Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulig_jose

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány gondolat, hogy hol is tartunk most. A lánnyal kapcsolatban semmi változás, ezért nem is született új poszt. Szeretnék valami nagyon fontosat kérni tőletek, kedves Szcientológusok. Ha lecsupaszítjátok a rémálom történetet, mindenféle tanult szci ideológia nélkül mit…..
fulig_jose 2007.06.12 07:47:35
Azert en megertem a langelacit, hogy megsertodott, mert hat tenyleg milyen rosszindulatuak es eloiteletesek az emberek. Peldaul biztos vagyok benne, hogy ha egy tanarrol kiderul, hogy pedofil, akkor is lefogadnam, hogy tobben nem hinnek el neki, hogy o tiszta szivbol szereti a gyerekeket es 100%-ig jot akar nekik. Pedig szerintem valoban jot akar es az ember liberalis esze megall, hogy feltehetoleg 100-bol 100 szulo egyetlen, mondjuk inzultalt gyerek utan altalanosit es azt hiszi, hogy az a tanar attol mar nem vegzi jol a dolgat vagy nem szereti a gyerekeket. Sot, nem atallnanak inkabb az inzultalt gyerekuknek hinni ahelyett, hogy a tanar szavaiban biznanak. Pedig hat o szazszor is elmondta, hogy a gyerek erdekeben tesz mindent, hat akkor csak ugy kell lennie. Es itt is konnyeden tetten erheto az emberi gonoszsag legfelso foka, mert mindenki azonnal elfelejti azt a sok-sok jot es rengeteg pozitivumot, amit a tanar tett a gyerekekert, azt a rengeteg gondoskodast, oktatast, felkeszites es mindossze az az egyetlen eset faj nekik. Hat hol itt az igazsag?
Szoval mondom, en megertem langelacit, mert hat ha itt annyi a rosszindulatu ember, hogy mindenki orokke csak azon lovagol, hogy o nem valaszol a kenyes kerdesekre, es az nem erdekli oket, hogy cserebe hanyszor probal meg valami masra valaszolni, de hat tenyleg olyan gonoszak az emberek, hogy ez nekik egy cseppet sem szamit. Raadasul a legsunyibb az, ahogy a blogozok felhanytorgatjak szegenynek, hogy ellentmondasok vannak az iromanyaiban es nem tul nagyvonalu modon ravilagitanak arra, hogy amit o elvar egy kerdes soran a masik feltol, azt o nem teszi meg adott esetben. (Pedig hat a krisztusi ko-kenyer eset sem az a szimmetrikus verzio es milyen jol mukodik tole a vilag…) Hat tenyleg megall az ember esze es valoban kezdem sajnalni, hogy visszahivtak innen a lacit. Pedig hat olyan szepen es tanulsagosan mutatta be a szientolofiat, hogy az ember sirva fakad a sok joindulat es tettero lattan.
Ugyhogy en most szolok is neki, hogy “GYERE VISSZA LACI, en bizom benned!” Meg, meg, meg tobb irast szeretnek itt toled latni, mert elmeny olvasni, komolyan! Akar hiszed, akar nem en HISZEK benne, hogy a te itteni irasaid alapjan VALOBAN sokkal jobb lesz a vilag. Az emberek valoban megismerik itt altalad a szientofobiat es hamarabb lesz klir a bolygonk. Tenyleg nagyon nagy jot teszel az emberisegnek, ha itt hallatod a hangod, mert en a te irasaidon keresztul ugy erzem joval tobbet megertettem a logikus ervelesrol, es az emberi gonoszsagrol es ugy erzem jo sok embert fel tudsz itt vilagositani. Raadasul te gerincesen felvallalod a nevedet is, szemben a sok alnok tobbi blogozoval, akik bedolnek annak a latszatpropagandanak, hogy a neten van parszaz/par ezer eset, amikor a szcienologosok megfenyegettek, megzsaroltak az ellenzoket, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem lehet igaz, mert hanyan mertek felvallalni ezt nevvel? Mindossze par ember, szemben azzal a rengeteg (tehat nagysagrendekkel tobb) szientologikassal, akikrol meg biztosan tudjuk, hogy nem csak megfenyegettek oket, hanem sokat meg is oltek kozuluk, mert vedelmere keltek a vilagjobbitasnak. Es ez mind igaz, mert szemelyesen ok mondtak, szemben a masik oldal szobeszedevel es hamisitott videofilmjeivel, meg kulonben is majd akkor mondhatnak barmit errol, ha szemelyesen megtapasztaltak, hogy oket zaklattak, addig ez csak ures duma es igenis adjak meg a telefonszamukat is, meg fenykepet, es nehogy majd a jovo heten azzal jojjenek, hogy kaptak par e-mailt, mert azt maximum cselbol fogjak kuldeni azok, akik a szcienkomediat szeretnek ragalmazni es lejaratni.
Ugyhogy meg egyszer sok erot kivanok a visszateresedhez es csak igy tovabb itt is es az osszes tobbi blogon is. Szurkolok neked. Hajra langelaci, hajra szientojozsika!!!
Nemzetközi hírnévre teszünk szert lassan, most hallottam, hogy Koppenhágában is olvassák a blogot. Micsoda dolog ez, nektek szabad? Ez nem mókuskodás? De ha már itt tartunk, esetleg megmutathatnátok M-nek is. Nem csak elmesélni neki, hogy a fiam most micsoda C típusú bajforrás lett.…..
fulig_jose 2007.05.10 11:52:37
distinct!
Ugyan azt javasoltam a tobbi blogozonak, hogy ne hagyjak magukat provokalni es ne valaszoljanak, de mivel ugy erzem hasznos lehet nehany gondolat, igy meg utoljara valaszolok neked abban a tudatban, hogy nem hagytam magam provokalni.

