Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruka707

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Reszkess cicanadrág! 2011.02.04 21:45:36
Mikor Fashionsta megjelentette a következő trendekről szóló szösszenetét, többen felhördültek a trapéznadrág visszatérése láttán. Pedig "nincs mit tenni", megállíthatatlanul, hétmérföldes léptekkel közeledik.  Nem egyik pillanatról a másikra, hanem szépen,…..
...és nagyon jól csinálják. A Candy Magazine megjelenése egyesek szerint botrány, mások szerint polgárpukkasztás, szerintem pedig egy új nézőpont a divatéletben, ugyanis ez az első "transversal" stílusmagazin, azaz egy olyan lap, amely transzvesztitákat használ modellnek…..
OurFashion Láncra verve 2010.09.23 15:06:09
Miért is viselnénk csak a megszokott helyeken az ékszereinket, ha megtehetjük ezt sokkal feltűnőbben is? Cornelia Webb alkotásai az egész testet körbeölelik, az emberi alak összes lehetőségét kihasználva öltenek formát. Magyarországon nem csak a fémdetektorok, hanem a…..
A testet körülölelő csodák, a drapériaszerű anyagkezelések láttán gyorsabban ver a szív, kipirul az arc és bepárásodik a tekintet: igen, ez a kollekció a nőiesség non-plus-ultrája. Le merem fogadni, hogy hírességek tucatjai fognak az Atelier Versace kollekcióba öltözni a téli…..
Barátom, Bernie Madoff a Burzsuj blogtól (korábban Mr. Bianka néven futott nálunk) mindig különleges nyaralási, vagy inkább utazási ötletekkel rukkol elő. Korábban Vlagyivosztok volt a sztár, ahova a Transzszibériai vasútvonalon akart elzötykölődni. Az idő előrehaladtával…..
Imádom az erdei gyümölcsöket. Egyrészt azért mert szemet gyönyörködtetőek nagyobb mennyiségben, másrészt azért mert isteni finomak. Valószínűleg Fulvio Bonavia is így érzett, amikor megalkotta a "Matter of taste" fotósorozat koncepcióját.Na melyik a kedvencetek? A…..
Napok óta még csak esély sincs arra, hogy normális hőmérséklet legyen, az eső pedig még mindig ömlik. Ilynekor sokkal rosszabb lesz a hangulatom, jóformán semmihez nincs kedvem. Ezen a szörnyű helyzeten segített valamennyit az alább látható divatanyag, bár sajnos az első képtől…..
A House of Holland csodálatos alkotását láthatjátok - nekem sziklaszilárd véleményem vanerről, de nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Ti mit gondoltok: Love or Hate?65 fontért vásárolható meg a Brownsnál - a horribilis ár nemes üggyel társul: a fehér alapon 2 piros…..
A címben is említett csoport az egyik kedvencem a tumblr-en, és amikor a lenti Vogue Italia divatanyagot megláttam, egyből a szívembe zártam Jennifer Lopezt. A magazin májusi számában jelent meg a képsorozat 'Nasty Affair' névvel. A fotós Michalangelo di Battista, a szemüvegek pedig…..
Azt hittem, hogy két átokkal vagyok megszórva: a lakberendezési és a divat fétis. Már ez is elviszi a fizetésem háromnegyedét, és még csak most kezd kibontakozni a harmadik imádat, hiszen fokozatosan kezdek rákattanni a beauty editorialokra és ezzel párhuzamosan a…..
Ruka707 2010.04.24 03:05:58
Nagypéntek van, és erre az alkalomra tartogattam a nagy port kavart Our Lord&Saviour borítéktáska bemutatását. A kiegészítőt Jason Stalsein tervezte, piton (3265 dollár) és krokodilbőr (8695 dollár) változatokban kapható. Én nem akarok ítéletet mondani, a kérdés…..
A képek segítségével legszívesebben azonnal nekiállnék ennek a csodálatos, redőzött Burberry szoknya elkészítésének, de sajnos nem tudok varrni.Ti elkészítenétek magatoknak?Forrás: 2BD..
