Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsotza

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            3 év. Nem kevés, de talán nem is annyira sok. Ennyi idő telt el a nagy nap óta, amikor is összeházasodtunk Gabival. rengeteg eseményen, csodás dolgokon, örömökön vagyunk túl, ahogyan volt jónéhány kemény próbája…..
Amikor Jézus leleplez  "Jézus ekkor példázatokban kezdett szólni hozzájuk: „Egy ember szőlőt ültetett, körülkerítette, borsajtót ásott, és őrtornyot épített. Azután bérbe adta munkásoknak, és idegenbe távozott.Majd amikor eljött az ideje, elküldött a…..
anyám egyszer megkérdezte, ha az kell az örök élethez, a mennyhez, hogy az ember elfogadja jézust, mint személyes megváltóját, akkor miért nem hall mindenki jézusról, hogy el tudja fogadni? kisebb kutatásba kezdtem. ma már minden nép hallhat az úr jézusról, mert minden országban…..
Az Úr könyörülő! "De mikor a mi megtartó Istenünknek jóvolta és az emberekhez való szeretete megjelent, Nem az igazságnak cselekedeteiből, amelyeket mi cselekedtünk, hanem az ő irgalmasságából tartott meg minket az újjászületésnek fürdője és a Szent Szellem megújítása…..
Régente alapvető különbséget tettek hívő és hitetlen között. Az ötvenes évek Hollandiájában az egyházi/felekezeti hovatartozás pontosan tükröződött a politikai pártállásban, a gyermekszámban, vagy az élet alapvető kérdéseiről vallott más nézetekben is. Manapság kissé…..
Via Minsk Búcsú 2009.01.03 02:23:00
Idei első bejegyzésem az utolsó is a blogon. Bár lenne még témám bőven Belaruszról, úgy érzem ami ténylegesen is az útibeszámolóhoz kapcsolódik (felkészülés, beszámoló, képek), azt nagyjából kimerítettem, bármi más már nem szorosan ide tartozna - így nincs más hátra,…..
Via Minsk 3. nap - Breszt 2008.12.19 00:28:00
2008.12.07., vasárnap Útvonal: Breszt Távolság: ~5km (autóval) Másnap igen komoly ködre ébredtünk, amint a képeken is észrevehető. Kicsit megijedtem, hogy mi lesz ha ez lesz minden nap, semmit sem fogunk rendesen látni, de szerencsére dél felé nagyjából fel is oszlott, és a…..
Via Minsk 8. nap - Félúton 2008.12.23 23:17:00
2008.12.12., péntek Útvonal: Vitebszk - Minszk (Orsa felé, az M1-es autópályán) Távolság: ~250km Időben már bőven az utazás vége felé közeledtünk, de a tervezett útvonalnak még csak kb. a felénél jártunk. Így az elkövetkezendő 3 nap, különösen a vasárnapi hazaút…..
Véletlenül bukkantam a lenti cikkre, ami az ötletet adta ahhoz, hogy a metró esetleg megér egy önálló bejegyzést is. Persze nem olyan legendás mint a londoni vagy párizsi (sőt semmilyen hírneve nincs szerintem), mégis valamilyen megmagyarázhatatlan okból külföldön metrózni…..