Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dancerfoot

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kegyetlen uralkodó tartja rettegésben a Meconian birodalmat. A nép egyetlen reménysége Krod Mandoon, aki nem mindennapi csapatával száll szembe a gonosz erőkkel. A fantasy azonban nem a megszokott módon kapcsolja ki a nézőközönséget. A Krod Mandoon című sorozat ugyanis poénokkal…..
A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini, X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN általános szórakoztató, akció-…..
Zsűrizz te is a III. AXN Filmfesztiválon! Nézd meg a döntős kisfilmeket és szavazz kedvencedre augusztus 3. éjfélig a AXN weboldalon. Válassz és nyerj! A szavazók között kisorsolunk 30 db SONY WALKMAN mp3 lejátszót. Link:www.axn.hu/filmfestival..
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..
Snickers ’Ki vagy, ha éhes vagy?!’ A Promócióban az vehet részt, aki regisztrálja magát a www.snickers.hu internetes oldalon, és legalább egy ’Éhes képet’ feltölt a promóciós oldalra; A Promóció 2010. június 17-én  kezdődik és 2010. augusztus…..
dancerfoot 2010.07.14 12:43:04
ARANYÜST RÁZD FEL a hangulatot! a) a Játék időtartama alatt,promóciós csomagolású termékből vásárol; b) a promóciós nyakcímke belső oldalán található kóddal a Honlapon személyes adatai (név, nem, életkor, lakcím, e‐mail cím, telefonszám, kedvenc Aranyüst íz)…..
"Hogyan nyerheti meg a belépőket Ön és Párja, Kedvese, Borbarátja részére?Csupán helyesen kell válaszolnia a kérdésünkre, és a helyes választ e-mailben elküldeni a következő címre: borjatekos@gmail.com Kérjük az e-mailben feltüntetni a játékos pontos nevét, és…..
"Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
dancerfoot 2010.05.28 12:35:40
@freeplay21: igen, valószínűleg a pelenka mellé lesz hozzácsapva :) általában így szoktak ilyeneket...
dancerfoot 2010.06.16 10:08:15
@mkinga: így lesz, tuti
nem hiszem, hogy külön meg kéne venni a naptárat, mert akkor csak azokhoz jutna el, akik szerepelnek rajta :)
Ajánlja a játékot barátainak, és nyerje meg Ön az all inclusive törökországi nyaralást, vagy a minőségi Dormeo termékek egyikét! Hívja meg barátait, és növelje esélyeit a nyerésre. Minden barát után, akit meghív a játékba, plusz pontokat kap, így minden meghívott, aki…..
KERESSÜK A LIBERO ARCÁT! Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka…..
A játék rövid leírása:  „Regisztrálj a TabuTv.hu oldalán, aktívkodj, blogolj, élj közösségi életet és gyűjtsd a pontokat! Minél több pontot gyűjtesz, annál nagyobb az esélyed, hogy Te nyerd meg akár a horvátországi utazást! Tabura fel! :)” Jelenlegi…..
Fotózd le pelusos kislányodat vagy kisfiadat egy labdával, és töltsd fel a képet weboldalunkra! Pályázni nem csak fotóval, hanem videóval is lehet. Cserébe letölthetsz egy 500 Ft-os kupont, amely a dm üzleteiben váltható be Libero Up&go Jumbo pelenka vásárlásakor. A…..
"Töltsd fel a legjobb epres sütis receptet, vagy szavazz! A legjobb sütit díjazzuk, a szavazók között ajándékot sorsolunk. A legtöbb szavazatot kapott 10 pályázat beküldőjének nyereménye: 1-1 db Tefal Easy Plastic konyhai mérleg. A június 7 és július 31. között szavazók…..
Dátum:2010. július 1.Idő:18:00 - 20:00Helyszín:Budapest, Erzsébet tér, Gödör Klub"Július első napján megtudhatod, hányan férnek be összesen egy telefonfülkébe. Gyűjtsd össze a barátaidat, jelentkezzetek a Sony Ericsson Facebook rajongói oldalon…..
dancerfoot 2010.06.24 10:17:24
@bogarhatu: Nekem is tetszik :D
Csak hogyan szedek össze még 9 vékony ismerőst :D:D
Ingyen cumók Jagermeister játék 2010.06.04 10:31:00
 Szabadítsd ki a jég fogságából a Jager-es üveget, 1 percen belül!Link: www.jagericebreaker.com/#jatekA játék 2010.decemberig meghosszabbítva!!!..
