Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alpar78

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá Sport Club Karácsony... 2009.12.22 17:40:00
A ma esti mérkőzés után, a Sport Club Szurkolók Egyesülete megajándékozta kedvenceit néhány hokibottal illetve egy-egy doboz csokival, ezzel kívánva kellemes ünnepeket csapatunknak.Az ajándékokhoz szükséges pénzt köszönjük a támogatóknak!..
Az első hétvégén hat mérkőzést játszottak a magyar–román közös bajnokságban. Máris megállapítható, a hét csapat közelebb került egymáshoz, sűrűbb lett a mezőny. A színvonalra vonatkozó következtetések levonásával néhány hetet érdemes még várni. Két meccsen a…..
Jövő szombaton lesz nyolc hónapja, hogy a Dunaújvárosi Acélbikák kapitánya, Szilassy Zoltán edzés közben súlyos szemsérülést szenvedett, huzamosabb ideig az élsporthoz való visszatérése is kérdéses volt. Ma már nem az, hisz tegnap este jégre lépett a MOL-liga első…..
Csak ültem, és azon gondolkodtam, mekkora mázlim volt – nyilatkozta Adam Burish, a Chicago Blackhawks jobbszélsője a Detroit–Chicago után. A 26 éves hokist kis híján kegyetlen baleset érte, csapattársának korcsolyája megborotválta a nyakát. A meccs második harmadában a…..
Még nem teljes a következő szezon vb-inek adattára, de a kulcskérdésekre fény derült. Összefoglaljuk, hol és mikor rendezik a különböző korosztályok különböző divízióinak világversenyét. Felnőtt és ifjúsági csapatunk a D1-ben szerepel, juniorjaink a D2-ben.FelnőttekA…..