Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attentus5:13

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A cseh és most már a szlovák választási eredmény kapcsán szokás a jobboldal győzelmét emlegetni, helyesebb azonban a liberalizmus és a gazdasági ráció előretöréséről és a szociális demagógia bukásáról beszélni.Csehországban a jobboldal a masaryki hagyományoknak…..
attentus5:13 2010.06.14 07:18:27
@avram iancu: Magyarországon élő, ámbár még mindig Felvidékiként, kikérem magamnak. Talán nem kellene értékítéletet mondani több százezer magyarról, azért mert így-úgy döntöttek egy politikai választáson. Amellett, hogy demagóg a megnyilvánulásod, a Te szűk látókörű világképedről tesz tanúbizonyságot (már elnézést, de ha te ítélkezel, akkor én is...)
Az emberek az MKP-ra egy okból nem szavaztak, éspedig azért, mert rájöttek, nem teljesít úgy, ahogy kellene, pontosabban szinte sehogy. Már elkényelmesedtek a politikusaik, évekig biztos volt az a 10%-nyi szavazat.
Kellett ez a pofon, mindenkinek.
bújj el ha tudsz.... Ribancriadó 2009.12.03 18:24:00
Utoljára ott tartottunk, hogy Tomi haverom a ,,csodálatos,, kapcsolatának záróakkordjaként megdugatta magát X-womannal. Hát igen, milyen szép is amikor a lányok hajtanak a pasikra.Persze nem lenne érdekes a történet, ha nem került volna sor a folytatásra.Mint már korábban…..
bújj el ha tudsz.... InduLAVINA 2009.11.27 00:28:00
Újra itt......tudom, rohadt ciki, hogy ilyen ritkán publikálunk, de az az igazság, hogy bár korántsem áltagos nő X woman - épp ezért is válaszottuk Őt megfigyelésünk tárgyának - azért mégesem lehet róla szüntelenül post-olni.Mindezek ellenére az elmúlt napokban sok érdekes…..
A minap X-woman és én beszélgettünk...nem volt komoly, csak az a szokásos jópofizás, a klasszikus sablon kérdésekkel és a szokásos válaszokkal......eltávolodtunk egymástól...talán ezért is van ez így, nemtudom...Egy dolgot viszont tudok, ismerem őt annyira, hogy tudjam mikor jár…..
bújj el ha tudsz.... éjjel... 2009.05.20 02:58:20
Hulla vagyok...! Csak egy rövid bejegyzés a ma estéről...Drága woman-ünk bulizni volt, s én vele tartottam. Nem volt nagy szám az este. Kicsit flörtöltünk, mert már ismertük egymást kicsit korábbról, de az-az igazság, hogy egyikünk sem tulajdonított nagy jelentőséget a…..
Na akkor elkezdődött...!Legalábbis most már szinte biztosan állíthatjuk ezt, hiszen a (kukkoló)csapat kibővült, Velem. Az egész projektet végigkövettem az ötletgazda ,,megvilágosodásának pillanatától,, kezdve - éjjel, egy padon ülve, biztonsági őrök vigyázó tekintetének…..