Feltétel: keresd a promóciós csomagolású Jacobs 3in1 ill. 2in1 stickek belsejében a kódokat és töltsd fel őket a nyereményjáték oldalán,majd licitálj a sztárok által dedikált relikviákra. Kezdete: 2010. június 1. Befejezés: 2010. július 31. Beköldési határidő: 1.)…..
dancerfoot 2010.06.16 10:07:08
Ahogy melegszik a levegő, úgy jön el menetrendszerűen itthon is a music-driven (vagy annak titulált) kampányok ideje. Az idei szezon egyik első fecskéje az örökzöld Sport szelet.A Papírpárbaj névre hallgató promóciót egy az egyben a zene viszi el a hátán. Van egy adott, masszív…..
Szívesség ide, szívesség oda:) vagyis nem, mivel teljesen spontán módon a Sport Szelet Papírpárbaj rajongói oldalán promózva találtam az oldalt, így megérdemlik, hogy írjak én is erről az egészről. Tehát a http://www.facebook.com/Papirparbaj oldalon sok sok zenével…..
dancerfoot 2010.05.11 14:41:23
@Tracyke: lehet majd kérdéseket feltenni a sztároknak, nem csak a magyaroknak, hanem a külfödieknek is... bár nem tudom mennyire nevezhető chat-nek, ha e-mailben kell megírni a kérdéseket...
Kérem szépen, a Pacific - A hős alakulat című HBO-sorozat esetében a nem hardcore és HBO-előfizető sorozatfüggők lehet, hogy letesznek az alternatív megoldásokról (köztük én is) és inkább tévében nézik meg a sorozat epizódjait, akkor, amikor ők akarják, olyan hanggal és…..
dancerfoot 2010.03.02 13:56:57
@betonacel: a magyarnak az kell, hogy tudja kötni valami másik, jó filmhez :) gondolom ezt a marketingesek kitalálták, hogy ez így jó lesz :)
másrészről viszont beszélő cím kell... hogyan fordítanád a Pacific-et magyarra, hogy el tudd adni?? :)
Design Pumpa Laknék templomban... 2009.11.06 10:42:00
Claudio Baladron és Diego Grass tervezte a képeken látható, 100 hívő befogadására alkalmas, Chile déli részében álló templomot. A beton alapzaton álló faépület belső díszítésére a puritán jelző a legtalálóbb. Egyszerűsége ellenére van benne valami megnyugtató és…..
Ingyen cuccok mindenüttJó.hu 2009.10.16 11:52:36
Regisztrálni kell és pontokat gyűjteni (regisztráció, szavazás, hozzászólás). Nyerni lehet minden hónapban egy 10 000 Ft értékű Reckitt Benckiser ajándékcsomag-ot, a fődíj pedig 500.000 Ft értékű lakberendezési utalvány ajándékcsomag. Link: mindenuttjo.hu/index.php  ..
Ingyen cuccok Filmfesztivál 2009.09.25 06:09:00
A film forog tovább... Indul a Loctite-PowerTape Filmfesztivál! Az első rész sikere után a sorozat folytatódik: idén is megrendezzük a Filmfesztivált! Jártál nálunk tavaly? Akkor ismered a győztes alkotásokat. Most vagy itt először? Böngéssz a videók között!…..
dancerfoot 2009.10.30 09:55:09
@Sunamary: timcsihez hasonlóan én is a Sony Vegast ajánlom. Nagyon kis pöpec program és jó oktatóvideók vannak hozzá fent a neten, amiből fél óra alatt megtanulod, hogyan kell alapszinten vágni. Én is csináltam már két videót erre az oldalra és ezt használtam hozzájuk.
Ingyen cuccok Utazás.nekem 2009.05.28 10:23:53
Hűségprogramunkban speciális, és csak a PontNekem felhasználóinak kialakított kedvező ajánlatokkal jelentkezünk minden hónapban, melyet a PontNekemmel szerződött szolgáltatók ajánlanak fel. Jól hangzik? Ahhoz, hogy havonta megkapja a PontNekem speciális ajánlatait csak egy…..