Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zet3

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
Zet3 2011.04.28 13:22:55
@Winkler Róbert: Radikális gyalogosok?! - igen. Nem hallottál még azokról a faszokról akik azzal szórakoznak hogy zebrán lelépnek jó későn az autók elé és a társuk meg fotózza ha valaki nem áll meg. Oszt feljelentgetnek. Mondom, nem átkelni akar hanem feljelenteni.
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kevés hatékonyabb módját ismerem a belvárosi forgalomcsillapításnak - és ezáltal a szmogveszély csökkentésének -, mint egy komoly összegű, kevés kivételt engedő, jól ellenőrzött és jogilag egyértelmű parkolási díjrendszer. A csillapított, úgynevezett "zona…..
Miért nem lessük el a szomszédoktól a jó megoldásokat? Senkinek nem fájna a csererendszám vagy a szezonforgalmi. Vélemények az azonos című írásunkról...
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
Hosszú évek óta jelent megoldhatatlannak tűnő problémát az autók járdán parkolása. Mostanra már a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) is megelégelte az áldatlan állapotokat. Felülvizsgáltatja a fővárosi parkolóhelyeket, mivel hamis adatokat adtak meg a parkolóhelyek…..
Ha röviden akarnék fogalmazni, azzal intézném el a régóta dúló autós-kerékpáros vagy leginkább kerékpáros-nem kerépáros vitát, hogy sajnos a biciklisek között ugyanolyan arányban vannak seggfejek, mint az autósok/nem bringázók között, úgyhogy emiatt tök felesleges éppen…..
Zet3 2009.11.26 16:28:47
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
Zet3 2009.08.13 16:26:11
@mement: Átvertek? Nekem meg meg sem mutatták a tervet. Igen, elolvastam a posztot, arról szól hogy kaptok bicikliutat és mégis nyavajogtok.
Zet3 2009.08.13 16:33:56
@mement: Én minden nap kifejezem az álláspontomat azzal hogy autóval járok. Te is tedd ezt biciklivel. Az ilyen SZAKEMBEREK-ről meg azt gondolom hogy többnyire olyan lobby érdekeket felismerő és arcátlanul kihasználó emberekről van szó akik megtalálták annak a módját hogy hogyan élősködjenek a csendes többség vérét szívva.
Zet3 2009.08.13 17:01:00
@mement: Indokokat és érveket bármi mőgé fel lehet sorakoztatni anélkül hogy az ideális megoldáshoz bármi köze lenne. De azért be lehet állítani mint egyedüli üdvözítő megoldást, és lesz is aki elhiszi. Én nem akarlak titeket autóhasználatra átnevelni, ti se akarjatok bicajra kényszeríteni.
Nem mindenhol fenékig tejfel a kerékpáros lét. A gondtalan testmozgás élvezetét időről időre megkeserítik a rosszakarók. A hatóságok kitalálnak mindig valamit, az autósokkal meg sosem volt felhőtlen a kapcsolat. Nemzetközi szívatásfigyelő.  Védelmi rendelet okozott…..
Zet3 2009.06.19 14:01:57
@bécsi pszicho: Van autó, gyerek és bicikli is. És autóval szoktam kivinni a gyereket és a biciklit oda ahol sportolás céljából érdemes bicajozni. Mert amúgy mindennapi közlekedési eszköznek alkalmatlan.
Zet3 2009.06.19 14:15:25
@decibá: @decibá: Valóban minden viszonylagos. Ezért is nem kellene rákényszeriteni másokra az akaratotokat. Én autózom, Te biciklizel. Maradjunk ennyiben. Eddig is kikerültem a bicikliseket, ezután is ki fogom.
Zet3 2009.06.19 14:19:10
@bécsi pszicho: És hogy vitted a gyerekeket egy másik kerületben lévő iskolába, majd mentél tovább egy szintén másik kerületben lévő munkhelyre? Tényleg minden reggel gyerekekkel letekertél 18 km-t egy irányba télen nyáron?
Képtelen megkülönböztetés: magyarok, külföldiek, gyorshajtás és helyszíni bírságolásAz ombudsman szerint rendőrség hátrányos megkülönböztetést alkalmaz, amikor a gyorshajtásról készült felvételt a helyszíni bírságolás során csak a külföldiek nézhetik meg, a…..
Néhány hete egyértelmű jelei vannak, hogy valami készül a XIII. kerületi Gogol utcában, a napokban azonban a végső fázisba került az új bicikliút, illetve biciklisáv kialakítása. A Lehel tér és a felső rakparton futó bicikliút között készült most el egy összességében…..
Belsőség Levegő a bögyömben 2009.06.03 10:45:00
  Vannak jó ötleteik is, de nálam a Levegõ Munkacsoport elvágta magát. Keressünk már egy normális környezetvédõ szervezetet!  Vélemények az azonos című írásunkról...
Hm, hm... Egyszerűen nem értem Bús Balázs döntésének okait. Politikai tőkének azért ez elég kevés, ráadásul az új parkolási rendet az ellenzéki kerületek is támogatják. Emlékeztetőül itt az Indexes összefoglaló, de a lényeg az, hogy június 1-től "átlagosan 27…..