő vegyülete, amit az emberi test is tartalmaz csekély mennyiségben) képen elég hosszasan elidőztem, nagyon nagy köszönet Lagellinek, régóta vadásztam rá, utoljára (és először:)) Luis Eduardo Luna gépén láttam, ő…..
wirwil 2011.01.15 19:35:26
Továbbra is várja a téli sportok szerelmesit a Szilágyi Erzsébet fasori gyalog- és kerékpárút. A belvárosi, mégis parkos környezetben fekvő pályán, mind a kezdő, mind a haladó sportolók megtalálhatják a kikapcsolódási lehetőséget. A közvilágítás hatását is sikerült…..
Tudja, aki kint volt, hogy ma a teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták az 5-20 ezres sárga csekkeket a bringásoknak. Volt, akinek a fejlámpája nem volt még bekapcsolva félhomályban és voltak jópáran, akiket sárga…..
Sokaknak ismerős lehet az én karácsonyi ajándékom, érdekes módon nem egy ultra-underground helyen, hanem a libri oldalán akadtam rá. Azon kevés magyar nyelven megjelent sámános könyvek egyike ami nem úgy beszél a sámánokról, akár direkten, akár burkoltan, mint valami elmebeteg…..
A sok ember mellett, hogy stílusosan az évvégéhez, és az aktuális hangulatomhoz kicsit összegezzek, és hadd örüljek már:), nagyon érdekes oldallal ismerkedtem meg. Természetesen meg se próbálok felsorolni minden jó helyet, ahogy a jó emberek se, mert olyan sokkal ajándékozott meg…..
ayahuascareality Új a nap alatt 2009.12.23 22:52:00
Biktop kommentelte ezt a gyönyörű dalszöveget. Remélem a kommentárokat is olvassátok ha már itt tartunk!:))  Számomra azokkal teljes minden olyan írás, ahol szerepelnek. És ahol nem? Most vagy ennyire nagy agy vagyok, hogy nincs mit hozzátenni vagy túl unalmas? Fene…..
A backdoor kommunikációs üzenetek középtávoli rokona az a lifthasználati szabályzat, amit egy - egyelőre sajnos meg nem nevezett - multicég egyik irodaházában terjed a dolgozók között. Minden együttérzésünk a dolgozóké, aki ismer hasonló népművészeti alkotást, küldje el…..
ayahuascareality Statisztika 2009.08.12 18:39:00
Lehet, hogy csak az én hülye szokásom nézegetni. Na mindegy, én minden nap megnézem, mármint a blog-statisztikát, mert érdekel hányan olvasták az éppen aktuális dolgokat. Fontos ez, már csak azért is, mert az ember azért szeretné látni, hogy hova teszi az…..
ayahuascareality Vajon? 2009.06.22 21:44:00
Ma azon gondolkodtam, vajon hányan vannak, akik a blog témája iránt érdeklődnek, illetve Magyarországon underground szinten mi a helyzet ezzel a dologgal. Mindig leírom, hogy nem fogok semmit se népszerűsíteni, először is mert semmi szükség rá, azon kívül nem tudom mindenkinek…..
wirwil 2009.06.30 21:10:49