Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sw4n

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
Új szelek fújnak Brüsszelben ... Mohácsi Viki befejezte 5 éves "tevékenységét" Brüsszelben és hazaköltözött. Viki elmúlt 5 brüsszeli évéből maradandó nyomot csak az hagyott bennem, hogy senki más nem tudja olyan hamar letolni a "Brüsszel -> random magyar…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
Proszektúra A Jobbik a legjobb 2009.05.27 12:55:00
Ki nyerte a 2009 - es EP kampányt a Cigány politológus szerint? – kérdezi cigányblogjában Balogh Artúr. S menten válaszol is: naná, hogy a Jobbik! Nem akarom elvitatni Artúrnak azt a jogát, hogy rangsorolja az EP választásokra készülő pártok kampányainak minőségét, s…..
Micsoda ország! Avagy Kivágó Iván Györgyné, a jó ügynök, a jó kartárs megtette, amit megkövetelt a Párt! Reggel felkelt, megitta a kávét, átfutotta a Népszavát, elővette a kosztümjét, megcsinálta a haját. Bekapott egy fél grillcsirkét, majd kiállt a garázsból. Elindult…..
Sokadszorra csodálkozom rá arra, hogy kívülről, független szemmel, mennyivel pontosabb látleletet lehet alkotni országunkról, és hogy ez a kép egyre negatívabb. És nem, nem csak a Gyurcsányék ténykedése miatt, sőt, egyre inkább nem amiatt. Egy demokratikusan megválasztott kormányfő, aki (még ha…..