Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avicenna

62 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Margit 27 éves textiltervező. Szereti az életét, szereti a munkáját, de amit a legeslegjobban szeret, az a kapcsolat, amiben immár két és fél éve él. Kristófot egy társasutazáson ismerte meg, a férfi az utazási iroda megbízásából volt a szállodában, mint programszervező.…..
Bizonyos irányzatok szerint akármennyire is ragaszkodunk szexuális identitásunkhoz, mindannyiunkban ott lapul az azonos nem iránti vonzalom, csak éppen a szocializáció, a társadalom elvárásai elnyomják bennünk.Sigmund Freud szerint minden emberben fellelhető a potenciális biszexuális…..
"Hiszek abban, hogy melegnek lenni nem választás kérdése. Sokszor és sokaknak nehéz elfogadni, nekem is az volt – 28 évbe telt. Szülők, fiatalok, felnőttek menekülnek előle. A választás nem az, hogy valaki meleg vagy sem. Hanem az, hogy képes-e elfogadni. Én már tudom,…..
Sokszor emlegettem a teveklubbos csetet, ami talán kicsit színterét képezte annak a folyamatnak, amely jóval később, a blogomban is nyomon követhető becsavarodásomban tetőzött. Sokszor hozzáfűztem, hogy mennyire bánom ezeket a botlásokat, és hogy milyen érdekes is volt azok…..
Temporary Még több kérdés... 2009.01.14 23:44:00
...hátha jár erre valaki, beillesztek még néhány jó kis szavazómodult! Beteszek mégegyet, ami némi magyarázatra szorul. Valaki készített egy olyan szavazást, ami úgy kezdődött, hogy "Férjes asszonnyal kezdeni...", és ugyanazokat a válaszlehetőségekt adta meg, mint…..
Temporary Sziasztok! 2009.01.14 15:17:00
Hát, tény és való, hogy az utóbbi időben nem kényeztettelek el benneteket! Nagyon valószínű, hogy ez még így is marad egy darabig. Mit szólnátok kérdésekhez? Csak meg kell nyomni a gombot... aki még néha erre jár, az úgyis a jobb fejek közül való, úgyhogy gond nélkül…..
Temporary Buborék 2008.10.05 00:22:00
Ha meg akarnám mondani, hogy mi a szar az életben, mit is mondanék?Sárga kockás lepedőket láttam álmomban, és akkor már jól tudtam, hogy az fáj, az árt, az tör derékba, hogy ÉN CSAK SAJNÁLKOZNI TUDOK. Ha meghaltak, hát sajnálom, ha élnek, hát sajnálom, néha rámnyitják az…..
Temporary hírek 2008.07.27 23:44:16
Sajnos nem vettek fel a hintalóetető szakra......de azért fizikusra igen.:)..
A keresztény egyházak homoszexualitáshoz való viszonya leginkább abban fejeződik ki, hogy hajlandók-e egynemű párokat esketni. Ebben a bejegyzésben nem térek ki arra, amikor az egyházak a "bibliai értékeket" a világi jogalkotáson kérik számon, mert Amondóhoz hasonlóan…..
Temporary A melegfelvonuláson... 2008.07.10 21:15:00
...másként Meleg Méltóság Menetén, amelyen szombaton voltunk, és ahová félelemmel vegyes kíváncsisággal, várakozással és - mondjuk ki - boldogsággal mentünk életünkben először (Dénes, Mariann meg én, mi ketten mint valóban "odavalók") csak azt találtuk, amire…..
Temporary Gondolkodjatok el... 2008.07.10 20:12:53
...ezen akkor, ha úgy gondolkodtok és nyilatkoztok, hogy "a tolerancia a kisebbség uralma a többség felett". Mindenkinek közös érdeke, hogy genetikailag meghatározott beállítottságunkat, ami nem egészséges vagy beteges, hanem olyan, amilyen - mint szőkének vagy barnának…..
Temporary amit ma csináltam 2008.05.26 20:06:00
Igen, igaz, rettenetes, hogy már mióta nem jut az eszembe semmi, sőt, ami előtte eszembe jutott, annak sem volt semmi értelme.Én régebben azt hittem, hogy az érettségikor majd nagyon okos leszek, de úgy tűnik, hogy az inkább kiüríti az agyat, amitől az nagyon kemény és csengő…..
