Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ismerlek

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
ismerlek 2009.05.12 06:38:25
@Gézu**: Te annyira hülye vagy, hogy benzinpénzt loptál és még be is vallottad, hogy kirúgasd magad. Miről beszélsz? Na ez itt a gond, hogy ilyenekből "csináltak" területvezetőket, mint TE! Semmit nem tudsz az életről és a volt cégedről. Kb. ez az IQ szint most a Gastroyal-nál, mint a tied.
ismerlek 2009.05.12 12:43:18
@Gézu**: Az lehet, de ez az adócsalás dolog akkor is faramuci dolog. Remélem azzal legalább tisztában vagy, hogy nem a szállító az adócsaló! Ezzel kapcsolatban egyébként sokkal feljebb kell a problémák eredetét keresni. Ma Magyarországon szinte kizárt, hogy kitermelhetőek legyenek az adó és egyéb terhek, úgyhogy minden cég máshogy próbál életben maradni. Nagyon nehéz a legjobb konstrukciót kidolgozni, mert a végén úgyis a vevővel kell megfizettetni mindent, akkor viszont nem tud a vállalkozás terméket eladni, mert iszonyúan drága lenne.
ismerlek 2009.06.06 11:16:02
@fordmanus: Akkor szégyelld magad! A belső ellenség pont nem egy gerinctelen alak, de Te meglehetősen vak vagy, ha ennyire nem látod tisztán a dolgokat. Vagy Neked nem jöhet össze a "fekete pont"? Lehet, hogy talán Te osztod? Egyébként Ő az aki mindig elmondja a megfelelő alkalommal személyesen, arccal vállalva is a véleményét, akkor miért nem "csúszómászózzátok le Őt" Attól, hogy Te nem ismered, még pontosan tudod, hogy igaza van!