Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the kid

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LittleBigPlanet from killzone2 on Vimeo...
the kid 2009.10.23 09:15:53
Jó a videó! Várom, hogy PSP-re megjelenjen mert meg veszem az biztos. @Atilye: igazad van az a levegővétel kicsit idegesítő, de engem annyira nem zavart. Meg ahogy sejpít az illető ne ettől függetlenül gratula. jó videó lett.
Szeretnék már továbblépni a Snajperen, de lehetetlen, mert még mindig jönnek friss cuccok. 'Edeml' küldte a következő videót. Az egy dolog, hogy most még nem is kocsmás pálya következik, de valahogy az egész a játékot is meglepte, mert sehol Stella, Butterbean és... De nézzétek…..
the kid 2009.10.12 15:29:17
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
Ti túl sokat nem érzékeltetek belőle, de már simán vagy egy fél éve kontakthibás mikrofonnal dolgoztam, ami helyenként rosszabb volt, mint maga a bemutatott játék.Ezt most úgy kell elképzelni, hogy a zsinórt a fejem köré(!) kellett tekerni, hogy ne recsegjen, de még ez sem volt…..
the kid 2009.09.08 17:02:31
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
Azta mindenit. 27.-én abszolút blogrekord született. Igaz, kellett hozzá egy kis Index-es támogatás (olyanfél napig be voltam linkelve a főoldalra), de ez még akkor is egy olyan adat, amelyet sok blog megirigyelne. Nem szeretek ilyen konkrét adatokat kiadni, de a nagy rekordokat eddig is…..
the kid 2009.08.29 08:40:23
Hahaha, de jót nevettem ezen. :) A fiatalabb olvasók szerintem nem is ismerik a klassz kis "Cheers" sorozatot, amely egy kocsmában játszódik. De "szkifi" szerencsére ismerte és készített egy elég jó kis paródiát, benne a Snajper szereplőivel. Itt az…..
the kid 2009.08.23 19:58:25
Huhh, tényleg nagy feladatra vállalkoztál, de nem okoztál csalódást: egy igazi kedvcsináló videót láthattunk. Ha még csinálsz több videót is, egy introt szerintem mindenképp készíts: az igényes tartalom megérdemel egy igényes keretet is. Egyetlen kivetni…..
the kid 2009.08.17 14:00:23
 Korrekt kis videó volt, bár több pályát bemutathattál volna. A játék nekem is egyik nagy kedvencem és úgy gondolom, minden lényegesebb dolgot elmondtál róla. Kis kijavítás: Eidos (ejtsd: Ájdosz). Örülök, hogy áttérsz a Movie Maker-ről egy másik szerkesztőre, sajnos itt…..
Felbukkant egy trailer. A nyuszmusz most már nem hagyja magát  ..
the kid 2009.08.05 09:22:57
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..