Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kilijohanna

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
Én az Alien vs. Predatort se nem utáltam, se nem szerettem. Az mindenesetre tény, hogy nagyon jó volt az alapötlete, hiszen a filmtörténet két legrondább szörnyéről van szó, miért ne lenne klassz összeugrasztani őket!? Az első részben igazából két dolog volt, ami betett az összképnek: az egyik a…..
kilijohanna 2010.03.31 19:08:02
@Amihez_te_nem_értessz:

Ez a film fossss... ehez nem kell sci-fi rajongónak lenni, h felismerd az alapvető hülyeségeket.
Sablon, tininyavajgás, logikátlanság, kuszaság. Ahhoz, hogy az ilyen típusú hibákat felismerd, nem kell sokat utánaolvasni a sci-fi becses történelmében... Vagy akkor a sci-fi maga az emberileg felfoghatatlan hülyeség, ócsak jelmezekkel? sötétbe búrkolózva féligazságokkal, sablonokkal és kíméletlen körültekintetlenséggel? Rohadtul, de nem hinném!
Hihetetlen, hogy ez a nap is elérkezett! Ma lett 2 éves a blog. Ennek kapcsán készítettem ezt a kis szülinapi videót. Remélem, tetszeni fog, és azt is, hogy még jó pár ilyen alkalomban részesülhetünk. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Baaad Movies Baaad Movies - Far Cry 2010.02.25 22:09:00
Újabb Uwe Boll munka került terítékre. A Holtak Házánál lényegesen jobb, de a Király Nevében szintjét már nem éri el. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Baaad Movies Crank extra 2009.07.23 13:41:00
Egy kis észrevétel, amit nemrég fedeztem fel! Mivel a youtube-nak ezzel a videóval is baja volt, és nem engedte, hogy beillesszük, ezért csak a linket adom meg: http://www.youtube.com/watch?v=A_D9j8zRO8w..
Simon megint kinyúvad, de fel is támad rögtön, mert ő aztán igazán kemény! Erdész Szaki egyre szétszórtabb, Hubba Bubba a pengét nyalogatja (már megint!), Isys pedig semmi említésre méltót nem csinál! És a végére mindenkinek kihullik a haja! Az utolsó hardcore bemutató videó a Versusból! Az…..
A halálosan kemény Simon beszól... nekem (!!!), Isys ki van kötve, HubbaBubba örül, aztán csalódik, aztán megint örül, aztán átmegy kotlósba. A többiek pedig... hát, nekik már annyi! A hatodik Versus videóhoz érkeztünk, ezúttal a történetre koncentrálva, de ne ijedjetek meg: ennek sincs semmi…..
Régebben volt a blogon egy bejegyzés, melyben a tíz legrosszabb videojátékadaptációt felsoroló listát láthattátok. Na, ebben a tíz legjobb gigantikus szörnyeteget állították össze, amiket valaha látott a mozivászon. És mindezt a játékbemutatók Atyaúristene, Nerd követte el!…..
Isys romantikázik, Simon annyira kemény, hogy az sem zavarja, ha fejbelövik, HubbaBubba társaságra vágyik, a többi köcsög pedig sorra pusztul, mint a Fűrész szereplői... ...avagy elkészült az ötödik Versus videó!..
kilijohanna 2009.06.21 12:01:28
@Derre: Hát ja. Egy kicsit sem feltűnő! :S
Én is youtube-on játszottam le...
A dél-srílankai mexikómabéka kibaszott jóXD én nem tudtam sírjak-e vagy nevessek, de mivel pont nemrég játszották azt a southpark részt, szakadtam a röhögéstől. És frankón olyan! Pont mint a mexikómabéka :D
A rémálom elkezdődött! Már nincs visszaút! Az első videóban még ne várjatok látványos részeket, egyelőre a szereplőket és magát az alapszitut mutatjuk be, csak hogy később jobban tudjatok tájékozódni (na meg mi is...). Ennek ellenére itt is találtunk jópár érdekes mozzanatot. Jó szórakozást!..
Kár érte. Ezt a kifejezést sokszor szoktam használni, de még talán egy filmre se illett rá annyira, mint Guentin Tarantino tavalyi Grindhouse-eposzára. Nem az alapötlettel van baj, de még csak nem is a színészekkel, vagy az akciókkal (a filmvégi autós üldözésből nem tudtam sokat bevágni, pedig…..
Baaad Movies Baaad Movies - Kis Vuk 2008.10.02 22:43:00
Hát, ez aztán szemét a javából! Adjunk hálát az égnek, amiért az Egon és Dönci beelőzte az Első Magyar Animációs Film-ért folyó harcban! S-Z-Á-N-A-L-O-M!!!..