Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pollo

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Formabontó poszt a mai, hiszen nem egy összefüggő történetet olvashattok, hanem inkább csak apróbb mozaikdarabokat tett egymás mellé tsabus (akinek előző, „hagyományosabb" posztját itt találjátok). Én nagyon élveztem, remélem, nektek is tetszeni fog. „Legutóbb kimaradt…..
Pollo 2012.12.17 10:17:41
Üdv mindenkinek!

Noha én még nem léptem át a határt, munka miatt egy éve életvitelszerűen Lengyelországban élek, több kisebb-nagyobb városban a nyugati felén az országnak. Igazából a környezet itt inkább németes, és még a helyiek is azt mondják, hogy keletre a vadon van.
A forgalmat nem tudom ki látta lassúnak, velünk minden nap előfordul, hogy két-három számjegyű főutakon a kamiontól kezdve a helyi schumacherekig mindenki leelőz minket. Gyalogosként meg tényleg oda kell figyelni, bár én gázolást még nem láttam, fára csavarodást, meg árokbaborulást többet is (hetente egy kb.)
A többit nagyjából meg tudom erősiteni, bár azt kell mondjam, hogy mivel Lengyelország mind méretében mind lakosságában vetekedik mondjuk Németországgal, ezért az emberek is többfélék (tudom nem illik, de jobb szó ide a fajták). Főleg a férfiakon látszik ez, jórészt a délkeleti csücsökből vannak olyan lengyel kollegák, akik kapcsán kialakult az a nézet, hogy a neandervölgyi ősember nem halt ki, csak ide költözött, és ez a kinézetre és fejbeni képességekre is igaz.
Szintén saját megfigyelés, hogy önálló gondolkodásra képes lengyelt hálóval kell fogni, a legtöbbje sajnos nem jut tovább a begyakoroltatott feladatok ismételgetésén, amint valami változik a rutinban azonnal bepánikolnak, és felteszik a kezüket. Cserébe a legtöbb rettentő kedves, és segitőkész. Angolul főleg a 35 alattiak beszélnek, mondjuk ez azért van mert jórészüknek volt már mosogatós kalandja Angliában.
Egyébként szerintem, ha valakinek sikerült jó kollegákat találnia, akkor ez az ország mindent megad, hogy jól érezze magát az ember.
Szomorú mementóra bukkantam délelőtt az Oktogonnál. Virágcsokrokkal és mécsesekkel körülvett emlékezőhellyé vált a McDonald's előtti éjszakai autóbusz megállója. Egy kis papíroson az áll, hogy április 11-én hajnali háromnegyed 2-kor egy fiút "ledarált a busz".Az…..
Pollo 2010.04.16 15:33:20
@városjáró: Mint az esetet végigélő egyik legjobb barát szeretném kérni, hogy kicsit pontosíts a poszton.
Az eset a Wesselényi utcai megállóban történt, és nem csukta oda a busz, hanem szimplán elindult, a srác csak az ajtón dörömbölt. Véleményem szerint egy nagyon buta és banális baleset volt, pont annyira hibás volt a buszvezető is meg Gabriel is. A lényeg nem is igazából ez, mert szerintem a buszvezetőnek sokkal nagyobb terhet jelent a tudat, hogy valakit elgázolt, mint az, hogy ez most kap egy fegyelmit, vagy nem vezethet többet. Igazából megértem, hogy az anyuka kicsit meg volt zavarodva, én ugrasztottam hajnali négykor az ágyából, mikor lezajlott a helyszínelés és el tudtunk menni hozzá.
Mindenesetre köszönöm, hogy megemlékeztél róla.
Pollo
Ez ugye nézőpont kérdése. Ha elfelejtettük már a Kormányzati Negyedet, a négyes metrót pedig unjuk, akkor mindenképp az atomreaktor a jó választás! Régóta foglalkoztatja a téma a politikusokat, a Magyar Villamos Művek (MVM) csoport már  2007. július 31-től dolgozott a…..
Pollo 2010.02.24 16:22:05
@reKorrekt: Geotermikus erőművet 100-120 fokos víz fölött éri meg üzemeltetni. Nálunk ez jóval mélyebben van, mint a gazdaságos, és akkor még a vízadó réteg fizikai tulajdonságairól nem is beszéltünk.