Ruka707 2010.04.01 13:15:46
Kristen Dunst sosem tudott elvarázsolni eddig, de a V Magazin áprilisi számában olyan fantasztikus sorozatot készített róla Mario Testino, hogy már teljesen más aspektusból tekintek a színésznőre. Fantasztikusak a színek és a fények és Kristen arckifejezése mindig tökéletesen…..
Biztosan mindenki játszott már ezzel a bizonyos tátikával általános iskolás szünetben. Technika órán hajtogattunk aztán a nagyszünetben tátikáztunk és beleírtuk négy fiú nevét és aki kijött az lesz majd a férjünk. Ha hinnék neki, akkor a ma napig várhatnék egy Gézára...…..
Ruka707 2010.03.30 01:35:02
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..
Most, hogy végre jól működő honlapja van Anh Tuan-nak már tőle is lehet szemezgetni a love or hate rovatba. Már egy pár hete meg akartam mutatni nektek ezt a nyakláncot az idei kollekcióból, amit volt szerencsém személyesen is felpróbálni és meglehetősen érdekes érzés, márcsak…..
Akármennyire is fenyegetőznek a hétvégi havazással a meteorológusok, én nem törődöm velük, a véremben már pezseg a tavasz. Ennek a Je Suis Belle cipőnek a láttán pedig főleg elkezd  pezsegni a vérem, hiszen a színei egy májusi virágoskertet idéznek, a fazon pedig…..
A PETA egy korábbi szlogenére válaszolt Quentin Veron a 2010-es kollekciójának egyik polójával. Az eléggé ismert PETA mondatra, miszerint "inkább meztelenül járok, mint hogy szőrmét viseljek" ( I'd rather go naked than wear fur!") Veron így válaszolt: Inkább…..
Mint, azt már sokan tudjátok a Haszon Nőknek Magazinnál dolgozom szerkesztőként és újságíróként. A március 12-én megjelenő lapszám főként a divatiparról fog szólni, többek között ezért is jártam nemrég a Je Suis Belle showroom-jában, ahol már a 2011-es téli…..
Ruka707 2010.03.01 16:25:01
OurFashion Felszaladt egy szem! 2010.02.25 23:08:00
Nem, a lányoknak nem véletlenül szaladt fel a harisnyája, és nem a Kurvák és kamionosok bulira igyekeznek. Anno a nőcik váltást cipeltek mindenhova magukkal a szakadt helyzetek elkerülése végett, a véletlen baleseteket pedig mindenki próbálta valahogyan elkendőzni. Mostantól…..
Megérkeztek Viviene Westwood kifutóról már ismert angyalszárnyas szandáljai. Szürkében, feketében, aranyban és fehérben lehet kapni a boltokban 120 fontért. Lássuk, hogyan néz ki a viszonylag kényelmesnek tűnő 7 cm-es platformú…..
OurFashion Csapdába esve 2010.01.17 08:00:00
Mindenki érezhette már úgy magát, mintha csapdában lenne. Egy olyan helyzetben, ahonnan nem lehet mozdulni, vagy csak súlyos fájdalom árán. De ilyenkor senki sem gondol arra, hogy a csapda, mint tárgyiasult szimbólum milyen jó divatkiegészítő lehet.A lenti válogatás pedig éppen…..
Mindig mindenki azon sápítozik, hogy milyen gebék a modellek, miért nem lehet "valódi" nőkön bemuatni a ruhákat. Senki nem néz ki úgy a valóságban, mégis mindenki olyan akar lenni, mint az újságok címlapján szereplő lányok...sokáig lehet ezen vitatkozni. A…..
OurFashion Print Love 2009.12.19 20:56:50
A tél biztosan nem a kedvenc évszakom, még akkor sem, ha ilyen szépen esik a hó. Nem vagyok jóban a kabátokkal, a pulcsikat kifejezetten utálom, a réteges öltözködés gondolatától is rosszul vagyok. Szenvedek is rendesen ilyenkor, az egyszerűbb megoldást választom, ha nem muszáj…..
Az egyik legnagyobb divatigazság (vagy közhely) az, hogy a legszimplább 'kis feketét', a legegyszerűbb nadrág+top összeállítást is fel lehet dobni jól megválasztott kigészítőkkel. Ezen a fronton pedig a fejdíszek és hajpántok élik reneszánszukat, így az unalmas…..