Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A KÉRDEZŐBIZTOS

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkezdődött a V második évada, nyakunkra ültettük a gyíkembereket, azok meg nem tágítanak. A sorozat első évada nem hozott kiemelkedően jó nézettséget (na jó, a pilot igen), de a néha idegesítően ostoba történeteket csak elnézte az ember, mert nem inváziós sci-fi-ből fonják…..
A KÉRDEZŐBIZTOS 2011.01.07 19:48:55
A KÉRDEZŐBIZTOS 2011.01.08 15:03:11
Amikor befutott a Híradó értesülése, majd utána az Index saját információja arról, hogy a nemzetvédelmi egyetem rektora egészen idióta, már-már Darwin-díjas privát zsarolási ügybe keveredett, hirtelen úgy éreztem, mintha ollózásos gólt lőttem volna a Real Madridnak.…..
A KÉRDEZŐBIZTOS 2010.02.16 23:42:25
2001. szeptember 11-ének reggelén rendben felszállt négy repülőgép az Egyesült Államok valamely repteréről. Kettő később a New York-i World Trade Centerbe csapódott, egy a washingtoni Pentagonba, egy pedig – ismeretlen körülmények között, állítólag, mert az amerikai…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
Mandiner blog Összeomlás 2010.02.06 12:01:00
  Az elmúlt napokban összeomlott a budapesti érdekeltségű - politikával aktív kapcsolatot ápoló - infrastrukturális-nagybefektetői & gazdasági-tanácsadói holdudvar kapcsolatrendszere Magyarországon. Olyan mértékű átrendeződés lehet Budapesten a jövőben, amire…..
Tisztelt hölgyeim és uraim! A gazdaság változik. Ázsia, a globalizáció szele kelet felé fúj. Újraértelmezzük az állam szerepét neoliberális illúziók erős nemzet, erős nemzetgazdaság erőerőerő erőerőerőerőerőerőerőerőerőerőerőerő (ész..) Méret, kishitűség…..
KatPol Blog [KNN] Whazzup, Nigaz? 2009.07.04 12:45:00
Szép dolog élőben látni Fekete-Afrika újrafelosztását. A kínaiak nyomulnak ezerrel, Etiópiától Angoláig mindenhol ott vannak a szorgos mérnökeik, és Medvegyev is útjába ejtette egy hete afrikai körútja során Nigériát, Angolát és Namíbiát, hogy felmérje a terepet. Orosz…..
 E blogon gyakran került szóba az egri megyei kórház ügye, remélem, ez a poszt az utolsó a sorban. Miután tavasszal a megye szocialista vezetése előtt is nyilvánvalóvá vált, hogy a HospInvest nem képes teljesíteni az általa vállalt feltételeket, nem maradt más kiút,…..
Elmaradt a példát statuálás, felmentették a két állatkínzó pécsi diákot. Pontosabban nem felmentették, hanem két évvel eltolták az ítéletet, mondván a srácok "azóta rendezett körülmények között élnek, tanulnak, nincs rájuk panasz." A döntés azt jelenti, hogy…..
A KÉRDEZŐBIZTOS 2009.06.09 19:33:23
@fmj:

és még a település neve sem szerepel a hírben.

pedig ez tényleg elmebetegnek tűnik.

