Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabe86

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FlashForward a második epizódjával nálam véglegesen bebetonozta magát a nézendő sorozatok közé. A pilotnál még rezgett a léc, de most már biztosra vehető, hogy hosszú távon ki fogok tartani. A White To Play című második rész sztoriját David S. Goyer és Brannon Braga…..
Az idei tévés évad csupa gyöngyszemmel kecsegtet a sci-fi kedvelői számára; az utóbbi évek gyönge próbálkozásai és hamvukba holt reménységei után végre dúskálhatunk a minőséginek ígérkező produkciókban. Nem titkolom, a lehetőségek közül a FlashForward volt az egyik, ami…..
Gabe86 2009.09.22 09:26:22
2009-ben a tévé is tömve van sci-fivel, és igen bátor dolog kijelenteni az AMC csatorna részéről, hogy a legújabb gyermekük, a The Prisoner közülük a legígéretesebb. A San Diego-i Comic Conon egy kilencperces videóval támasztották alá az ambíciózus kijelentésüket,…..
Gabe86 2009.07.30 00:35:22
deltablog Az őslakó 2009.06.22 10:00:00
Mi kell ma ahhoz, hogy egy jó sci-fi-t vigyünk moziba? Vegyünk először is úgy 200 millió $-t. Vegyünk ebből 3 $-ért egy vödröt. Béreljünk fel egy másodikos általános iskolást úgy 2 $-ért, és írassuk meg vele egy már befutott franchise előzményének, folytatásának,…..
Ha mozifilmről van szó, mindenki számára természetes, hogy egy jó kiinduló ötlet, de még egy jó sztori is önmagában kevés a sikerhez. Kellenek még hozzá jól megírt és jól eljátszott karakterek, valami eredeti és érdekes rendezői látásmód, nem maradhat el a látvány, melyet…..
A jövő már megérkezett. Apró kórokozók veszélyeztetik mindennapi életünket, nem is sejtjük, milyen veszélyek leselkednek ránk - csak akkor jövünk rá, amikor már késő. Az emberiség istent játszik, azt hiszi, mindenre képes, mindent megtehet, ám ha a tudományos…..
deltablog Üdvözlőcsatorna nyitva 2009.05.10 20:00:00
Hivatalosan is itt vagyunk, megkezdjük a beszivárgást a blogszférába. Valahára.  Azért jöttünk, hogy megreformáljuk a nézeteiteket a science-fictionről, és helyet követeljünk magunknak a magyar tudományos-fantasztikus web szerkezeti integritásában. Mindehhez…..