Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marvinian

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig Mass Effect 3, mert még mindig forrnak körülötte az indulatok. (Aki lemaradt volna róla: itt a játék vége körüli balhé röviden összefoglalva, itt pedig spoileresen ki lehet beszélni a befejezéseket, amelyek erősen megosztották a rajongókat). Az új fejlemény az, hogy…..
Marvinian 2012.03.23 21:08:59
@moli: Nézd, ez a alapítványos dolog úgy indult,hogy felhívják a figyelmet ,mennyi embernek van a végével problémája és tegyenek akkor már valami jót is ha már ennyi ember kíséri figyelemmel ezt az ügyet. Eddig szerintem nincs baj. Aztán mint a legtöbb jó és jóhiszeműen elkezdett dolog ez is félrement. Többen valamiért azt hitték hogy egy új befejezésért fizetnek, amit viszont senki nem állított, illetve nem tudom hogy mért hitték azt.

Zsarolni? Ki zsarolt kit és mivel? A pénz csak egy mérő volt, mennyi embert érdekel a téma. Tudtommal senki nem állította hogy utálód a gyerekeket, ha nem adsz pénzt és a BW nem ír új befejezést.(De még közel sem semmi ilyet.)

Az alapítványt pedig teljesen megértem hogy nem akarnak ebbe az egészbe belekeveredni.
Marvinian 2012.03.23 22:06:44
@moli: Azért magyarázom mert, nem értem hogy mért írtál zsarolást, és gondoltam leírom hogy nem ez volt. Igen neccesnek írtam, mert éreztem hogy valami ilyesmi jön majd, és sokan félre fogják érteni az egészet, de az alap koncepcióval kapcsolatban nem volt gondom.
(Disclaimer: Bár a poszt nem spoileres, a hivatkozott linkek azok lehetnek.)Bár az elmúlt napok kommentjeiben már előjött a Mass Effect 3-ügy, azért foglaljuk csak össze a balhét, mert vannak új fejlemények is. Tehát megjelent két remek sci-fi szerepjáték után egy harmadik, a…..
Marvinian 2012.03.20 18:42:22
@Squid: Drew által írt befejezés nagy vonalakban:

-a reaperek a sötét energia ellen külzdnek,hoy megállítsák a terjedésért mert elpusztítana(pl Haelstorm napja me2ben) mindent a galaxisban.

-folyamtaosan veszteségeket szenvednek és "csaptok" kellenek a harchoz, és ezért gyűjtik be a fejlettebb civilizációkat, de a kicsik legalább megmaradnak.

De egy emberi reaper megtudná állítani az emberiség sokszínűsége miatt.
Ez lett volna az "eredeti" koncepció.
Van ez a botrány, ugye (már ha ezt annak lehet nevezni), hogy a Mass Effect 3 befejezése sok rajongónak csalódást okozott. Nagy igény mutatkozott ennek kibeszélésére, ezért nyitok egy külön posztot, hogy ne más posztok alatt gyűljön a sok offtopic hozzászólás, ami esetleg még…..
Marvinian 2012.03.18 23:14:26
@Stöki: @Pretoryan:(látom te is sokat vagy mostanság BSN-en) Így van, nem vállalható az hogy dlcbe rakják a végét. Kiadnak egy félkész játékot és úgy reklámozzák hogy ez a vége? ebből perek lesznek

@normanix:ugyan ez a bajom az indo. elmélettel. Arról nem is beszélve,hogy a "final hours of Me" iphone appba leírják kerek perec hogy ők ezt a befejezést komolyan gondolják.
Marvinian 2012.03.19 04:34:48
@meglivorn: A mass effect világában a 12 fényév/ nap a maximális sebesség (codex reper Capabiltys) és sok üzemanyagba kerül, nincs elég az egész flottának, főleg nincs elég a quarianok a galxis másik végére eljutni. A Codex szerint akkor lesz szupernóva robbanás a realyból ha az "rapertues", tehát hasad, amit a látsz a videóban. Arról meg ne is beszéljünk hogy azok a robbanások amik a glaxison kívülről is látszanak mennyire lehetnek egészségesek azok számára akik bent vannak.

De ha mégse viszi el az egész rendszert akkor is nagy a gáz. De úgyse ez a legnagyobb baj a végével.
Pár hete megírtuk a sztorit, hogy a valaha élt egyik legzseniálisabb játékfejlesztő, Tim Schafer (akinek már a fiatalkori álláskeresése sem volt mindennapi) hogyan próbált összekalapozni a Kickstarteren 400 ezer dollárt új kalandjátékához. Azt is megírtuk, hogy rengeteg rajongó…..
Marvinian 2012.03.18 15:21:31
Mivel Stöki azt írta hogy lesz majd poszt majd ott bővebben kifejtem a véleményem ,de addig is tisztázzunk pár dolgot.

