Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aquitaine

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapanyél Az Eiffel tér 2011.09.20 09:21:00
Emlékszem, hogy tavaly lezárt terület volt az építkezés miatt, de úgy látszik, sokáig nem jártam arra, vagy nagyon csendben történt minden, mert a múlt héten tűnt csak fel, hogy a Nyugati pályaudvar és a posta épületei között, az új irodaház előtt lett egy új park.Kicsit…..
Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal,…..
Aquitaine 2011.05.23 11:47:06
@Gabe Walker: Nem mindegy, hogy mit kell felújítani, egy vályogházat, vagy egy téglaházat. Csak hogy érezd a különbséget.
Nem tudom, miért nem lehet felfogni, hogy nem a mutyizás van vitatva, csak néhányan felhívták a figyelmet a bejegyzés csúsztatására!
Aquitaine 2011.05.23 11:49:54
@tcom: tényleg elképesztő, hogy mennyire szűk látókörű néhány önmagát elképesztően tájékozottnak értékelő budapesti lakos ( ez nem általánosítás, természetesen nem mindenki ilyen)
Aquitaine 2011.05.23 11:57:58
@zero: de most miért vagy ilyen, komolyan, Budapesten is lehet ilyeneket találni. Pl. a 4-es metró villamosmegállókhoz hasonlatos sűrűsége (Móricz, Gellért tér, Fővám tér) A Fővám tér ráadásul különösen drága mulatság volt a Duna miatt.

Ha ellehetetlenítik vidéket, mindenki Budapestre költözik, szerintem már így is épp elegen élnek itt, és ti se örülnétek szerintem + 2 milla embernek. Vidéken élni még így is extra szopással jár BP-hez képest.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
hogyvolt VV4 - 4x107 2011.04.03 16:10:00
Felvirradt a nagy nap, mikor kiderül, melyik amazon megy, melyik marad. Az esemény fontosságát és társadalmi hatását azt hiszem, nem túlzás a brit trónörökös közelgő esküvőjéhez hasonlítani, ha nem vasárnap lenne, munkaszüneti napot rendeltek volna el nálunk is. Bármi…..
Aquitaine 2011.04.03 22:33:04
@Kivétel: szerintem Évának már teljesen mindegy.. valamilyen szinten sajnálom őt, meg nem is, tippem szerint ő, ill. Szandika lesz az, akinek a tönkrement életén fog csámcsogni néhány műsor, aztán már az sem.. emlékszik még valaki BB Évire? :)

valójában a műsor előtt is egy idegbeteg, mentálisan zavart, kokós ribi volt VV Éva, akin csak nevettek a többiek.. legalább most azt gondolhatja magáról, hogy megosztó személyiség, és ez segít a komplexusán valamelyest.

@hullámpapír: szerintem a médiának semmi, de semmi köze nincs az erkölcshöz.. és az embereket valójában halálra untatják az erkölcsös dolgok, sokkal izgibb fújjogni, hüledezni :)

a bosszankodás helyett a megoldás az, hogy a hasonló műsorokat kívülállóként kell egy bizonyos távolságról szemlélni, elemezgetni, semmi esetre sem beleélni magunkat, hiszen 1. igazság nem létezik 2. jó esetben nekünk több eszünk van annál, mint egy hasonló műsorban részt venni

én pl. sem Alekoszt, sem Évát, sem Anikót ki nem állhatnám IRL, de ebben a
műsorban, elnevetgélek rajtuk..
Aquitaine 2011.04.03 22:34:44
@Szerénke.: az se rossz, de Árpa Attila valójában a média igazi fekélye.. anno az ARGO forgatásakor (Á.A. játékfilmje) rengeteg embert vágott át, ill. nem fizetett ki.
Aquitaine 2011.04.03 22:48:09
@Szerénke.: hogy pár dolgot említsek, a vágó pl. ismerősöm, töredékét kapta a szerződésben megírtnak, azt is 3 hónapos csúszásban... a ruhákat a Benettonnal terveztette meg, persze esze ágában nem volt kifizetni, legyártatta olcsóbban máshol.. de még sorolhatnám, igaz sajnos nem ő az egyetlen, aki ezt műveli itthon.. perelni meg senki nem mer