Az atomerőműnél meg szerintem teljesen reális a 2000 milliárdos büdzsé. Jelenleg az ipari árakat nézve, egy hasonló földtani kutatás millió (akár 10 millió) eurókra rúg. És ez még csak az előzetes földtani kutatás, ami a tervezéshez, illetve az engedélyeztetéshez kell. Sehol egy kapavágás, sehol egy reaktor.
A rovatmagazin.hu, egy egy rovásírással foglalkozó honlap készített egy rövid interjút Dúró Dórával, a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetjének elnökével.  (Dóra tényleg jó csaj, bár árnyalja a képet, hogy hozzáment Novák Elődhöz.)   "Gribek Dániel: A…..
Pollo 2010.02.03 13:11:59
@Seduxen:
"Középiskola:
šzтєм...вυ∂єηz (na ezt nem értem én sem...)"
Az első szerintem valami katolikus fajta gimi lesz (szentt valami), a második pedig a Budenz valahol budán, ha jól rémlik a rózsadomb környéke, vagy a vár (annyi gimi van arra, mindig keverem)

A poszthoz: Én annak idején gimiben első nyelvként tanultam a latint, és ennek keretében meg kellett tanulnom a görög abc-t, aztán azóta a matek órák, és az msn kiírások kivételével sehol nem találkoztam vele. Mégse mondanám, hogy felesleges tudás volt. Sőt kiolvastam minden kötelezőt, és kapcsolodó irodalmat, mégis a kocsmai beszélgetéseken kívül sehol még csak említés szintjén sem került elő, még se gondolom, hogy elvesztegetett idő, vagy haszontalan tudás lenne. Szóval szerintem ezzel semmi baj nincs. A nyilatkozatból az jön ki, hogy nem lesz tétel, nem lesz kötelező használni, pont ugyanúgy mintahogy a kovalens kötést se.
Pollo 2010.02.03 13:19:26
@csabapayne: Tudom, megjegyzem nekem rengeteget segített az angol elsajátításában, mellesleg anyáztam is, mikor közölték, hogy nem fogadják el a szakomon a latin nyelvvizsgát :)
Mai napig hobbiból szórakozok latin szövegek olvasgatásával, azért mert élvezem, pedig a választott hivatásomnak nagyjából semmi köze nincs a latinhoz. Még a szakszavak nagy része is görög eredetű, vagy épp betűszó.
Épp ezért mondtam, hogy szerintem ez simán jó és vállalható.
Pollo 2010.02.03 16:49:29
@fogash: a zoxigén csak 8, mivel a levegőben kettős molekulaként van jelen, ezért rémlik a 16
;)
A demagógiamérő erősen kilengett, valami történhetett ... gyorsan jött a hír: "A fővárosi MSZP-frakció 50 százalékkal csökkentené a BKV jegyárait; a javaslat a nyugdíjasokra, az öregségi korhatárt elérőkre és az otthonápolási díjban részesülőkre vonatkozik -…..
Pollo 2010.01.27 14:55:34
@Marcellusca: No asszongya, hogy:
Vidéki 65 év alatti nyugdíjas ellátogat Budapestre. Egy vonaljegy 300 Ft, egy nyugdíjas bérlet 3700. Az kb. 13 jegy ára. Ez azt jelenti, hogy ha egy hónapban "csak" 15 jegyet elfogyaszt (lássuk be ez nem teljesítmény egy BKV-n, ha én nem bérlettel járnék akkor 6 jegy lenne a napi fogyasztás, pedig úton sincs több a netkávézó meg az otthon között mint 12 km), akkor már megéri neki bérletet venni.
Ez a szám most 30 jegy körülire fog módosulni. Szerintem aki eddig is elutazott 10-15 jegyet havonta vidéki nyugíjas létére, az eztán is bérletet fog venni, mert kényelmesebb és az az 1500 ft differencia nem éri meg a jeggyel való bajmolódást, Aki meg eddig sem használt egy két jegynél többet havonta, annak ez nem lesz igazán nagy megoldás, mivel igen keveset spórol vele.
Konklúzió: A nyugdíjasoknak igazából mindegy, de legalább minket felbőszít.
A zuhanyhíradó legfrissebb hírei: Molnár Gyula, a 11. kerület polgármestere hamarosan vádlott lehet. A Kopaszi-gát hullámai lassan elérik Gyulust is, december eleje óta már a Központi Nyomozó Főügyészség irányítja a nyomozást ...  A rendőrség hűtlen kezeléssel…..
