Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borostomi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gyorshír:A Best Players Poker Club lett a csapatverseny győztese az Egerben megtartott Best Players Poker Club - Pókermájszterek intercity pókerjátszmán.Köszönjük Boros Tomi szívélyes vendéglátását, igazán jól éreztük magunkat.A játékban nagggyyon jók voltunk, a…..
Megjött a telefon: felveszik a kesztyűt és vállalják a kihívást a Pókermájszterek.Írjatok, ha jöttök, jelentkezés itt.Infók:Bográcsos kaját kapunk, még választhatunk is hogy mit szeretnénk, mindent tudnak főzni. Amit ajánlottak: csülökpörkölt.Szállás: 6 ágy van a…..
Boros Tomi és Pokermeister! Úgy döntöttünk, hogy ha Mohamed nem jön a hegyhez, akkor majd a hegy megy Mohamedhez. Vagyis továbbra is tartjuk a kihívást a pókerjátszmára, de ezúttal nem fogadunk el semmilyen kifogást, és mi megyünk hozzátok. A feltételeink: szombat esti parti,…..
A legújabb javítást besárgítottam:Ismét elő kell vennünk a kihívást, mert az egriek feje bejelentkezett a blogba. Előrébb jött a kezdés időpontja, tehát helyesen 14:00-jor kezdünk. Most meghagyom a korábbi kommenteket, de jelezzétek, ha a korai kezdés nem megfelelő.Megérkezett…..