Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanadi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A hetedik kerület az áron alul eladott épületekkel, ledózerolt régi házakkal, és a helyükbe felhúzott igénytelen panelekkel betonozta be magát az építészeti közbeszédbe, úgyhogy amikor a Dob utcában megpillantottam a sárga és fehér falanszter, akkor egyből páradús…..
hanadi 2009.05.12 12:33:01
@Asphodelos: hát, ha ingyen megkaptam volna én is az önkormányzattól a lakást, akkor vidáman ugrálnék és bármennyit költenék rá, spec. Így kénytelen voltam hitelt felvenni (de én legalább megtehettem) és fizetni a cseréket a saját zsebemből. Bizony-bizony, a tulajdonra költeni kell, ez már csak így van. Szerintem ezek az emberek örüljenek neki, hogy a szocializmusban ingyen lakhattak, aztán valami ősiség jogán majdnem ingyen megvehették a lakást.
hanadi 2009.05.12 13:05:33
@Asphodelos: ja, abban igazad van, hogy a legtöbb lakás, amire azt mondják, hogy "nagypolgári", hát, khm, szóval, nem nagypolgári ám. :)
Eljött az ideje, hogy eldöntsd ki legyen az április 19-i CM leg chic-esebb résztvevője! Az eddigi szavazatok alapján három lány és két férfiú került a döntőbe. Kattintsatok, terjesszétek a szavazás hírét, linkjét, másokat is bíztassatok a választásra! Éljen az Iwiw…..