Temporary Közérdekű felhívás 2008.04.19 23:45:00
Ó, kérlek, ne tedd meg értem. Sose tedd meg. Ne tedd meg, ha mondom. Ne tedd, mert fordított esetben én sem tenném meg érted...
Temporary Judit 2008.04.11 11:56:00
kisfia meghalt. Vasárnap két barátjával indult játszani, és a vonatsíneken mentek. Nem hallották, hogy mögöttük vonat jön, és az az állat vadbarom mozdonyvezető képtelen volt tülkölni egyet. A két barátja elugrott, de ő már nem bírt. Elütötte a vonat.Még csak 14 éves volt...
Temporary Akpattok 2008.04.04 21:13:00
- Állj már fel...basszameg, hogy soha nem akar felállni. Remélem, jól ülsz legalább.- Hogy mi?- Miért nem állsz fel?- Már miért állnék fel? - kérdeztem, úgy rémlett, ezt az embert még sosem láttam.- Csak mert egy puskaporos hordó van alattad.Vállat vontam. A tapasztalatok szerint…..
Temporary esőfelhő 2008.04.04 19:38:00
Ó, istenem, de jó lenne, ha lenne valamiféle gumiszoba, ahol úgy istenigazában kidühönghetem magam. Fene egye meg, hogy már senkit nem érdekel, amit itt írok - jobb lenne, ha érdekelne valakit, de én nem tudok mit tenni ez ellen, legfeljebb nem hagyom abba végképp az írást, ami ugye,…..
Temporary 2008.03.14 23:08:00
Szomorú vagyok, allergiás és boldogtalan.Úgy tűnik, nekem nem jön össze semmi...talán nem így van a valóságban, de az érzés most mégis ez...
Temporary Good morning, Weimar... 2008.03.06 14:11:00
Ó, jaj, mennyire régen írtam... Igazából, ahogy most itt ülök, állandóan az cikázik a fejemben, hogy mennyivel jobb lenne csinálni valamit. Valamit, mert amit csinálok, az semminek tűnik. Jó lenne a fenébe elhúzni, vagy tanulni, csinálhatnék reggelit (!), gyereket, beszámolót,…..
Temporary S.O.S.!! 2008.01.12 19:09:00
Hát, már megint itt van. Néhány hétre megérezhettem a fontosság tudatát. Hihetetlenül jó volt. Úgy éreztem, mostmár rajtam áll minden, megtehetek bármit, haladhatok. Hogy arra fogok figyelni, amire mindig is figyelni akartam. Biztos voltam benne, hogy majd boldogabb leszek: bár…..
Temporary + helyreigazítás 2008.01.08 13:34:00
Előbbi megjegyzésemből mindenki zárja ki a szubjektív idealizmus csíráit, ha netán ezeket elhintettem volna.A nihilisták pedig ne vegyék magukra sértéseimet, mert én ugyan gyűlölöm a nihilizmust, de ők legalább képesek következetesen végigvinni azt a képtelen szubkjektív…..
Temporary 2008.01.08 13:30:00
Valahogy azt kezdem észrevenni, hogy tőlünk északra és délre is, keletre és nyugatra is olyan emberek élnek, akik valamiért jobb fejek nálunk. Nem?..
Temporary A tea tragédiája 2008.01.07 14:53:00
Ennek a blognak a hangulatára biztosan nagyon rányomja a bélyegét, hogy olyankor írják, mikor a tökük tele van az értelmes, szép élettel, mármint az "értelmes, szép" élettel, és nem a valóban jóval. Akkor írják, amikor le vannak cseszve, ejtve, tromfolva, alázva…..
Már jó ideje nincs semmi bajom. (Jaj, nem, ne is kérdezzétek, miért nem válaszolok a levelekre, azt hiszem, megcsömörlöttem mindentől, ami számítógép...ezektől az áldatlan, pötyögéssel eltöltött óráktól, napoktól, hónapoktól... Nem akarok én hasznos lenni...csak kerülöm…..
Temporary felhívni bizonytalanul 2007.11.20 12:33:00
Nem tehettem róla, és nem hittem volna. Nem érdekelt. Nem volt rá időm. Hiába kerestem - nem találtam meg. Elment az idő... Elaludtam (?) Már megbocsáss: olyan lusta vagyok. Ez nem nekem való. Csak engedelmeskedjünk, tartsuk be a szabályokat, és nem eshet bajunk.…..