Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redwing

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A görög köztévé és rádió bezárása kapcsán egészen érdekes összeállítást közölt az RTL Klub szerda esti Híradója. Miközben kifejtik, hogy nemcsak Görögországban érintik a megszorítások a közmédiát, hanem Nagy-Britanniában és Franciaországban is spórol a kormányzat…..
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
Redwing 2011.06.23 18:54:27
@Mon3: Kicsit tanulj még, mert a politika nem arról szól, hogy kit szeretünk kit nem. Hány éves vagy 15? A fidesz eddig csak és kizárólag a hatalmát erősítette meg. Semmilyen reform nem történt. Matolcsy egy vicc.

Ehhez a kerékpárhoz meg annyit, hogy elöszőr csináljanak kerékpárút hálózatot, olyat ami biztonságos. A főépítész fogadja el, hogy ez egy közlekedési forma és utána van értelme ennek. Ez így bukta lesz megint.
Sokan kivesézték már a rettenetes ötletet a kötelező vasárnapi zárva tartásról, most, hogy a KDNP is felkarolta ezt a jó ezer évvel ezelőtt aktuális kezdeményezést. Nem akarom sokadikként elkezdeni védeni a kapitalizmust és a szabad piacot, benne a nyitvatartási idő szabadon…..