Irtad, hogy “boszorkanyuldozos, demonizalos” kivalosag volnek. Erdekes a te igazsagerzeted, amennyiben nem erzed boszorkanyuldozesnek azt, mondjuk egy egyhaz neveben terhelo adatokat gyujtenek valakirol, majd ezekkel zsaroljak az illetot, aki meg megprobal tenni ellenuk, azt eloszor eltavolitjak a munkahelyerol, majd szinten igyekeznek terhelo adatokat gyujteni rola (pl. faxon kuldott utasitas Barath Arpad sztorijaban) vagy tuzzel vassal igyekeznek eltavolitani mindenfele kritikat magukrol es a kritizalokat zaklatjak. Persze ha ezzel szemben az ember felhivja a figyelmet egy blogon a “szcientologus-kozeli” emberekre es szanalmas alakitasaikra, amivel mas embereket probalnak provokalni, kijatszani egymas ellen es mindenaron valami negativ velemenyt megformaltatni veluk masok maganugynek tuno donteseirol, akkor az tisztan boszorkanyuldozes. Tudod mit! En vallalom azt, hogy majd a tobbi blogozo eldonti, hogy melyikunk velemenyet erzi magahoz kozelebbinek. Aki a tiedet, annak lelke rajta. Nem zavar.

Masreszt van egy gyongyszem az egyik valaszodban es nem tudom mindenkinek feltunt-e, ezert gyorsan bevagom:

FJ:““:Raadasul azt hiszi a barom, hogy ha piszkal azzal, hogy nem vagy eleg tokos gyerek, hogy abbahagyd a blogot””

D: ”Ugyan már, te nem tennéd szóvá valakinek, hogy hiábavalóságokat csinál?”

Nem tudom feltunt-e, de tobben ezen a blogon Anafebbel es fiaval egyutt pont a te altalad leirt megfontolasbol probalnak ravilagitani a szci-hatulutoire, viszont a szabad akarat szentsege neveben te ezt valahogy nem igazan nezed jo szemmel, mikor ok hivatkoznak ra! Akkor most miert teszed szova a velemenyed itt a hiabavalosagrol? Miert nem teheti Anafeb es fia szabadon a hiabavalosagot, ha jol esik nekik?

