Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonoszkistörpe

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a boltokban számos drága tisztítószert vásárolhatunk vízkő ellen, de minek vennék ilyesmit, ha van ezeknél egy sokkal hatásosabb és olcsóbb megoldás. A vízforralót egyébként sem szívesen takarítom ki vegyszerekkel, de minek is vásárolnék a boltban drága tisztítószereket, amikor ecettel sokkal…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Szeretném megosztani az én álláskereséssel kapcsolatos tapasztalataimat és a gondolataimat. Ha érdemesnek tartják közlésre, kérem közöljék. Természetesen az email címem nem…..
Gonoszkistörpe 2016.12.12 09:30:46
@Antalbaba: Egyszerű aki 8-12 órát dolgozik az is 4 órára van bejelentve! No most ha 4 órára jelentenek be és annyit is dolgozol, no milyen világ az?
Ilyen sem nagyon volt még, legalábbis nem erről szóltak a hírek és nem ezzel volt tele a sajtó: Bochkor Gábor, miután tegnap a rádióban elég durván alázta a kolléganőjét, ma reggel, élő adásban kért bocsánatot tőle. Igaz, nem simán, kellett hozzá Friderikusz Sándor, aki nem a mikrofon mögé beülő,…..
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Az elmúlt években sokakat elgondolkoztatott a fővárosban élő újságírók és civilek közül, hogy miért ilyen összehasonlíthatatlanul koszos Budapest más európai fővárosokhoz képest. Aki sétált már fővárosunk bármelyik részén, általában olyan utcaképekbe fut, mintha…..
Gonoszkistörpe 2015.01.20 12:07:15
@altimus: Nem hiszem,hogy a kutyatartás lenne a probléma.Az adó nem oldaná meg ezt a kérdést. Abban az esetben ha évi 50 000 Ft adót fizetne a kutyatartó joggal várhatná el,hogy ezért a pénzért eltakarítsanak a kutyája után. Viszont nincs takarító a városban aki felelne a rábízott területért mint a 60-as.években. Abban az időben még lovak is járták a várost és volt aki takarított utánuk. Ha a lakásod nem takarítod az is koszossá szemetessé válik. A várost is takarítani kell és nem közmunkásokkal nem lehet mindent gépekkel megoldani. Amíg a metró megállókat rendesen takarították tiszták voltak no ez a helyzet a várossal is.
A Kossuth téri fakivágások arroganciáját teljes valójában éppen a jogellenességet megállapító határozat mutatja meg. Ez a kisember tehetetlensége: akkor adnak igazat neki, amikor az igazával kitörölheti a fenekét. A tér átadásával egy időben rendre derülnek ki az…..
A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap…..
Gonoszkistörpe 2013.12.03 09:06:24
Vastagbőr Budai Gyula bevallotta 2012.08.13 13:01:00
Korábban már írtunk a teljesen véletlenül egységes dinnyeárról, ami ugye nem volt kartell, csupán az összes áruháznak ugyan a szám jutott az eszébe dinnyeárnak, egy kis kormányzati rávezetés után, természetesen.Most Budai Gyula államtitkár a Csongrád megyei gazdakörök…..
Gonoszkistörpe 2012.08.14 07:39:36
@dtk74: Én a fekete fajtát sírom vissza. Egyébként ezeknek az intézkedéseknek csak egy problémáját látom, nagyon hasonlít a szocializmusra. Fel kellene nőni egy picit és tudomásul venni a piac folyamatosan változik vannak jó meg rossz időszakok. Ha nem megy az építés abba kell hagyni nem kell erőnek erejével lakóparkot építeni. Kérdés az mit tegyen az aki építésből él. Nem tudom de amikor megszüntették a gyárakat nem érdekelt senkit, hogy mit csinálnak majd a munkások, nem volt állami támogatás szopás volt. Persze nem ez a jó megoldás nekünk is tanulni kell az alkalmazkodást ezekhez a változó körülményekhez. Talán 30-40 év múlva elérünk arra a szintre ami normálisnak nevezhető!!
Mily meglepő, hogy, Norvégiában található ez a nem mindennapi létesítmény a Fengsel Halden börtön. A tervezők mindent megtettek, hogy hasonlítson a külvilágra, mert így könnyebb lehet a raboknak a visszaintegrálódás a társadalomba. Van itt LCD TV, kerámiával burkolt…..
Gonoszkistörpe 2012.08.14 07:19:15
@Anti Anyag: Tévedésben vagy én fizetem az adót ,és egyébként nem érdekel a börtönök állapota, nem kívánok oda menni. Én azt tartom szomorúnak hogy ez luxusnak számít, vagy ha úgy tetszik sok gyereknek még az ebéd is luxus. Egyébként nem hiszem hogy a börtönöket kellene feltuningolni. Egyébként ezt a legkönnyebb mondani "fizess több adót" amióta az adót bevezették mindig tisztességesen fizettem minthogy alkalmazott fagyok és levonják. És TE?
Tisztelt Munkahelyi terror! Elküldöm önöknek is a problémámat, hátha tudnak segíteni.1953.áprilisban születtem, férfi vagyok. A munkahelyemen a jelenlegi átlagéletkor kb. 30-35 év. Velem egykorúak többségében kikoptak, illetve korábban csoportos leépítés során már felmondtak…..
Gonoszkistörpe 2012.06.30 07:52:40
@Valós Kilométer: Igazad van valóban, csak ott sántít a dolog, hogy ha jól végzed a munkád akkor emelik a fizudat. Negyven év alatt ez jelentős különbség egy akár öt éve dolgozó fiatallal szemben.
Az általad vázolt elképzelés szerint mindenki aki azonos munkát végez kapjon azonos bért, nem számít a kór, a tapasztalat, a szorgalom stb. ez szerintem butaság.
Betörők támogatták 400 ezer forintnyi szavazattal VV Attilának a Való Világ 5 döntőbeli győzelmét egy autószerelő műhelyből, írja a Blikk. Az autószerelő műhely tulajdonosa a rendőrségen feljelentést tett, és az RTL Klubhoz, illetve a szolgáltató Telekomhoz is leadott…..
Bármi újítást vezetnek be nálunk, azt mindig sikerül kicsit elbonyolítani. Amikor elkezdték kiadni az EU-s rendszámokat, sokan nem értették, minek ez a címke a szélvédő jobb alsó sarkában. Vilmos utánanézett a jogszabálynak, mégsem talált rá ésszerű magyarázatot. Egyes…..
comment:com Leváltják a TV Macit! 2012.04.07 12:19:00
Húsvéthétfőtől új macifigurák fogadják az esti mesék előtt a gyerekeket. Maci tévé címmel nemrég kibővült mesesáv indult az m2 csatornán, az ehhez készült új főcím a TV Macik fél évszázados hagyományába illeszkedik. Legutóbb a 80-as években módosította a főcímet a…..
Az alábbi levél beküldőjét a névrokona el akarja tiltani a saját neve használatától, illetve megkülönböztető jelet szeretne belerakatni. Mikor kötelezhető erre valaki? Kedves Zugügyvéd! Tanácsot szeretnék kérni a blog nagy tudású olvasóitól.Először is kérem,…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..