Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dicsakbuksi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
dicsakbuksi 2009.07.27 12:23:05
@Viktor H: nem bírtuk volna el őket...hisz saját magát sem bírja el ez az ország, sajnos :((
Az alábbi képen tizenegy szörnyet sorakoztattak fel. A sort Chucky kezdi és a gonosz buszurka folytatja az Óz, a csodák csodájából. Majd pár következik a T-Rex, King Kong és a Rancor, ami a Jedi visszatérben volt látható. Ezt követi Megatron és a 50 láb magas nő és a…..
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
Az utóbbi napokban a Hajléktalanok nevére vesznek drága elektronikát a Media Marktban és a Drága a Credigen-Media Markt 0 %-os hitele című posztokban foglalkoztunk az elektronikai áruház és a bank remek akciójával, ami 30 hónapos lejáratú, 0 százalék THM-mel, 0 százalék…..
dicsakbuksi 2009.06.16 10:34:23
@artifex: ez egyáltalán nem vicces, többek között ezért jutott a világ válságba.
Amerikában lassan a hamburgert is hitelre veszik.
nem a bedőlt embereket kell hibáztatni, hanem a köcsög bankokat és a PÁPÁPÁPÁPÁPÁPÁ reklámokat!
dicsakbuksi 2009.06.16 10:38:47
@Before: te még soha semminek nem dőltél be. taníts kérlek!!:)
dicsakbuksi 2009.06.16 10:47:43
@Before: na várj, elbeszélünk egymás mellett.
akkor úgy fogalmaznék, hogy buták az emberek, mert nem ismerik saját határjaikat és nincs aki felvilágosítaná őket.
a bankok pedig ezt kihasználják. mert lehet eszükbe sem jutna öccáezeré' tv-t venni, ha nem lenne mellette méteres betűkkel: 0%, csak most.

persze a felelősség az övék, igazad van.
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
dicsakbuksi 2009.05.12 15:37:40
István kirándult, aztán megszomjazott, betért egy cukrászdába és Traubit ivott. Eddig hétköznapi a sztori, az viszont már kevésbé, hogy olvasónk felségjelzés nélküli, törvénytelen üdítőt vásárolt. Külön pikantéria, hogy a címkementes terméket az eredeti palackba…..
dicsakbuksi 2009.05.12 15:22:27