Vegezetul leirom, hogy egyreszt teljesen biztos vagyok benne, hogy szcientologus vagy, masreszt viszont egyaltalan nem erdekel, ha nincs ebben igazam, felolem lehetsz akarmi. Az egyeduli ami szamit, hogy miket irsz ide, mert en azon keresztul itellek meg. Ahogy itt provokalsz, probalsz belekotni Anafebekbe es mas blogozokba, azzal egyertelmuen allast foglalsz a szci mellett. Elore leirom, hogy a tovabbiakban nem fogok neked valaszolni, igy felesleges pazarolnod ram az idodet, mert cseppet sem erdekelnek a nekem celzott aprobb kicsinyes provokaciok. Egyebken pont ezek azok a dolgok, amik szamomra meglepoen hasonlitanak a szcisek technikaira es kulonben nagyon koszonom oket a felvilagositas erdekeben. Nehany ilyen beszolas utan meg az altalaban semleges blogozok sem fogjak a budos eletben semmikor senkinek elhinni, hogy a szemelyes (kulonosen szexualis) adataikat a CoS es tagjai soha semmire nem fogjak ellenuk felhasznalni. Mikor azt latjak, hogy ha egy ilyen blogon egy CoS elleni velemenyeket megfogalmazo embernek nem tetszik a hozzaszolasa, akkor az elso csapas egybol az, hogy valahogy megprobaljak megalazni. Biztos impotens a koma, kesobb meg biztos talan buzi, nem? Nagyon megnyero bizalomepites, ugyhogy GRATULALOK! Ahogy mar irtam is, en nagyon orulok, hogy itt vagytok a blogon, mert sokat szinesitetek rajta es igy mindenki megismerheti biztonsagos tavolbol a strategiaitokat es rengeteget okulhat belole. A mi beszolasaink a tieitek nelkul tizedannyi embert sem riasztananak el a szcitol, ugyhogy OSZINTEN KOSZONOM a sok jovobeni megmenekult ‘majdnem aldozat’ neveben is.
Ezzel zarom is soraimat. Szivelyes udvozlettel: FJ
fulig_jose 2007.05.10 11:53:15
Kedves Mister47!
Egy ideig nem voltam gepkozelben, igy csak most latom milyen komoly munka folyt itt. Szoval eloszor is GRATULALOK,hogy idot, faradsagot es energiat nem kimelve izekre szedted a distinct mogott lapulo szci-csordat. Orom olvasni. Tenyleg. Megerte. (A distinct legutobbi beirasait mar csak a te hozzaszolasaid utan/miatt olvastam el, hogy kerek legyen a kep.)
Egyebkent teljesen egyetertek veled, hogy nincs komoly jelentosege, hogy egyedul irja-e a szci-mosdato csures-csavarasait, de az esetleg most idetevedt blogozok kedveert, akik tenyleg nem olvastak vegig a blogot, fontos lehet, hogy igencsak gyanus, hogy az a distinct, aki a kezdeteknel meg meglehetosen laikusnak mutatta magat a szci teren es translator bolcseleteire szomjazott, az most mar latszolag jartas a szci belso ugyeitol a bolcseszettudomanyon at a biologiaig mindenben. Igy en fenntartom magamnak a jogot, hogy azt gondoljam, hogy bizony, aki ennyi idot kepes beleolni masoknak valaszolgatasba es szemmel lathatoan a blogot akarja megfojtani a szinte napi 24 oras szolgalataval (bocs, azzal, hogy megmenteni igyekszik anafebfiat oly modon, hogy allandoan provokalja, belerug vagy obele vagy abba, aki neki fontos), az nem egy egyen, hanem arrol van szo, hogy minimum a korulotte hemzsego entitasok kapkodjak ki egymas kezebol a billentyut es meg akkor is irnak helyette, mikor o alszik vagy azt a rengeteg penzt keresi, amit olyan logikus ervkent irt. Mert hat ha o irja, hogy olyan sokat keres es sokszor allitja, akkor biztos igaz es ERV is. Ha en erosen allitom, hogy 10-szer annyit keresek es 10-szer annyi diplomam van, az is biztos igaz lesz, es lehulyezhetem, aki ketsegbe vonja. Erdekes, hogy annyi entitas kozul egynek se jutott eszebe valami frappans hazugsag a foglalkozasra, de majd elobb utobb csak kitalalnak valamit. Mindenesetre azt gondolom, hogy azert tenyleg hasznos, hogy itt van o is translatorral egyutt, mert minden egyes megmozdulasuk egy-egy szog a szcientologia koporsojaban, mivel nelkuluk egy kivulallo talan tul egyoldalunak talalna a szci tamadasat, de igy itt van az egyertelmu bizonyitek is elsokezbol. Bizom benne, hogy irnak meg es sok ezer embert veszitenek el kozvetve es kozvetlenul is. Meg egyszer udv es tovabbi sok sikert a szcidroidokkal szemben. FJ
fulig_jose 2007.05.18 10:24:33
Kedves lptr!
Legeloszor is sok koszonet a dewolf interju forditasaert. Szerintem ez borzaszto hasznos anyag barkinek, aki nem eleg jo angolbol, de erdeklodik a tema irant es esetleg hajlott a szcientologia tanai fele de azert gyanakodott is, hatha nem minden ugy van, ahogy sugalljak neki a hitteritok es egy ilyen elso kezbol informaciot nehez kimagyarazni. Sok-sok entitast mentettel meg ezzel a karmaik kozul.