Mandiner blog Szoftverlop-stop 2009.06.09 14:01:00
  Vasárnap este a Reakció nagy erőkkel és egy óriáscsirkével volt jelen az SZDSZ-székházban. A sajtószobákban a laptoposokat wifi, a prolikat néhány asztali gép várta. Mivel mi az utóbbi kategóriába tartoztunk, egy asztali géphez ültünk le pár percre, méghozzá ahhoz,…..
Felemás eredmény született a múlt héten átadott Szabadság híd biciklis tesztjén. A hidat egyrészről ugyanis jól kerékpározhatónak találtuk az összes létező burkolaton végiggurulva. A járda sima, nem ráz, és nem mutatja a Lánchíd szindrómát, azaz elég széles ahhoz, hogy…..
Végre kiderült, hogy hány forinttal támogatta a Szerencsejáték Zrt. a remek hangulatú Sajtófeszt 2009-et (régebbi nevén: Népszava Feszt). A rendezvényre a Reakció látogatott ki, és egy teljesen hagyományos MSZP-s kampányrendezvényen találta magát, egy halom szoci fejesel, meg…..
Mandiner blog Orbán-veszély 2009.06.04 11:11:00
  Rászolgálni látszik Szlovákia az év elején a cseh EU-elnökség nyitánya alkalmából Brüsszelben kiállított, s nagy botrányt kiváltó – a tagállamokat ironikus allegóriákban ábrázoló – Entrópia szoborcsoport rá vonatkozó darabjára. Az északi szomszédunkat…..
 Kerekes Tamás1200 MÉTER FALLOSZEgy tehetségtelen nimfomániás naplója    A bestseller-listákon egyre-másra tűnnek fel mostanában memoárok, mint a londoni luxusprostituált naplója, ám a művek egy részéről később kiderül, hogy mögöttük a könyvpiacot…..
 Pivárcsi István kultúrtörténeti kalandozása - Avagy a vámpírokról általábanPivárcsi István kultúrtörténeti kalandozása, vagyis Nagy Vámpírkönyve mindenkit meggyőzhet arról, hogy a magyarok vérivásban megelőzték a románokat.A nagy román vérszívó legendája régi…..
zsír Rendező algoritmusok 2009.05.26 18:55:00
Ez a videó igen látványosan mutat be két alapvető keresési algoritmust (bubble és quicksort) és a köztük lévő teljesítménykülönbséget. Fejlesztőként manapság nem sokat kell ilyesmivel foglalkozni, de azért nem árt, ha valamennyire tisztában vagyunk az alapokkal.…..
Látható, hogy mennyire rettegnek a nehézfiúk ... Alig mernek kimozdulni a villájukból, rettegve várják a vagyonosodási vizsgálatot. Azt hittük Enying messze van? Hogy csak Siófokon mernek felvonulni? Tessék, Draskovics, Demszky, Bencze. De tojást nem lehet dobálni. Mert az nagyon…..
Tegnap kaptam emailben ezt a közel egy hónapos ötletet: A következő oldalon az eddigi "aláírók" száma: Nincs különösebb hozzáfűznivalóm, nyomás szavazni!..
Míg a fesztivál az utóbbi két évben büszkén hirdette, üzleti alapon oldja meg a szervezést, idén megint a Miniszterelnöki Hivatalhoz fordultak, hogy támogatást kapjanak a központi költségvetésből. Az egész költség öt százalékát kérik az államtól: az idei költségvetés…..
Már rég akartam írni erről a témáról, mert rémálomként lebeg előttem néhány szófordulat, amit 2002 telén-tavaszán hallottam Orbán közvetlen tanácsadóinak szájából. „Lemossuk a komcsikat”, „nem kell törődni azzal, a sajtó mit ír”, „nézd meg a…..
Mandiner blog Keménymag 2009.05.24 08:01:00
 Egy szívélyes meghívóra lettünk figyelmesek a kapcsolat.hu-n: Május 23-án, szombaton a Szent István Parkban a már hagyományosnak mondható Népszava Feszt a Táncsics Alapítvány támogatásával,egy új névvel jelentkezik: Sajtófeszt 2009-A jövő…..
A KÉRDEZŐBIZTOS 2009.05.24 19:34:03
@Bajkon úr:

Attól függ,

hogy az a vita

valóba vitára érdemes dolgokról zajlik-e vagy sem.

A KÉRDEZŐBIZTOS 2009.05.24 21:31:14
@Grift:


te meg csak címkegyártásban vagy erős, úgy tűnik

A KÉRDEZŐBIZTOS 2009.05.24 22:23:02
@Mr Falafel:

azt hiszem, ilyesmire bármiféle célzott reagálást adni teljesen felesleges
László Jánosnak, a Magyar Kerékpárosklub elnökének levele a mesterséges dugóként emlegetett városházi forgalomcsökkentési javaslatról.A Budapesten tervezett rövid, egy hónapos ideiglenes forgalomcsillapítási terv, vagy ötlet nagyon nagy felháborodást keltett, napok óta a…..
A KÉRDEZŐBIZTOS 2009.05.24 18:37:05
@lavór:

majd hozzászoknak az ülésbenőttseggűek
:)
A KÉRDEZŐBIZTOS 2009.05.24 18:47:09
@cso zsi:

épp erről van szó
jó lenen ha az irodán kívül is lenne esélye az életnek gázmaszk nélkül


szavazasblog.blog.hu/2009/05/24/autok_a_kiskoruton
A KÉRDEZŐBIZTOS 2009.05.24 19:04:39
@lavór:

az viszont biztos, hogy az ipari nagyvállalaltok aztán nem fognak aggódni sem érted, sem a gyerkeidért, sem a környezetedért - ők nem fognak szólni neked, hogy nevedd meg a palacsintánkat mert szar van benne

amíg megveszed, eladják neked a szart is, szép csomagolásban, csöcsös reklámmal

te, konzumidióta

Megkezdődött az újlipótvárosi Hollán Ernő utca átalakítása. Egy régóta várt, nagyon fontos lépés ez, hiszen a Hollán Ernő utca lényegében Újlipótváros kapuja: a Pozsonyi út szétfolyós elejével szemben egy azonnal a negyed hangulatát sugárzó utca, valamint itt…..
Vastagbőr Apróbb módosítások 2009.05.22 13:31:00
Apróbb módosításokat eszközöltek egyesek a választási kampányfilmeken. Íme: MSZP:  Június 7-én hallgass az eszedre és szavazz az MDF-re! Jobbik: SZDSZ:   FankaDeli a a refrént használta fel az SZDSZ-reklámból: Várjuk a többi hasonló…..