Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szüfi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látod, már nem is veszlek észre, úgy jársz-kelsz csendesen - nem csábítasz a széptevésre: épp csak vagy, kedvesem. Épp csak vagy, s mert egy vagy velem, test álma, lélek pihenése: vagy hő nyaram és hű telem, úgyhogy már nem is veszlek észre. Hiányozz, mint ha álmom,…..
    Most látszik igazán milyen is egy jó főnök. Áll középen, mutogat, int, vezényel, az események pedig történnek. A fejeket megfelelő, nyilván erre a célra rendszeresített dobozokba teszik, de elpakolják a karóra tűzött koponyákat is. Két katona gödröt ás.…..
szüfi 2009.06.29 23:47:42
    Egy evezős csónakban visznek, valahol talán a karib tengeren, olyan igazi feka bennszülöttek, csont az orrban, fülben, pucérok, és baromira tudnak evezni. Naná, hogy egy kis szigeten kötünk ki. Kilökdösnek a derékig érő vízbe, arccal zuhanok bele, följövök,…..
szüfi 2009.06.26 17:20:27
@2222: Édesz fijuka temmár tulvagyol a müttéten?
Teisz lenni Annácka? Illen ponponpuha punnyadott
szeggeckét a fej helett mintte...
    Egy tó partján ücsörgök, csicseregnek a madarak és gőzölög a föld. A Nap perzselő sugarai elől az árnyékba húzódtam, csak pihegek, és az jár a fejemben, hogy mi ez az egész, de tényleg, hova keveredtem és hogyan lehetne meglépni innen. Anna megint dolgozik…..
  Egyre jobban tisztelem ezt az embert, elképesztő szorgalommal dolgozik és nagyon meglepő dolgokat tesz társaságban...tegnap például a buli végén elkezdte az üres csalamádés üvegekbe tölteni a megmaradt palacsintatésztát, mire valami ideges kis pöcs kivette a keze alól…..