@Pretoryan: Nem az EA/BW-nek gyűjtik a pénzt,hanem meglovagolva dolog körüli publicitást egy olyan alapítványnak ami beteg gyerekeken segít. Ezzel mutatván hogy itt nem elvakult "fanboyokról" van szó
Tudtommal nem beperelték őket, hanem az ottani fogyasztóvédelemnél emeltek panaszt a hamis reklámozás miatt.

@sirpalee: Örülök hogy neked tetszett. Majd elmagyarázhatnád,hogy számodra mért nem árulás és szembeköpés az egész sorozatnak az utolsó tíz perc.

Az hogy a vásárlók közel 90%a elégedetlen a végével nagyon nem mind1, főleg úgy, hogy a legnagyobb rajongók/vásárlók-ről beszélünk.
Marvinian 2012.03.18 19:00:28
@sirpalee: Igen, az én véleményem az hogy, árulás és, mass effect sorozat semmivé tétele az egész. De őszintén kiváncsi vagyok, hogy szerinted mért nem az. Hátha valamit nem jól értelmeztem és, eltudod nekem mondani mért jó ez így ahogy van.
Marvinian 2012.03.18 19:08:55
@moli: igen elismerem hogy necces a téma. De nem azért indult az egész hogy zsarolják a népet ezzel, hanem, hogy valmi jó is kisüljön az égészből. Ezzel megmutassák a BWnek, menyire komolyan veszik az ügyet. Ez nem abból indult ki hogy mekkora szar a bw, hanem abból hogy, szeretik a bw-t és őszintén hiszik hogy véletlenül elbaltázták.

bocsi a dupláért
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
Marvinian 2010.04.25 20:22:31
Marvinian 2010.04.25 20:27:40
Marvinian 2010.04.25 20:40:08
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
deltablog Star Trek? 2009.05.11 10:00:00
Már akkor sejtettem, hogy baj lesz, mikor felfedték a készítők kilétét. Aztán az előzetes csak tovább erősítette aggodalmamat: ebből semmi jó nem sülhet ki. Előítéletekkel telve ültem hát be a filmre, és sajnos minden félelmem beigazolódott. A tovább után spoileresen…..
Marvinian 2009.05.11 15:05:11
A filmről nekem kettős érzelmeim vannak.
Kezdjük a pozitívval. Popcorn eye-candy, jó akicó film , belehet vele ülni haverokkal akiknek gőzük nincs a ST-ről, és jól fogják érezni magukat. Van benne pár vicces poén és az egészében zéró St- tudással és sci-fi-t nem annyira csipázó nézőnek tök jó, nézhető 8/10-es akciófilm.

ST- rajongóknak, hát ez nem igazán jött össze, nekem kábé ott esett le hogy dobjam sutba a várakozásaimat egy ST- filmre mikor a bemutatóban megláttam a földön épülő Enterprise-t. Ehhez no comment. Az új torpedók (?) is érdekesen néznek ki, azt sem tudom hogy mikor láttam ST univerzumban point-def. védelemet + phaser-eket, mind1. Vulkán nagy tanács, izé Spock anya mit keres ott, apja még csak-csak bár ha mikor még kölök volt kedvenc fél-vérünk akkor félig áruló volt most meg nagy tanács? Ehh... Spock + Uhura ehhh...
Stao zászlós, kinyitható katanával ( egyébként cool meg minden), kb azt vártam hogy mikor kezd el kéken izzani.
Scotty nekem bejött. Bár érdekes hogy, hogy lehet egy bolygóról 2 órája min warp 5-tel menő csillaghajóra transzportálni kb egy fényévről. De mind 1 ilyet még úgyse láttunk. Kirk mint kapitány, ő Kirk és pont. Végül: Több Warp mag WTF????

Az egész re-boot témáról meg, igen- igen érdekes hogy Vulcan felrobbantását bevállalták, ezzel még mindig nem tok mit kezdeni.A másik meg fekete lyuk = idő utazás áhhh.... egy kérdésem lenne ha viszza megy az időben ( felrobbantja a vulkánt+ figyelmezteti hogy Föderációt hogy 12X (talán 8) felrobban Romulusz, és ezt megakadályozzák majd akkor nem tűnik el ez egész egy időparadoxonban? (Pulsz Spock a VULKÁNI akadémia megbíásából bróbálta megmenteni Romoluszt, de ha nincs Vulkán...)

Ensign, Csekov, Pavel Adrejevics RULE!