Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyontrue

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fecske nem csinál nyarat. Két dudás egy csárdában, két asszony egy konyhában nem fér meg. Három a magyar igazság. A lónak is négy lába van, mégis megbotlik. Hol öt ember jóllakik, a hatodik sem marad éhen. Heten vannak, mint a gonoszok, ráadásul az egyik tizenkilenc, a másik…..
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
nagyontrue 2009.06.17 20:29:17
Sweet sixteens&Rorschach forever; keressük popp (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut…..
nagyontrue 2009.05.07 22:45:35
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
nagyontrue 2009.04.23 22:18:39
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
nagyontrue 2009.03.30 19:44:09
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
nagyontrue 2008.08.17 23:55:18
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Remélem, az ünnepek alatt mindenki Blackaddert, Maybe Baby-t és Ég velünket nézett (így barátok közt az se szégyen, ha egy kis Stuart Little is becsúszott), végül is valamivel enyhíteni kellett a House-elvonást, de szerencsére ma kedvenc háziorvosunk és csapata végre visszatért.…..
Az immáron harmincadik napja tartó sztrájk miatt most már ideje megnézni, hogy az egyértelmű, rövidebb távú hatások mellett (nem lesz 24, rövidített évaddal jelentkezik a Lost, csonka évad minden sorozatból) milyen hosszabb távú következményekkel számolhatnak az amerikai…..
comment:com House, House, House 2007.05.23 16:06:39
Minek erőlködni, fene sem fogja az olvasók miatt felforgatni az egész műsorújságot. 21.00 Doktor House, Tv2, mi kell ennél több? (Jut eszembe, végre kéne hogy voltot írni erről a sorozatról is, lehet hogy ma lesz az a nap). Jó lesz vele párhuzamosan két Helyszínelők is, a Miamiban…..
Nem értem én ezt a Rettegés fokát. Istenigazából már akkor sem értettem, amikor Fear Factor néven az amerikai verzióhoz volt szerencsém, ami egy fokkal profibb mint a magyar, és nincs benne Lilu sem, de ettől még nem lesz egy Emmy-díj várományos. Azért nem értem én az egészet,…..