Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supertzar

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
supertzar 2018.01.21 10:35:15
@sixx: Nem. nincsenek.
Vagy te valami kiadatlan RATM-cuccot is ismersz ;-)
LL
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
supertzar 2015.02.15 17:57:53
@Luie Lepke:
Én névvel, te név nélkül, gyalázkodva. Igen, ez valóban a XXI. század...

Tudod, 1986-ban minden engedély nélkül elkezdtünk egy metal fanzine-t, az elsőt Kelet-Európában, mert nem nyugodtunk bele abba, hogy azt mondták, a metal rétegzene, ennek nem kell sajtó, vagy csak simán gyalázták.

Azóta sem kaptunk soha semmilyen állami támogatást, piaci körülmények között próbálunk talpon maradni, ma már egyetlen nyomtatott metal/rock magazinként.

Számtalan fiatal zenekarral dolgozunk, írunk róluk, bemutatjuk őket, fellépési lehetőséget intézünk, ezt akár a honlapon is láthatnád, ha valóban érdekelne.
Ez az egész arról is szól, hogy ők is megérdemelnének egy kis támogatást azoktól, akik valóban adóforintokból készítik a közrádiót.

Lénárd László
HammerWorld magazin
supertzar 2015.02.15 20:33:46
@Mityu "aljanép" MG:

Nem tudom hány éves vagy, tanultál-e történelmet, de akkor pártállami diktatúra volt, nem jogállam. Hiába is akartunk volna engedélyt kérni egy metal magazinra.

Nem sértettünk szerzői jogot.
Nem vettük figyelembe a pártállam akkor érvényes szabályait, nem kértünk engedélyt a Minisztertanács Tájékoztatási Hivatalától, sem a Művelődési Minisztériumtól. Mert nyilván nem is kaptunk volna.

Azóta azért történt egy s más.
Mint ahogy látszik, elég furcsa helyzet állt elő ezzel a Óriás általi Ossian-feldolgozással. Az Artisjus egy elég jó útmutatót kiadott arról, hogy mi a teendő átdolgozás ügyben, mikor kell engedélyt kérni stb. Ebből a lényeg: Nem minősül átdolgozásnak az eredeti mű:•…..
supertzar 2015.02.15 09:06:38
@mjolnir:
Mesterien felépített elméletedet némiképp árnyalnám azzal, hogy a fent belinkelt Pokolnál hangosabb videó csak egy a dal számos Youtube-ra feltett videója közül. Van például olyan is, amelyik 422 ezer játszás fölött tart.

www.youtube.com/watch?v=e5uDyRPFLFY

Nem mintha annyira lényeges volna, csak hát ez a valóság. :-)
Kiadó:Nuclear Blast Honlap:blind-guardian.com Előre is elnézést kérek, hogy ezt a zenekart használom fel (ki) a műfajjal kapcsolatos eszmefuttatásomhoz(ban), de egymagukban reprezentálják az europower által bejárt utat, így ideálisak az orvosi ló szerepének betöltésére. Tufa…..
Képzeljünk el egy olyan világot, ahol nem zsigerből készítenének zenét a zenészek, hanem egy pontos recept alapján a producer vagy háttérember szépen kitalálna egy csajbandát mondjuk és végigturnéznák az egész világot a maguk sajátos pop/metál zenéjükkel. Óriási lenne,…..
Divatos közhely lett, hogy "régen minden jobb volt". Ha elolvassuk a lenti cikket szomorúan fogjuk azt is hozzátenni ehhez, hogy "semmi se az már, aminek eddig hittük". Hiperszuper blackmetal konteó Vikernessel, Savanyú Leventével, lángoló templomokkal, góbésan. (A nyitókép csak…..
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
Február 2-án Budapesten, a club 202-ben (a volt Wigwamban) lép fel a teuton metál egyik állócsillaga, az Accept, aminek mindenki örül, akinek valaha volt szegecsekkel kivert bőrdzsekije vagy valami szerényebb kiegészítője (nyakörv, csuklószorító), esetleg szívesen viselt…..
Mint saját szellemi terméket, közreadom az akaratom ellenére botrányos utóéletűvé lett interjút. Kellemes olvasást, a tanulságokat - ha egyáltalán van neki ilyen - mindenki vonja le maga.BRÉKINGNYÚZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hüphüphüp,…..
Mostani ömlesztett kritikánkban van szó egy olasz bombázóról, igazi heavy metalról, magyar csajmetálról, zajos bluesrockról, amerikai Justice-ról, és holland orgonázásról:     Lacuna Coil – Shallow Life (Century Media) Alany: Olasz metálzenekar, akik a Gathering…..
supertzar 2009.05.11 14:49:29
@thews: Talán hallgass bele a Curse You Salem-be, rögtön az elején.