Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyi007

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..
Sanyi007 2009.05.11 16:43:26
"Egy olvasónk szerint, aki autóban ülve látta a történteket, a biciklis volt a hibás. Úgy látta, hogy a teherautó a Thököly úton haladt a Keleti pályaudvar felé a belső sávban, amikor a Stefánia út kereszteződésében a kerékpáros ráhajtott a zebrára úgy, hogy a gyalogosoknak még piros volt a lámpa."

szerk.index.hu/politika/belfold/budapest/bic1108/

SRÁCOK! A biciklisek többsége, ha ismeri is a KRESZ-t nem tartja be!!! (nem konkrétan erre az esetre gondolok, nem tudhatjuk mi volt.)

Mert a biciklisben többsége már csak azért is rühelli az autósokat, mert "miattuk van a globális felmelegedés, asztma, alergia és az autósok miatt nincs elég bicikli út"

A biciklis futárok többsége minden közlekedési szabályra fittyet hányva, átmegy a piroson, ha kell szembe sávba megy, hol az úton, hol a járdán megy, mert ő siet és kész...
Nem így van???

Szerintem elsősorban a bicikliseknek a KRESZ-t kéne tanulmányozniuk és csak utána a bicikliutakat!

Alázattal kéne közlekedni, segítve a másikat, nem a tipikus "nekem van elsőbbségem" felfogással.