Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laspring

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sagan, van Avermaet, Nibali, Dumoulin, Valverde, Quintana, Thomas. Vágyakozva nézed, ahogy tökéletes, merev tartással hódítják meg az Alpok vagy a Pireneusok csúcsait, vívnak nagy csatát a tengerparton becsapó oldalszélben, vagy épp a fejük búbjáig sárosan vágtatnak végig Roubaix kockakövein. Lehet…..
"A közfelfogásban a könyvtáros meghatározatlan korú nő, szemüveget visel,  szétszórt, állig begombolt hosszú ujjú blúzt visel, csendet szerető,  és szenved az olvasóktól. A könyvtáros nem nevet. Meghatározott könyvtári por fedi.  Sápadt, s ha…..
 Miután az utolsó díszlécétől is megfosztottuk az Öreglányt, le kellett szedni az ajtókárpitokat  a kilincs és zárak kiszereléséhez. Amint a kép is mutatja, még megbontatlan volt a belső fólia, vérzett  a szívem mikor le kellett húzni a gyári…..
laspring 2011.05.13 13:56:57
laspring 2011.05.17 13:04:19
@Canis Lupus: Na az az utolsó Prelude-ös majdnem uaz mint amit én linkeltem... csak a mesében sem találnál ilyet sajnos :(
Pedig tuti lenne!
laspring 2011.05.18 12:07:50
@Canis Lupus: Tetszik! Egész jó!!
És olcsó is.
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...