Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalmadar

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
A DM biztonsági kameráján feltűnt valami gyanús az őrnek, aki mivel biztos akart lenni a dolgában, hosszasan alázta a hátsó szobában a már fizetés után épp távozni készülő vásárlókat. A felvételen ugyan semmi nem látszott, az sem volt biztos, hogy bármi is hiányzik arról a…..
Dalmadar 2009.05.11 10:20:45
@reunalla: elküldtem!
Dalmadar 2009.05.11 13:22:07
A szeretet legnagyobb és legmélyebb hangján szeretném megköszönni minden kedves hozzászólónak a tippeket, együttérzést és a kritikát is.
Szeretnék kihangsúlyozni pár dolgot:
1. motozás nem történt, fel sem merült.
2. a férjem nem volt bent velem a kisszobában a pólófelhúzatásnál, ellenkező esetben már nagyon rosszul érezné magát az illető azóta is
3. azért voltunk együttműködőek, mert egyébként az őrnek ez a dolga, hogy ilyen esetekre figyeljen és ha kell járjon el a hatáskörén belül. amíg nem aláz meg vele nincs ellene kifogásom.

Utólag már én is nagyon, de nagyon okos vagyok, és tudom mit tehettem volna, mikor kellett volna kiszállni a játékból stb. Közben azonban más érzés, főleg ha azelőtt ilyen, és ehhez hasonló soha de soha nem történt meg velem, velünk.

Engem két momentum zavar a legjobban azóta is:
- rossz kiinduló pont: ami nem látszik a kamerán az nem egyenlő lopással
- azt állítani, hogy nincs meg egy termék, miközben ezt nem ellenőrzik és nem támasztják alá, inkorrekt. Olyan nincs, hogy nincs leltár, amit kiblokkol az üzlet, annak MEG KELL lennie leltárban.
A tolvajnak nézés számomra rosszabb volt, mint a póló ügy. (Csak zárójelben meleg volt, teniszedzésről jöttem, nem volt rajtam melltartó, csak egy spagettipántos felső, nem is értem mit akart ezen megnézni, amit keresett az kívülről is látszott volna...)

Amúgy pedig mindenkinek nagyon szép napot!