Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giorgio (Gyurka)

56 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt egy korábbi posztban kiváló kollégám giorgio megírta, Tata városának képviselő testülete a "nagy számú" panaszra való tekintettel korlátozni kívánja a tatai szórakozóhelyek, vendéglátóipari egységek nyitvatartási idejét. Tavasszal ezt a kezdeményezést…..
Tritonál Cut my blue heart in two 2012.10.30 19:37:03
Az utóbbi időben számos olyan sorozatba sikerült belefutnom, amik eltérnek az tengerentúlon gyártott társaikról. Eltérnek terjedelmükben, a történet cselekménye több szálon folyik és a karakterek is jóval összetettebbek, mint amihez az átlagnéző egyes amerikai sorozatokban…..
Tritonál Tony's Weekly Top Ten #7 2012.02.01 14:48:00
Egy hónapos kihagyás után ismételten jelentkezem. Vizsgaidőszakon túl, szakdolgozat előtt, de töretlenül elszántan keresem-kutatom a számomra új zenéket. Az élve elején meglehetősen kevés az új megjelenés, ennek ellenére találtam egy-két remek számot. Annyit előre elárulok,…..
giorgio (Gyurka) 2012.03.30 10:58:36
Tritonál Tony's Weekly Top Ten #6 2011.12.30 21:31:00
Hajdihó! Bejgli után, de még delíriumos szilveszter előtt, idén utoljára jelentkezem a szokásos listámmal. Kicsit lemaradásban vagyok, közéleti bejegyzést is terveztem, ami késik nem múlik. Remélem mindenki kellően lezsibbadt a karácsonyi dallamoktól és hegyezi a fülét, hátha…..
giorgio (Gyurka) 2012.01.25 11:02:11
  Az előzmények:      A tábor meghirdetésekor felvettem a kapcsolatot a főszervezővel, Istenes Bencével, mert pár program felkeltette az érdeklődésem, valamint nagy szerepet játszott az is, hogy a tábor lakhelyemtől körülbelül két saroknyira lesz. Mint…..
Bizony, manapság egyre többször jutnak eszembe David Fincher klasszikusának szentenciái, ami az aktuális kormányzati ámokfutásnak is nagyban köszönhető. Körülbelül eddig a pontig tudtam az új össznemzeti 'seggre magyar!' hozzáállást követni, és mosolyogva tűrni, hogy…..
In medias res kell kezdenem: ezt józanon nem lehett kibírni. Történt ugyanis, hogy Diána SP koncertre invitált, és persze a diploma megszerzése után minden hülyeségben benne vagyok, tehát nem kellett kétszer mondania, Janival és Verkával kiegészülve felkerekedtünk, és átmentünk…..
Az utóbbi szemeszterek megpróbáltatásai mellett sajnos nem maradt időnk a blog üzemeltetésére, azonban a nyári időszakra mindenképpen fel szerettük volna izzítani a blog már csak pislákoló parazsát. Az volt a terv, hogy a blog régi hangulatát idéző cikkel térünk vissza, abban…..
LisztesLáda Mickey 2010.12.14 08:20:42
giorgio (Gyurka) 2010.12.14 10:32:07
Tritonál remek a hangulatom! 2010.10.29 10:31:00
Már vagy 2 éve elválaszthatatlanul összeforrt az Alma Együttes a szülnapi mulatságokkal. Gyerekdaluk, a Ma van a szülinapom!, az idősebb korosztály számára is igen szórakoztató lehet. A napokban azonban napvilágott látott egy paródia, melyen látszik, hogy a készítői is nagy…..