Pollo 2010.01.27 12:13:43
@eszkep:
Azért kicsit árnyalandó a képet:
Nem tudom pontosan, de általában az ilyen kutatóintézetek marha nagyok. Nézd meg mondjuk a környéken lévő egyetemi épületeket (nem ott sem a diákok oktatására kell a nagy hely). Egy átlagos kétszintes családi házat felépíteni alaphangon 15-25 milla berendezés nélkül. Az ottani épületek méretéből kiindulva lesz mondjuk az alapterülete a családi ház százszorosa, és két szint helyett mondjuk 10 (és akkor csak két pinceszint van).
Másik: Természetéből fakadóan az ilyen helyeken (azon túl hogy a méret miatt is marha drága az épületgépészeti rész) egy csomó biztonsági előírásnak is meg kell felelni -külön légkondi a nukleáris laboroknak, külön a kémiai laboroknak, hihetetlen méretű IT háttér, a vele járó sok-sok kilóméternyi kábellel a falban, különleges villanyászati megoldások, speciális műszerekhez speciális kiszolgálóegységek. Szóval a jófajta magyaros szokásokat tekintve nem is olyan sok az a 9.5 milliárd.
Ami szerintem a hírrel kapcsolatban sokkal érdekesebb, hogy mennyi lesz a végszámla mikor kész lesz, és mennyi minden teljesül az eredeti megrendelésből, illetve mit fognak csinálni a régi épületekkel.
Persze ettől még lopni lophatnak, de szerintem ez nem igazán pénzszivattyú.
Üdv Pollo
Pollo 2010.01.27 12:23:02
@órarugógerincű felpattanó:Ehh bocs @eszkep.
Kicsit félreértelmeztem.
Ebben az esetben igazad van.
Tényfeltáró küldöttséget meneszt Magyarországra az Európai Parlament költségvetési ellenőrzési bizottsága, hogy az európai uniós pénzek felhasználásáról vizsgálódjon. A másik két célország Olaszország és Görögország. Ha itt kezdik a munkát, akkor lehet, hogy…..
Pollo 2009.10.15 16:34:45
@KREÁTOR: A Falcon nem olyan rég kivonult a makói gázbiznicből, és eladta a koncessziót.
Nem véletlen. A fúrótorony meg azért jött Horvátországból, mert a MOL-nak épp nem volt kölcsönbe olyan hosszú időre akkora tornya. Sőt megsúgom, hogy a kutakat meg francia szervízcég mérte, mivel nemes egyszerűséggel nem volt Magyarországon műszer hozzá.
Egyéb kérdés?
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
Pollo 2009.08.16 04:51:39
@Laibach:
A king's cityről már volt poszt. Azt nem tudtam kibogozni, hogy ez most akkor egy másik mutyi vagy ugyanaz. Remélem ugyanaz, és csak én nem tudok olvasni. Már csak az hiányzik, hogy az épitkezéshez a gránitot is a velencei hegységből akarják bányászni. És akkor tényleg el is lehet felejteni a velencei tó környékét.
Megmondom őszintén, erre nem számítottunk..... Kolor, aki saját emberei szerint is terhére van a cigányságnak, nagy meglepetést okozott: a szociális kártya kapcsán nem rasszistázott, sőt. Tá-mo-gat-ja az ötletet! Reménykedjünk, hogy ezt nem csak a hatalma/szabadsága…..
Pollo 2009.08.14 12:53:33
@Seduxen: Lehet a cikknek egeszen korrekt hangvetele van, de attol felek ez mar a kampany resze. Most folyik a gozleeresztes. Azok az emberek, akik eddig anyaztak, de ugy voltak vele, hogy lovesuk sincs mit akarnak most kiereszthetik a gozt, lathatjak, hogy a tobbi "normalis" (ertsd, nem nepszava szerinti naci) ember is erzi, a vezetok is kritikat gyakorolnak. Pontosan mint annak idejen Hofival (nem a szemelyet akartam ocsarolni, csak a szerepet a tarsadalomban). Mert ugye egy, higgadt, apatiaba sullyedt tomeggel sokkal konyebb szot erteni, mint a duhongo tomeggel.
Persze lehet, hogy tenyleg megerett az ido, meg a honi ujsagiras a megujhodasra, es csak en vagyok paranoid, mikor mar azt se hiszem el, amit kerdeznek.
