Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C Vacheron

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új amerikai drogcár, Gil Kerlikowske az első interjújában olyat mondott, amiről többen arra asszociáltak: "Függetlenül attól, hogyan magyarázod az embereknek a drogháborút, az emberek úgy látják, a háború ellenük irányul. Mi nem harcolunk az ország…..
C Vacheron 2009.05.15 16:26:03
@pipacsaripacspapucs: Nekem erről egy történet jut eszembe . Egy Űrhajó véletlen visszamegy az időbe és az inkvizíció foglyai lesznek .Nehezen de skerül elmenekülniük de a hajóra sikerül bejutni az inkvizíció katonáinak is. Föld körüli pályán vannak.
Az inkvizíció emberei vannak többségben , igyekeznek őket meggyőzni , hogy az űrhajó nem ördögtől való. Nem nagyon hajlanak hiába ecsetelik nekik , hogy mi mire való. utasítást adnak arra , hogy kapcsolják be a hajtóműveket de csak azt ! Híába mondják a pilóták , hogy ez végzetes mert ez nem így működik. De a válasz az az hogy csak a hajtóműveket lehet bekapcsolni ! Bekapcsolják a hajtóműveket ami letéríti őket a stabil pályáról és belezuhannak a Föld légkörébe és elégnek.

Az hogy nem büntetem nem elég rendszerben kell gondolkodni.Szabályozni az egész folyamatot. A termeléstől , a terjesztésig , és a fogyasztást is. Mert egyik sincs meg a másik nélkül.

Ugyan úgy mint a mostani őrület a szerencsejátékok. Itt is az a baj , hogy előbb lehetett reklámozni és játszani.
Nem kell semmit sem reklámozni sem az alkoholt, szerencsejátékot, cannabiszt.... semmilyen függőséget okozó káros dolgot nem szabad sem propagálni sem tiltani .Aki akarja csinálja, de ne lehessen reklámozni. (Max szaklapokban)
C Vacheron 2009.05.15 18:04:20
@Közöd??:
Nyerd meg te :) . Biztos a te tehetségedre és mérhetetlen eszedre , tárgyi tudásodra, érvelő képességedre vár az USA és a világ! Hajrá ! Egy ekkora tehetség nehogy el kallódjon! Ha elutasítanak ne csüggedj nem benned van a hiba!
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
C Vacheron 2009.05.12 12:00:34
C Vacheron 2009.05.12 15:35:29
Az a baj mint mindennel ebben az Országban. Politikusok döntenek szakmai dolgokban.
Mint ebben , mint ez a hát az n-diken csapás program amire most minden párt egységesen bólogat.
Miszerint is mindenkit zárjunk börtönbe jó sokáig aki visszaeső bűnöző még ha az egy libát lop is el.
Hiába van az, hogy most a legalacsonyabb az elkövetések száma a 70-es évek óta. De a politikus kap plusz tíz szavazatot tehát ez kell. Az hogy ez az ellenkező hatást fogja kifejteni már senkit nem érdekel.
Az hogy tele lesz a börtön bazi sok pénzen az sem érdekel senkit , kivéve talán az első magánbörtön tulajdonosait.
"Szakértői kormány"
Az összes pár elmehet a bús francba.

Jön a jobb oldal is ezzel , hogy a SZDSZ ráakarja szabadítani , akarja a francot az csak plussz 10 szavazatot szeretne de a két ciklus alatt nem lépett semmit csak dumált, mint most is. De mivel a dumálással nyert , viszont ha meg is lépi már veszít szavazatot ezért nem lépte meg.

Addig amíg a politikus arról ismerszik meg , hogy jól tud hazudni . Amíg az emberekben elfogadható , hogy egy politikus hazudhat "hisz ez a munkája" addig itt csak rosszabb lesz. Vártuk a csodát a rendszerváltásnál , és várjuk most is a csodát mert itt a választás és majd Fidesz meg Jobbik!

Az az érzésem , hogy megint csak a nagy pofára esés lesz. Már Cseh Tamás & Bereményi is megénekelte "nincs itt már irány"

Majd ha egy választási kampányban leírtak kötelező jellegűek lesznek , legalább fő vonalakban. Ha nem lehet kimagyarázni , hogy miért nem tesszük azt amiért megválasztották az adott gitt egyletet. Nah akkor lehet némi javulás.
Most csak a nevek változnak.
A Kendertünti néhány érdekesebb sajtóvisszahangja: Magyar Nemzet: Tolvajok, rablók, bérgyilkosok a költségvetési egyensúlyért Micsoda távlatokat nyithatna, ha minden bűn szabaddá, büntethetetlenné válna, cserébe viszont átalányadót, áfát vagy valami hasonlót…..
C Vacheron 2009.05.12 10:22:09