Masreszt a JAVASLATOK topikban azt kerte anafeb, hogy ne legyen vita a javaslatokrol , ezert ide irom az ottani velemenyem az egyik bejegyzesedre:
TELJES MERTEKBEN egyetertek veled abban, hogy a Mister47 altal irt SZCI BAJFORRASSA NYILVANITOS javaslat NEM JO es EGYALTALAN NEM VICCES, SOT AKAR FELHABORITO IS! TOKELETESEN IGAZAD VAN!!!
Viszont PONTOSAN ENNYIRE FELHABORITO ES ELFOGADHATATLAN AZ EREDETIJE IS es szerintem eppen ezert irta Mister47 es pont ez nekem is a bajom a szcientologiaval. Hogy SOKKAL tobb jogot kovetelnek maguknak masokkal szemben, mint azt forditott esetben ok elviselnek. Es ez nem mindig tunik fel az embereknek azonnal. Pont ezert hasznos a Mister47 altal keszitett forditott felhivas, mivel ezzel rogton megmutathato, hogy mennyire elfogadhatatlan az eredeti szoveg is. Nem hiszem, hogy Mister47 celja valoban barkinek a megsemmisitese volna es nem sok olyat lattam a halon, ahol szcientologust zsaroltak/fenyegettek volna meg. Ezzel szemben a forditottjara meg tucatjaval vannak peldak. Szoval ez csak egy affele gondolatkiserlet szerintem es a szemfelnyitast celozza ugyanugy, ahogy a te valaszodban irt modositasok is.
Ha valaki azt gondolja, hogy senki nem annyira hulye/egyoldalu, hogy ne lassa a szcis eredeti es Mister47 forditott verziojaban hajszalra ugyanazt az elvakultsagot, akkor leirok egy peldat, ahol remelem majd lehet erezni a lenyeget.
Anno az ominozus nepnemzeti-keresztallitos karacsonynal lattam egy forumon, hogy valaki NEM ERTETTE miert serti valakinek az erzeseit az, ha a kereszten az szerepel, hogy “Boldog Karacsonyt a Kereszteny Magyarorszagnak”, mire valaki beirta, hogy kivancsi volna, hogy nem zavarna-e az illetot egy olyan kiiras karacsony tajan egy masik jelkepen, hogy “Boldog Hanukat a Zsido Magyarorszagnak”. Azt hiszem ezutan nem nagyon verte magat az illeto es talan mindenki jobban aterezte, hogy miert lehet zavaro az elso verzio is egyeseknek annak ellenere, hogy szerintem egyaltalan nem kizart, hogy nem ez volt a celja.
Bocs, hogy ilyen hosszu lett.
Udv, FJ
Rémálom blog kérdések... 2007.04.09 20:30:00
Már három hete, hogy Koppenhágában voltunk. Azóta egyszer sikerült beszélni a fiamnak M-el, akkor is csak pár percet. A lány azt mondta, hogy amíg a fiam nem rendezi a helyzetét az egyházzal, addig nincs miről beszélniük. És letette a telefont. Azóta nem elérhető. Sem…..