Pollo 2009.08.14 13:40:44
@zenebono: Szerintem van benne racio. A nagyok ugyse buknak bele, aki meg nem az elit, az meg igy magat ulteti messze a tuztol. Nem mellesleg az mszp-nek jo esellyel pontosan ugyanakkora tamogatasa lesz tavasszal mint most, csak annyi a dolga, hogy ne csinaljon semmi komolyan visszatetszot. A megoldas tiszta jo. Aki a listas helyek miatt tuti befuto, az kussba marad, es igyekszik meg a napot is kerulni, aki meg csak sallangnak volt eddig is, az most magatol elszakad. Igy nem lesz baj, ha keves hely jut az MSZP-nek, es meg a sleppel se lesz problema, mivel lehet arra hivatkozni, hogy akkor hojje voltal oreg, akkor most ne jarjon a szad. Infrastruktura racionalizalas MSZP modra :) .Most mar csak egy igazi lejaratos kampany kell. Ahhoz meg nagyon ertenek.
Szerintem
Ahogy ígértem, folytatjuk a BKV-sztorit, megpróbáljuk kirakni a rengeteg darabból álló zavaros kirakóst. Összesítés következik a közlekedési válallatnál kiosztott (és eddig napvilágot látott) végkielégítésekből, avagy Aba Botondtól Szalainéig, és mégtovább. 2006.12.14.:…..
Pollo 2009.08.06 13:47:22
@opcsi: Egyetertek veled, de jelen esetben a VEKE vagy a fidesz es a te feljelentesed kozt annyi lenne a kulonbseg, hogy az ovek fejleces papirra keszult es van rajta pocset. De ez meg senkit nem fog meghatni a rendorsegnel. Szoval barki, aki ugy gondolja, hogy ez ellen lehet tenni torvenyes eszkozokkel, az keljen fel a fotelbol es tegyen feljelentest. Esetleg akkor lenne ertelme, ha valami massziv engedetlensegi mozgalommal es sztrajkkal jarna egyutt. Na de ki az, akinek manapsag van eleg tekintelye es penzmagja ehhez?
Pollo 2009.08.06 14:57:30
@Tündér_Lala:
"Helyi lakosok szerint cigányokra támadtak Verőcén a Magyar Sziget nevű rendezvényre érkezett kopasz fiatalok. A rendőrségnek ugyan nincs tudomása verekedésről, de megerősítették a rendőri jelenlétet a településen. A rendezvényen több radikális jobboldali szervezet is képviselteti magát, illetve "nemzeti érzelmű" zenekarok lépnek fel."
Forras: Origo
En ezek alapjan azt mondanam semmi nem tortent. Vagy ha megis akkor az nem lehetett tobb mint ket "nemmegmondtamhogyelmeszinnen" pofon.
A magyarellenességéről híres szlovák politikus, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke elég megdöbbentőt nyilatkozott a kislétai gyilkossággal kapcsolatban: "Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) érdeklődnie kellene a rasszista indítékú bűncselekmények magyarországi…..
Pollo 2009.08.05 17:46:38
@Bélapáti Béla:
Szerintem, ha azt sikerül elérni, hogy Slota, vagy bárki a szlovák államból válaszoljon egy ilyen nyílt levélre, onnan már az eredetit is le kell hozza bármely napilap, aki foglalkozik a kérdéssel (márpedig sajna Slota és bandája van olyan fajsúlyos ökör, hogy foglalkozzanak vele itthon is). Igen valószinüleg az rtl klub híradója nem fog beszámolni róla, de azért lássuk be, hogy aki manapság bármely kereskedelmi tv híradójára hagyatkozik mint egyetlen hírforrás, annak aztán tetű mindegy, hogy narancs, szegfű, kettőskereszt, neadjisten madár van a kormány mögött kifüggesztve.
Pollo 2009.08.05 18:12:18
@Bélapáti Béla:
/off: én személy szerint a cigány (nem igazából tudom az indiai népség hivatalosan melyik rassz), ázsiai, fekete, de még a nordikus, vagy a kaukázusi rasszba tartozó embert is a kinézetéről ismerem fel, nem arról hogy az udvaron a susnyásban szarik./
Egyébként egyetértek, ezért is nem adtam hitelt a rasszista inditéknak. Ellenben a többi "összeesküvés elmélettel" pont ugyanennyire nem tudok azonosulni. Az tuti, hogy akárki tette szarkeverésből csinálja, nem azért mert utálja a cigányokat. Ennyi erővel simán levegőbe repíthette volna az egész cigánysort. Na arra már tényleg rá lehet fogni a terrorizmust, meg a rasszizmust. Már bocsánat, de az hogy fél év (nem emlékszem pontosan mikor volt az első "rasszista" támadás) alatt egy 1 000 000-s kisebbségből nyolc ember erőszakos bűncselekményben meghal, az még simán benne van a bünözési statisztikánkban. És ezzel most nem akartam senki emlékét meggyalázni, csak ha már demagóg, akkor legyen nagyon az.
