Regisztráció Blogot indítok
Adatok
usagi yojimbo

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a múlt ködébe vesznek a kommer idők, amikor két helyen lehetett vásárolni összesen háromféle árut. Volt Lehel hűtő, Hajdú mosógép, meg NDK hajszárítók, aztán ennyi. Ma már rengeteg hely várja a vásárlót, de a kereskedelmi csatornák eltérő koncepcióval,…..
"csak annyi volt hogy összeszedte disco-ban lefektette és többet nem látták egymást állítja ő!" CSAK???3 és fél év után kijelentette a pasim hogy lefeküdt egy nővel és terhes is lett a lány hogy kitől azt nem tudni! Egy biztos már 3 hónapos terhes! Sír és könyörög…..
Jogos volt a bosszú? Lehet abban a korban picit elhamarkodottan döntünk? Döntsön a közösség. Az alábbi eseménysorozat akkor történt mikor még vidéken éltünk, jó  8-10 éve. Még 12 éves koromban kaptam egy gyönyörű kuvasz kiskutyát a szuleimtol. Eletem elso kutyája volt,…..
usagi yojimbo 2009.05.11 14:35:40
A kérdés nyilván adott, és persze sokan vakon már nyomnák is a parasztgyerekre az igent. Ám érdemes jobban megvizsgálni a kérdést! Mit hoz a Köztársaság számára a Császár hatalma? Rendet, fegyelmet, tisztaságot, közbiztonságot és a munka becsületét! És mit hoznának az…..
győzelem vagy halál! szülinap 2009.05.11 14:10:00
Itt az idő, hogy eldöntsd, mit kérnél inkább szülinapodra! 1: anton szindróma: Az Anton–Babiński szindróma egy ritka megbetegedés, melyet az agy occipitális lebenyének sérülése idéz elő. Az Anton-szindrómás betegek kortikális vakságban szenvednek. Az Anton-szindróma…..
győzelem vagy halál! CT vagy T 2009.05.11 12:02:00
Itt az ideje eldönteni egy életre! Terrorista vagy, vagy inkább a rendőrség mellett teszed le a voksod? Ez a rövid dokumentumfilm segíthet eldönteni e kérdést, amely évek óta mardossa lelked!   Döntsd el neked mi a szimpatikusabb! Őrizni a rendet és a békességet, vagy…..
Melyik volt durvább? Mit kerülnél el inkább? a hurtgeni zöld pokol vagy Mordor?? hurtgeni erdő: A második világháborús dicsőséges amerikai beszámolóiból valamilyen csoda folytán általában kimaradnak a hurtgeni erdő harcai. Teljesen felesleges módon vezényelték a csapataikat…..
Az első és legfontosabb kérdés. HA MOST csöngetnek az ajtón, és kinn egy meztelen ember áll, milye legyen neki, pinája vagy farka? a döntés egyértelmű: pina    ..