Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anszi84

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mert egesz egyszerüen a blogspot kezelhetöbb.nem babablog. enblog.www.csipobolszex.blogspot.com ..
Dräga Csibe!Ez a tiéd! Sajna csak szäjber vilägban tudom küldeni, de igerem, hogy holnap delutän mikor märtogatom bele a teli gyümiket, egy percre gondolok räd ;o)!..
Anszi84 2010.02.01 07:51:23
Mert en tenyleg annyira figyeltem, hogy ne kapjunk el semmit, hogy vasärnap reggelre beläzasodtam. Egesz nap paracetamolon eltem, Bendus meg täpszeren. Az utso tabit ejjel fel 1kor vettem ba, azota nem vagyok läzas, de meg a hajam is fäj :o(Orvos szigoru fekvest irt elö. Anya a hetvegen elment…..
Anszi84 2010.01.25 14:33:37
Ezert aztän nehezen tudok a häztartässal dülöre jutni...Nem szeretem ha ordit, igy kb ugy nez ki, hagyom 10 percet orditani (nem az a magätol megnyugodos fajta) felkapom megyek vele 2 kört. Bekapcsolom Pom-Pom meseit, azt nezi 10 percig, megunja, ordit. Felkapom megyek vele 2 kört,…..
Eszti baba eltünt az etreböl :o(Tud roluk valaki valamit? Remelem minden oke, nem törtent semmi. Tegnap meg tudtam öket olvasni es nem utalt semmi arra, hogy eltünni keszülnek...
Jelentem jol vagyunk! (kop-kop-kop)Annyira jol, hogy most jol vagyok igyekszem elintezni mindent, amit eddig nem csinältam. Szoval folyamatosan uton vagyunk.Szerintem jövö heten mär tenyleg jövök, de meg mära is van beväsärläs, receptet elhozni a gyogtornära, gyogytorna, kis taaritäs…..
A kórházban nyugalom és látogatási tilalom van. Néhány eltökélt látogatón kívül senkit sem látni... tovatűnt az emlékeimben ismert jövős-menős osztály hangulata, mindenki óvatosan, üvegajtón keresztül nézegeti a kicsiket és az anyukákat. A halvány szürkületi folyosón…..
-t, tudnek irni. Meglätjuk mennyi lesz belöle...Magam utän szabadon: "Ahol a kutya az Isten, ottan apelláta nincsen..."Szoval...Bende es az anyatapogato receptorok6 hetes kontroll nekemköszönömös posztot is akarok irnibe kene fejezni a korhäzi napokat + amik kimaradtak…..
Mert úgy örülök, hogy van Ő nekem, mert úgy örülök, hogy vannak ŐK nekem.Emlékszem, mikor 5. hetes terhes voltam. Ott feküdtem a kozmetikus asztalon, teljes fazon gyantán. Anyukám is ott volt velem. Mondtam a kozmetikusnak, hogy jajj valami folyki belőlem. Nem szólt semmit. Anyukám…..
Robertre :o)Ma Ö fürdette es vetköztette öltöztette Bendet. Azt kell mondjam, hogy professzionälisan csinälta. :o) Nagyon elvezte en meg nem szoltam bele.  ( mikor kiment a kutyäval megigazitottam a pelust meg rendesen räadtam a zoknit ) de ezt a 2 aprosägot leszämitva meg nem mondta…..
Vegre eljutottam ide is...Szoval, anyukämmal együtt jöttünk mär ki a szülöszobärol. Elvittek a gyermekägyas reszre es ott megkaptam a mär elfelejtettem hänyas szobät :o( heheeeee, de epp itt van elöttem egy papir, amin rajta van :o) szoval megkaptam a 2223-as szobät. Meg…..
...szoval... igyekszem nettositani a törtenteket, mert sok(k)...Ott kezdödött, hogy anyukäm elment. Aztän magunkra maradtunk Bendevel. Amivel nem is lett volna gond. En gyorsan kicsit kitakaritottam, mostam. Anya megfözött elöre vasärnapig (akkor jött vissza - kedden ment) :o) Aztän akkor…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
Egész éjjel a telcsimet lestem, sms után vágyakozva, de semmi. Tudtam ír ha van valami, ezek szerint nincs. Aztán nem bírtam tovább, és írtam, h nagyon drukkolunk Nekik, és szeretnénk már kint köszönteni Bendét.Aztán felhívott. Szerintem nem is Réka volt :( nem ilyen szomorú,…..
Haho, gyors bejegyzes! Ejszaka annyira rendezödtek a fäjäsok, hogy oränkent keltem egy nagyobbra. Reggel 8:18-kor volt az elsö, ami tenyleg fäjt is. Azota olyan feloräs es 20 perces periodusokban jönnek. Nem mulnak.Remelem ez nem fog napokig tartani, mert azert jajj...hogy is fogalmazott…..
Ma estere dvd este lett megbeszelve keresztapuval, de ...hm...hm... Meglätjuk lesz e belöle valami...Jöttünk, mentünk en meg elkezdtem kemenyedni, mint a barom .... most kicsit lefekszem, mert szedülök nagyon, meglätjuk a nyugi hatäsära elmulnak e vagy maradnak... :o)))))Nem…..
Beonak tökeletesen igaza van :o) Egyebkent meg IMÄDLAK TITEKET!!!!Ha eksön lenne, arrol Beo azonnal tudositana Titeket :o)Szoval:A doki neni szerint a vernyomäsom meg a keringesi rendszerem miatt vagyok szarul. Lehet, bär a vernyomäsom most tökeletes megis szarul vagyok. Azt is mondta, hogy…..
Hät nem szülök... De legaläbb itt-ott a kanyarban megjelent egy-egy kemenyedes. De a bentlako-kismano csak mocorog, mocorog, es mocorog. S azt mondjäk az okosok, ha ki akar jönni, akkor megäll. (Engem kiveve :o) Anyukäm azt mondja en meg az utso pillanatokban is lubickoltam :o) A fejem mär…..
Hät a doki neni is azt mondta, hogy az egyik ertek egesz jo mär a mäsik meg kritikus. Valamint azt is mondta, hogy Ö emiatt meg nem inditanä be a szülest, amig jol erzem magam es nem vagyok szarul, addig maradjon csak bent Bende.Mondtam neki, hogy tegnap egesz nap nagyon sokat ittam kb 3-4…..
Jobarätokkal mulatom a napot :o)Rachel gyereket szül:"Hihetetlen, hogy az elöbb meg benned volt, aztän tessek 47 ora mulva mär itt is van..." :o))))Rachel a 21. oränäl :"Gyujtson tüzet ott bent es füstölje ki! ""Miert nem akar belölem kijönni?" - Ross:…..