Pollo 2009.08.05 19:28:15
@Bélapáti Béla: Jogos, amit az újra töltésről mondtál, de erre még egy közepes képességekkel megáldott, osztálykirándulást szervező diák is megmondja a választ. Tudta hova megy. Ha olyan szállásra mész, ahol tudod, hogy van ágy, meg ágynemű, akkor minek vinnél hálózsákot, meg sátrat? Nyilván nem véletlen hogy nem egy igazi tömegszállásra ugrott be bájcsevegni. Egyébként meg sörétesből tökmindegy milyen tipusú van, mert még a hivatalosan tartott puskákat is marha nehéz lenyomozni, nemhogy az illegálisakat.
Aquincumon jártunk és bevallom régen kaptunk ilyen kemény sokkot. Szerencsére ez olyan  pozitív fajta volt. Nem folyt vér, nem repültek végtagok és a gecibe sem lettünk elküldve. A történet az, hogy nemrégiben Merdzsós úrral beszéltünk meg találkozót a Gomba elé. Ekkor…..
1. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő hétfőn (07.27) közölte, hogy az 1100 fős (!) igazgatósági-felügyelőbizottsági kar 20%-át kibasszák július 31-én. A lista tekintélyes, 86 cégtől 262 politikai ejtőernyős szerepel rajta. 2. Ajaj, micsoda sírás-rívás mehetett az elmúlt 4…..
Pollo 2009.07.31 11:46:09
@zero:
Plusz jarulekok, satobbi. Ha jol sejtem mint igazgatosagi tag, valamifele alkalmazotti szabaly ala esik (ezt nem tudom, csak tippelem).
Pollo 2009.07.31 14:02:43
@Jack da' Clown:
Meg akik nem kommentelnek. Mint peldaul az elso egy evben en sem. Megis itt voltam, es olvastam. Igaz ebben az esetben csak a felhaborodas igaz, az obegatas nem.
Pollo 2009.07.31 14:19:43
@Jack da' Clown:
Szo szerint veve igen. De valojaban az eredeti kommentben arrol volt szo, hogy a blogok, illetve a netes hirolvasas terjedesevel egyre kevesebb mutyit sikerul elmismasolni. Az "ebredes"-hez meg boven eleg olvasni, nem kell feltetlen kommentelni. Ebben az esetben nem csak hozzaszolok tartoznakaz egyedi juzerek koze.
Szepessy Zsolt monoki polgármester "kitalálta" a szociális kártyát, múlt héten megírta levélben Bajnainak, tegnapelőtt pedig a képviselő-testület meg is szavazata. Nem sokat pöcsölt vele, az biztos ... "Egy kistelepülés, Monok polgármestereként, sajnos nagyon…..
Pollo 2009.07.31 11:39:21
@Stannoa:
Azert ennek vannak erdekes vonzatai, azon tul, hogy nem tartom szerencsesnek a kozpontilag meghatarozott etrendet Pl.: nem mindenki szereti a kelkaposztat, es akarmilyen segelybol is de egy bizonyos anyagi korlaton belul szertinem senkinek nem problema, ha kotelezoen osztogatott kelkaposzta helyett az ember zoldborsot vesz.
A masik, hogy nyilvan a kozponti osztogatas csak nagytetelben erne meg, lasd az iskolai menzak. Ott is csak az a ceg eletkepes, aki tobb iskolaban etkeztet. Szoval letre kene hozni egy ellato rendszert (vagy feltupirozni a mostanit), es feltolteni a keszleteiket. Ez egy faluban uzemeltetve fajlagosan nagyon draga. Azt meg nem is kell mondanom, hogy milyen vidamsagok tortennenek kozponti raktarozas es elosztas eseten. Elozo peldanal maradva, szertinem mindenki, aki etkezett menzan belefutott a nem megfelelo minosegu etelbe (urbanlegend rulz), vagy a kevesebb jut mert a konyhasneni hazaviszi kerdeskorbe. Lehet extrapolalni.
