Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totalcarman

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
totalcarman 2013.12.14 15:54:41
@gwr:
Lehet ironikus.De ezt a konzekvenciát vontam le.Olvasd végig az irományotokat.
Hergelitek egymást.S, milyen jól egyetértetek benne,hogy ez a lány komolyan hibás. Persze az is lehet ,hogy írt valamit mert olyan kedve volt.Lehet hagyott ki dolgokat.Lehet kicsit élt a költői szabadsággal is és nem minden felel meg a valóságnak de ti kiválóan elcsámcsorásztok rajt közben egyre durvább dolgokat írogatva egymásnak.Aki esetleg ellent mond annak még
jól beszóltok aztán minden megy tovább:P Egy tuti:Én jól mulatok:D:D
totalcarman 2013.12.14 18:07:21
@gwr:
Amire reagáltál nem neked ment és nem is rólad szól a dolog.
Semmi szükség a sértett hangnemre.
Te szólítottál meg hát választ is kaptál.
Robogó Robogó 60-ért? 2012.06.22 15:11:00
Hallgatom az égésteret, és azt mondja a Winkler: jobban szeret Vinózni, mint a Cougarral krúzolni. Először is arra gondoltam, hogy valahol mélyen teljesen kettyós, így aztán azonnal felhívtam, amikor a Choinori hozzám került, mert ezt látnia kellett volna. Tudom, hogy a máig…..
Ezek szerint senki sincs biztonságban, aki külföldön dolgozik, ottani autót tart fent és néha hazalátogatna? Mai cikkünk blogposztja...
totalcarman 2012.01.15 02:33:08
@8001A: Ha ez részben nekem is szólt akkor válaszolok;)

azért akartam kijelentkezni a magyar lakcímemről mert a kormány rendelete kimondja.Olyan magyar állampolgár aki magyar lakcímmel rendelkezik nem vezethet külföldi autót.Na most ezt gondoltam frappánsan megoldani így na de nem ment.
Ned Ludd és követői, a ludditák a 19. század elején a géprombolásban látták a kiutat: hitték, hogy ha a szövőipari berendezéseket szétzúzzák, a betanított munkások széles körének megmarad az állása. Gyárakat és műhelyeket rohantak meg, a rombolás eszközeivel próbálták…..
A Vespa. 2006-ban volt hatvan éves és legalább annyira része a II. világháború utáni - de főleg a hatvanas-hetvenes évek - olasz életének és kultúrájának, mint Sophia Loren domborulatai, Gianni Morandi dalai, a Fiat Nuova 500, a Segafredo kávé és még sorolhatnánk a pizzát, a…..
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...
totalcarman 2009.07.22 10:29:12
@nagyo78: Egyet értek.A gyertyákat csak kiszedte hogy legyen legyen ok megállni.

A szerelő hívogatása is a rokonszenv elnyerésére ment ki szerintem!

Érdekes sztori lett volna hogy mit javíttatott 105 ezerért!

Beszéltettem volna!Úgyis belebukik a sztoriba valahol!

De valahol díjazom hogy olyan leleményes ember amilyen én sose leszek.

Bár a gerinc se árt ha van az embernek mert hát nélküle milyen lenne az ember tartása:)
totalcarman 2009.07.22 10:33:51
@dennisthemenace: és tényleg angliában vannak.küzdenek is velük a rendőrök rendesen.Már akartak nekem is 1 "arany" gyűrűt eladni.Aztán mivel nem kellett így előkerült még egy.Aztán egy nyaklánc is és az egészért kért annyit mint eredetileg az egészért!!
Hülye haverom meg is vette!
A minap láttam egy posztot a 7Tune nevű remek JDM blogon, amiben összegyűjtötték Japán minden versenypályáját. 39 van nekik. Ha területarányosan nézzük, Magyarországnak 10 darab járna. Ha a lakosok számához viszonyítunk, ami logikusabb, elvégre a rög nem ül volán mögé, akkor…..
Képtelen megkülönböztetés: magyarok, külföldiek, gyorshajtás és helyszíni bírságolásAz ombudsman szerint rendőrség hátrányos megkülönböztetést alkalmaz, amikor a gyorshajtásról készült felvételt a helyszíni bírságolás során csak a külföldiek nézhetik meg, a…..
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
Mióta érvényes a műszaki és kezemben az új, minden átalakítást hivatalosan tartalmazó forgalmi engedély, nem nagyon lehet kirobbantani a Corollából. Örjöngve imádom, de persze metrófúrópajzs átmérőjű lyuk tátong az oldalamon a kíváncsiságtól, hogy mit gondolnak róla a…..
Ó, miért? Miért? Mikor a szerkesztőségben már így is BMW-buzinak vagyok kikiáltva? Mégis pont velem történik meg, hogy TéZé – micsoda merénylet – a könyöklőben turkált, míg álltunk a rakparti dugóban ma reggel. Egy 15 000 kilométert futott, sokmilliós autóban. Én…..
Korábban beszámoltunk Stellan Egeland új motorjáról, a Harrierről. A svéd építő szakított a chopperek görcsös erőltetésével, és az idei világversenyekre egy döbbenetesen új koncepcióval állt elő. A Harrier minden eleme szokatlan – a custom szcéna még nem látott ilyet.…..
Épp most tavasszal panaszkodtam valakinek, milyen nehéz összehozni egy rendes, többnapos túrát. A szűk keresztmetszet a megfelelő társaság. Van, akit gyalog nagyon bírok, de nem vagyok hajlandó vele motorozni, mert túrán képtelen tartani a formációt, ugyanakkor olyanokat csinál,…..
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..
Belsőség Audi? Ford? Opel? 2009.05.28 10:18:00
Elhihetik, nem volt egyszerű dolga Zolinak. De - szerencsére - nem vagyunk egyformák, így ha más véleményen vannak, netán mást tapasztaltak, ide vele, eljött a vita ideje...
A Belsőség kollektív tudatát kérdezem: milyen vállalkozások tudnák stílszerűen hasznosítani ezt a szupergyors minifurgont? Én például szívesen lennék vele pizzafutár az olasz riviéra mögötti hegyeken.Azért kíváncsi lennék az arcokra, amikor feltűnik a visszapillantó…..
Egyszer csak beszoptam én is. Világ életemben fostam, hogy egyszer majd félretankolok, ezért nem is hagyom pl., hogy benzinkutas tankoljon az autómba, a tesztautóba, a motoromba, a tesztmotorba – bármibe. Minden tankolásnál végigmantrázom, hogy benzin, dízel, megnézem a feliratot…..
Az idei divatminta a kockás Az olasz-japán ellentét régi, tudja minden kiskölyök, hogy a szájkaraténak fájdalmas a vége. Jobb is, ha nem háborgatjuk a látszólag nyugodt viszonyokat – senki sem akar önként kapni a szájára. A kocsim olasz, igazi kis vacak, ha fennhéjazni…..