Tritonál Being drunk 2010.10.24 13:19:00
giorgio (Gyurka) 2010.10.29 10:22:16
A Györök utca szerkesztősége egy kis játékra hívja kedves olvasóit. Természetesen a III. Györök utca kupán a gólra valamint zsíros kenyérre éhes, izzadt férfiakon kívül a szebbik nem képviselői is tiszteletüket tették, így álljon itt egy csokorra való a szebbnél szebb…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
Ilyen még talán nem is volt: egy látszólag koncepció nélküli levél - vallomás - posztként. Ám Bombata visszajelzése annyira tetszett, hogy talán a törzsgárda sem bánja, ha néha ilyet is olvashat. Hello Tibi! A blog olvasgatása számomra is nagyon sok élményt ad és sokszor jutok…..
Tritonál zene ajánló 2010.08.17 17:05:00
Úgy adódott, hogy volt ma egy kis szabadidőm a gyárban munkahelyen, így szívesen hallgattam volna valami jó muzsikát, de persze az nem úgy megy. Meghallgattam volna például azt a számot, amit most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Kid Cudi az előadó, a szám címe pedig Mr. Rager.…..
Györök utca 26. big big boss 2010.08.17 17:44:00
A gyorokutca26.blog.hu szerkesztősége illetve a Sáfrány utca lakói (mely két halmaz között jelentős az átfedés) nem csak a szelektív hulladékgyűjtés elkötelezett híve, hanem -több egyéb dolgon kívül- a sportolásé is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az évről-évre egyre…..
A hétvégén második alkalommal látogattam Pécs városába. Már első alkalommal is nagyon tetszett, és akkor is remekül éreztem magam, most azonban sikerült a két évvel ezelőtti élményekre rátenni egy lapáttal. Útitársam Zoli és Gábor volt, és az előkészületek alatt fel sem…..
Negyedik évemet töltöm Újbudán, mégis alig voltam a kerületbeli kocsmákban. Ebbéli restanciámat próbáltam ledolgozni a hétvégén, és a "ha már lúd, legyen kövér" elv alapján nem is kevés kocsmát kerestem fel Zoli barátommal. Zoli segédkezett tavaly is a tatai…..
Tovább a pikanto.hu -ra  ..
Kedves olvasók! Örömmel tudatom, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő újbudai kocsmatesztelés tervezése-szervezése a legjobb úton halad. Álljon itt egy remek térkép a tervezett műintézményekkel. 2 nap, 20 kocsma precíz, kifinomult tesztelési módszertan …..
Tritonál Fapados Vébé 2010.06.28 22:24:00
„Adjatok egy esélyt” – szólított fel Dél-Afrika az idei világbajnokság előtt, ám egyre inkább úgy tűnik, hogy a fekete kontinens közvetlen üzenete mögött a nemzetközi futballszövetség (FIFA) indirekt üzenete húzódik meg. Az elmúlt években ugyanis egymást…..
"Pásszmek, erről régen írtam volna" - ez a gondolat suhant át az agyamon, amikor megnéztem a New York, I love you című filmet. "Régen"... Valamivel több,mint egy éve csatlakoztam a bloghoz szerzőként, hiszen olvasóként a kezdetektől követtem az első egyetemista…..
Miután rámszakadt egy szabad fél óra, elkészítettem jóslatomat az idei világbajnokságra vonatkozóan. Nagyon röviden összefoglalva, hogy miként jutunk a nyolcaddöntő párosításaihoz:Az A-csoportban Uruguay futballja már-már a selecao-t idézi majd (miután bemelegednek),…..
Az már valahol hihetetlen, hogy a Nike nem tud rossz reklámot csinálni. Jobbat mondok: nem hogy nem rosszat, csak jót tud kidobni a műhelyből.  A Rooney-s rész például egész egyszerűen a Nike egész reklámflottájának legzseniálisabb…..
Tritonál lassan mondom... 2010.04.26 23:35:00
... hogy mindenki megértse: lemondott getszi, le-mon-dott. Ez az arany asszony - favorit politikusom - végre hátrébb húzódott. Annyira örültem a hírnek, hogy ma egész délelőtt donaldkacsáztam tanulás helyett...