A kartyas rendszer sokkal emberkozelibb, es infrastrukturaban nem kellene hozza nagy fejlesztes.
Kíváncsiak vagytok, hogy mit érez egy baloldali MSZP-s fiatal? Hogy milyen lehet életünket a Párt szolgálatába állítani? 2999 társunkkal együtt Happy Birthday-t énekelni Lendvai Ildikónak? Nesztek, majd én megmutatom! IUSY 2009 fesztivál Zánkán - Egy stábtag szemével (Ez nem…..
Pollo 2009.07.30 14:44:02
@BálnaUhr:
Ezek szerint hivatalosan is kijelenthetjuk, hogy elvesztettuk a Folddel a kapcsolatot?

Csak hogy a poszthoz is hozzaszoljak. Szertinem ez az ipse, aki nem irta nem is volt ott. A szoveg egy az egyben a 70-s 80-s evekben kiadott ifjusagi regenyek szovegezeset idezi. Lehet ez is a Mora kiado muve, csak lehagytak oket az impresszumbol.
Pollo 2009.07.30 15:57:02
@no-night:
Igazad van. Egyebkent azt szemely szerint en mar szemelyisegbeli hianyossagnak, gyengesegnek konyvelem el, ha valaki elmegy egy ilyen bulira es beul 3 antifasiszta ulesre, majd azt hiszi ezzel tett valamit a nagy ugy erdekeben, csak azert mert ketszer hallott mar olyanrol, akinek volt egy baratja, aki antifasiszta volt es ellenallt. Es ezekbol lesznek a politikusok. Belegondolni is remes.
Még két hét ... De hogy egy kis V'bőrös vonatkozása is legyen a posztnak: "Az elmúlt héten százezren fertőződtek meg az új influenzavírustól Nagy-Britanniában. Az előző héten csak 55 ezer új beteget regisztráltak." A Szigetre látogatók nagy része külföldi.…..
Pollo 2009.07.25 13:21:49
@Yorick White: No azért arra kiváncsi leszek, hogy egy "Piros-fehér-zöld"-re, vagy egy "Vidám magyarok"-ra, ne adj Isten egy "Utálom az egész huszadik századot"-ra mit fognak mondani a kedves antifák.
Épp a napokban kérdezték tőlem külföldiek miért nincsenek olyan sokan a magyarok szigeten, mint régebben.
Hát szerintem nem vette volna fel a programjába az országimázs központ a választ :)
Egyébként mint rutinos szigetelő azt kell mondjam, hogy lassan tényleg ott tartunk, hogy a Fesztergom behozza színvonalban a szigetet. Pedig annál leprább fesztivál nem sok van kis hazánkban.
Ilyen már tényleg nincs..... Mi a logikus lépés egy rossz, kátyus út esetén? Befoltozni, hogy évekig rá se kelljen nézni, ugye? Vagy túl naív vagyok? Az biztos, hogy hiányzik valami "szakértelmem", mert a Magyar Közút Nonprofit Zrt. tamási üzemmérnöksége teljesen…..
Pollo 2009.07.23 10:31:50
@kacsa!: Persze. Szemelyzetiskent tul sokat tud :D
Pollo 2009.07.23 10:44:43
@eszkep: Ha most gonoszkodni akarnek,akkor azt mondanam, hogy ekkora hatsoval az lenne a csoda ha elferne egyetlen lovon.
Termeszetesen holgyre ilyet soha nem mondanek, ezert el is hatarolodom magamtol.
A mezőkovácsházi K&H bankfiók elé szervezett tüntetést szerdára az MSZP-s Karsai József. Volt petíció, amit nem vett át a fiókvezető, volt beszéd, és voltak transzparensek is. "A résztvevők főleg idős emberek voltak, akik hangsúlyozták, fiaik és unokáik helyett…..
Pollo 2009.07.17 17:23:48
@Jack da' Clown: A bohóc lő, szép lövés, bedobás.
Ott az idézőjel, nem a saját véleménye volt. Mellesleg Kispista azon kommentjére válaszolt, hogy majd a tüntetők megmondják. Megmondták. Mi ezen már megint a baki? Ha már a flémnél (vagy hogy hívják ezt errefele) tartunk.